От: Разход на газ ?
Какво стана, нагласи ли дифузьора, и кихалката? Смъкна ли разхода?
На моя 136 кс. мотор ми пасна идеално 40 мм. дифузьор с 21 отвора по 2мм. без кихалка.
Разход извън градско 13 л. при 120-130 по магистралата и 100-110 по двулентовия път. Натоварена до горе с багаж и колелата отзад. Доволен съм и от върветено.
При теб как е сега?
Първоначално публикуван от IVO 68
Преглед на мнение
На моя 136 кс. мотор ми пасна идеално 40 мм. дифузьор с 21 отвора по 2мм. без кихалка.
Разход извън градско 13 л. при 120-130 по магистралата и 100-110 по двулентовия път. Натоварена до горе с багаж и колелата отзад. Доволен съм и от върветено.
При теб как е сега?
както ти е казал Пламен тупането е за килими и черги, филтъра си иска смяна, твоя е 12 лв. сменяй го на всеки 5-6000 км. в София ако искаш да имаш нормално вървене и приличен разход. Аз сменям на 10 000 и свещи евтини са около 25 лв. са най-скъпите. Смени си палец и капачка на делкото също, кабелите ако светят се лекуват много лесно стига да не са нацепени. Най-добрия реглаж който можеш да си направиш сам е с мултицет от ламбда сондата. Буксата е в задната част на мотора черна с 2 крака, хващаш маса от мотора и + от буксата и гледаш уреда, като задържиш газта на около 3000 оборота започват да се променят стойностите, при изфорсирване не трябва да надвишават 1 волт, при празен ход не бива да са над 0.1-2

Коментар