Обява

Свий
Няма добавени обяви.

теч от задния диф

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: теч от задния диф

Един жокер от мен, пробвай със друг компютър и пиши пак!!!
    Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!

А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd

Коментар

точно това ще се мъча да направя. оказа се че проблема сигурно е в компютъра. Като го вържат с лаптоп за диагностика работи нормално, не отчита грешки, и като се включи кабела на моторчето на празния ход " шашка " "диагностиката". Проблема е че трудно ще намеря компютър в Плевен. Принципно имам уговорка с Лозан но за тази цел трябва да ходя до София. Иначе това мисля че ми е решението, просто сигурно няма да намеря друг компютър за проба моя е мотроник 1,5
      Първоначално публикуван от EXALIBUR Преглед на мнение
      Един жокер от мен, пробвай със друг компютър и пиши пак!!!

Коментар

От: теч от задния диф-решен

Значи проблема със дифа решен. Имам малък теч от семеринга на задния диф но вчера видях че капачката с пружинката на отдушника се е прецакала и всъщност отдушника все едно е запушен сега временно карам с изваден маркуч/дано не изхвърли маслото/, докато се опитам да оправя тази капачка. И се надявам теча да спре.
        За втория проблем след качване на няколко компа за диагностика смяна на "релето за инжекторите" до десния фар, смяна на стъпково моторче и ланда сонда се оказа че е отишъл компютъра. Сега с друг всичко е окей
        Благодаря на колегите за съветите по темата. И безаварийно каране

Коментар

Здравейте!
          И аз имам същия проблем с моята Фронтера.
          Нмерих лагер и гайка за диференциала,но никъде в Бургас и Варна не намерих семеринга.
          Моля някой ако знае от къде да си купя да каже.
          Благодаря!

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
            Семерингът/доста специфичен/ и гайката 90% няма да ги намериш, за моите чаках доставка около 3 седмици от Англия.
            Цените са дебели, семеринга мисля беше около 90лв., гайката 35-40.
            Ако ти е на зор да събереш колата и опреш само до тях, мога да ти пратя моите с наложен платеж.При мен излезе запушен отдушник и после теча спря.
            Както си прецениш.
            Здравей!
            Ако не си ги продал ,аз ще купя семеринга веднага
            Ако го имаш ми пиши!
            Благодаря!

Коментар

Първоначално публикуван от ivailo7406 Преглед на мнение
              Точно така и стана Фронтерата я купих без масло в дифа и не са само лагерите вътре мазало.
              Купих цял мост вчера и сега се моля да няма проблеми с него, но то е така при частите втора употреба.
              Здравей!
              Дай някаква информоция от къде да купя части за диферевциала.семеринг

Коментар

Май си имаме още един "писател, не читател".... Единственото място, от където можеш да си купиш нови части за диф е Булвария, но се съмнявам, че ще го направиш... Иначе морги бол. Ако само до семеринга си го опрял, взимай този на Макса, по-евтино и бързо ще ти излезе.
                "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                Неизвестен мъдрец

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X