Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разход на газ ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разход на газ ?

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
    Това сам ли го измисли или ти го каза някой?
    Ти с нафтовата печка де се ръгаш?
    Моно си е, четири пъти моноспринцовка във всеки цилиндър и готово.
    За стереото при V6 ще трябва да краднем мозък от "Тояга"...

Коментар

Не е верно! Четири пъти моно ше дойде куадро, а на шестака ше да е секстет или нещо от сорта (пусто, изветрел ми е латинския, а толкова добре го говорех като малък...)
      "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
      Неизвестен мъдрец

Коментар

Просто са два моноинжекциона.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:mono.JPG
Прегледи:1
Размер:370.3 КБ
ID:5330823

Коментар

Колеги, с нов изпарител волтран съм и като гледам без пуснат преден мост ми дава некви разходи от 30-35 газ. километража ми лъже- на разстояние от 25 км ми показва, че съм минал 36. Само , че не знам дали приизминаването на по-голяма дистанция ще се запази тая разлика-примерно като мина 250 км дали ще ми показва,че съм минал 360. но като го сметна така днес съм с разход 35 на сто в малък град, без задръствания, смо на задно и до 2000 об . С нов въздушен филтър съм, нов на газовия клапан, нов изпарител( на 3000 км), с плочка за модела, нови свещи, кабели и капачка и палец. вече се яудя кво да гледам. имам едно ново брц, да взема да го сложа него ли

Коментар

Повози някой пишлеме с модерен телефон с GPS.
            Нормално градско е до 20/100 извън- до 14/100. Според зависи как караш и къде ходиш.
            Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Със гпс го засичам, и с колата също. не знам дали не е от гумите-генерал хп2000(255-60-15). да не са му тежки.

Коментар

Първоначално публикуван от svi6tovski Преглед на мнение
                Със гпс го засичам, и с колата също. не знам дали не е от гумите-генерал хп2000(255-60-15). да не са му тежки.
                Не е от гумите. Моите са по-големи и не се хваля с перфектен двигател.
                Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Първоначално публикуван от svi6tovski Преглед на мнение
                  Колеги, с нов изпарител волтран съм и като гледам без пуснат преден мост ми дава некви разходи от 30-35 газ. километража ми лъже- на разстояние от 25 км ми показва, че съм минал 36. Само , че не знам дали приизминаването на по-голяма дистанция ще се запази тая разлика-примерно като мина 250 км дали ще ми показва,че съм минал 360. но като го сметна така днес съм с разход 35 на сто в малък град, без задръствания, смо на задно и до 2000 об . С нов въздушен филтър съм, нов на газовия клапан, нов изпарител( на 3000 км), с плочка за модела, нови свещи, кабели и капачка и палец. вече се яудя кво да гледам. имам едно ново брц, да взема да го сложа него ли
                  Това въобще не трябва да те учудва.Моята кошница онзи ден ми даде подобен разход,но с тази разлика,че извън градско.25/27литра газ минах 92км при нормално каране-мах.90км/ч с не натоварен автомобил.Най-интересното е,че разхода не винаги е такъв
                  ОФА 98г. ДБ Х22ХЕ-дал квото дал!
                  Grand Cherokee 2.7
                  GSM 0888148630

Коментар

Бутилката ми е 25 литраобем, имам работещ поплавък, който трябва да изключва на 80% някъде.А на газстанцията ми набиха 28 литра преди да спре, и имаше газ вътре. май в газстанцията ще излезе проблема.

Коментар

При мен разхода варира от 12.3 до 18 в зависимост от градско/извънградско. Това с 31" МТ гуми.

А разход от сорта на 30-35 ми се вижда много нереален - или има някаква грешка при сметките, или газовата уредба има сериозен проблем.
                      Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Какъв е този разход? Той"ЗИЛа" ми натоварен с шест тона дава такъв разход.
                        ОФA ДБ 2.5тдс 97г, ЗИЛ450506,тел.0899751844

Коментар

Ми и на мен, при положение, че се занимавам с коли ми е нереален разхода, за тва викам да питам има ли и други с такива аномалий. Грешка поне технически не виждам- нов изпарител, нов въздушен филтър, нови свещи, кабели, капачка и палец, плочка за газовата за модела. повечето датчици от които зависи разхода на бензин тук не играят, двигаъеля е добър та вече не знам . Единия вариант е да лжат яко на газстанцията- в 25 литра бутилка ми наляха 27-8 литра газ и в нея също имаше останала. Другото е , че ме лъже километража- показва повече километри от изминатите реално, аме не знам защо и дали при изминаването на повече километри ще се запази същата разлика. Сега като мина 25 км ми показва, че съм минал 36. ама дали като мина 250 ще показва 360 не се знае. от тук може да идва грешка в сметките ,ама е малко съмнително.

Коментар

Че има нещо нередно има,според мен,ако на една кола и дават 10 на 100 среден разход на бензин ,то на газ трябва да увеличи с два,три литра,ако е двойно повече то не си заслужава да караш на газ икономия не постигаш.
                            ОФA ДБ 2.5тдс 97г, ЗИЛ450506,тел.0899751844

Коментар

Ами пробвай да смениш газ-станцията. Нищо чудно да те товарят там с няколко литра и от там да идва аномалията.
                              Другото което виждам: Караш 25 км, а километражът показва 36. При това положение сметката ти би трябвало да показва по-малко, а не повече.
                              Пример: минаваш 25 км и похарчваш 5 литра газ (20/100), но си мислиш че си минал 36 км и с въпросните 5 литра това прави 13.9/100.

Та? Колко литра газ изхарчи за въпросните 25 или 36 км?

Има и още: Гумите за които споменаваш 255/60/15 са много малки - 27" диаметър. Моите зимните са 235/75/15 (29") и ми дават 10% отклонение по километраж. С летните 31" отклонението е 4.5%. А с твоите гуми (ако ги сложа на моята фронтера) отклонението би било около 15%. на 25 реални километра километражът би показал 29 км, което все още е далеч от показаните при теб 36 км (44% повече).
                              Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Ако моя кола даде такъв разход, ще я подпаля.
                                Смени газаджията, или колата.
                                "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X