От: ЛСД
По конкретната тема - нищо
Аз затова намекнах , че ако има нови екземпляри , лесно ще премерим необходимия въртящ момент , та да ни служи за еталон , ама щайгите ни са на гимназиална възраст . Така че нещата опират до "напипване" .
Всъщност , дали LSD-то работи на 100 , или на 50% и какви са следствията от това е въпрос на нова ( отделна) тема . ..лично за мен "процента на овехтяване" се компенсира от задкормилното устройство . За рутенето на мацки пред кафенето и без друго темата е без значение.
Първоначално публикуван от sparkybg
Преглед на мнение
Аз затова намекнах , че ако има нови екземпляри , лесно ще премерим необходимия въртящ момент , та да ни служи за еталон , ама щайгите ни са на гимназиална възраст . Така че нещата опират до "напипване" .Всъщност , дали LSD-то работи на 100 , или на 50% и какви са следствията от това е въпрос на нова ( отделна) тема . ..лично за мен "процента на овехтяване" се компенсира от задкормилното устройство . За рутенето на мацки пред кафенето и без друго темата е без значение.
щото тая дума Шпер е най-разпространена там. Натягаето на LSD е като натягането на стари накладки от към жилото. Пак става ма крайния резултат е ясен. А пък подлагането на неизвестни стругарски ламарини в диференциал за толкова пари ми се струва крайно несериозно. Подобна инженерна мисъл намерихме в дифа на брат ми на Гранд Черокито, имаше грозна евтина ламаринка навряна в дифа, която се беше изяла и полуоските се разхождаха като луди. Да не ви казвам ударите как се чуваха в купето. LSD се оправя с ремонтен комплект пластини.

Коментар