От: Днес ми се бъгна фронтерата.
Бобината е същата която показал СТРОИЛ , при теб няма дистрибуторна капачка и палец само това гюле
,и си провери бобината по начина който ти писах лесно е,няма смисъл от мокрежи.
Бобината е същата която показал СТРОИЛ , при теб няма дистрибуторна капачка и палец само това гюле
,и си провери бобината по начина който ти писах лесно е,няма смисъл от мокрежи.

Дайте идея за кабели евнтуална цена на бобона,защото в софия ауто ,нещо даже не ми се звъни.Идея за диагностика,как да рабера дали имам пробив на изолацията на бобината или са кабелите.Двигател x22xe.
на X20SE и X22ХE са еднакви!
. Това със изводите и стойностите горе-долу може да се определи и без трошене, ама дали не са набутали още нещо вътре не се знае. Иначе не виждам причина да е толкова скъпа.
и въоръжен с две три литрови бутилки вода започнах да поливам двигателя по всички заподозряни елементи.Да ама не.Работи си.Най накрая го полях обилно целия.,включително и най заподозрения възел ,бобина и кабели но все тая-работи си гладко и равномерно.Почвам да си мисля,че майстора който сваля дюзите за почистване,без да иска е оправил и болната жичка.Между другото дюзите и горивната система явно са били болни още преди родопите,просто бензина който сипах там е финализирал процеса на запушване на дюзите.Сега я поизкарах на Голо бърдо и има осезаемо подобрение в работата на бензин,и като мощност.
Коментар