Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помогнете Патрoла ми загрява

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Помогнете Патрoла ми загрява

Аз сьм нзписал какво искам,а зависи и колко е старо-ако е дьртак искам и проверка колко му е разтегната веригата и центровка на помпата както и сиифоум тест. И оставям друг да ти обясни защо ти загрява колата.
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

Ще има ли облог или..........?
      Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
      Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Мбенз, никoй не спори, че твоята кола включва виско по магистралата. Спора е дали изправна кола го прави. Моята не го прави. Предложих ти да наемем кавото и да е ръбесто и ново изправно возило. И то няма да го направи. Колегата с Гранда ти каза, че и неговата не го прави. Това е защото нашите са неизправни ли? Оцет?!? Преди сума и време ти казах "включва ли виско на магистралата си погледни радиатора".
        За това кой какви коли има- Старая се да карам стари и евтини коли за да ми е широко около врата.

Злой, както казах, аз съм навит да си махна виското и релето на перките и с мръсна gas и включен климатик да я изръгам по баира в пустинна жега. Не ставало, защото не била квадратна! Колегата не посочва квадратна кола, която да се наеме и да се проведе експеримента. Иска да му платя ваканцийка до Калифорния. Хахаха
        Последно редактирано от NIKSD; 24-07-10, 21:24.
        https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
          Ще има ли облог или..........?
          Ясно е,че облог няма да има!
          Само чети кви "доводи" ще се изпишат тепърва...!))
          Са пък колко било старо,ква му била центровката,веригата разбираш ли(аз съм с ремък на 25000км.!
          И мойта кола с виско НЕ ЗАГРЯВА-няма що никой да ми обяснава квото и да е!Който има нужда от обяснения-да пита и да се учи!
          Предложих да се намери друга жипка,ама пак нещо не става работата-защо ли?))Вероятно ще се търси чистак нова от някой дилър-няма проблем!
          Нещата ясно лъснаха и на всички им стана ясно за кво иде реч!
          Междувременно по темата се поизтриха някои мои постове,което никак не ме изненадва!Най-вероятно и този ще изчезне,но все някой ще попрочете едно-друго!
          много автомати-слаби резултати!

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
            Мбенз, никoй не спори, че твоята кола включва виско по магистралата. Спора е дали изправна кола го прави. Моята не го прави. Предложих ти да наемем кавото и да е ръбесто и ново изправно возило. И то няма да го направи. Колегата с Гранда ти каза, че и неговата не го прави. Това е защото нашите са неизправни ли? Оцет?!? Преди сума и време ти казах "включва ли виско на магистралата си погледни радиатора".
            За това кой какви коли има- Старая се да карам стари и евтини коли за да ми е широко около врата.

Злой, както казах, аз съм навит да си махна виското и релето на перките и с мръсна gas и включен климатик да я изръгам по баира в пустинна жега. Не ставало, защото не била квадратна! Колегата не посочва квадратна кола, която да се наеме и да се проведе експеримента. Иска да му платя ваканцийка до Калифорния. Хахаха
            Niksd-колегата е карал на климатик!
            Айде намирайте някоя жипка,или спирайте с теориите,ок?

Коментар

От доста време ти го казах- виж какво може да се наеме от Hertz, Аlamo, National, Аvis... избери ръбесто с виско и правим експеримента. Чети! не говоря за теории, говоря или за мойта кола с релето и виското на таблото карана по магистралата, или за ръбестта под наем посочена от теб. $500

Коментар

Аз за сьжаление залагам на технически изправни автомобили и като чета какьв дарак кара ме е страх да пиша по темата.Сьгласявам се с всичко което казва,посипвам си главата с пепел и почвам да се смея. Живи и здрави,Бенци не забравяй колегата Карбуратор
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

От доста време ти го казах- виж какво може да се наеме от Hertz, Аlamo, National, Аvis... избери ръбесто с виско и правим експеримента. Чети! не говоря за теории, говоря или за мойта кола с релето и виското на таблото карана по магистралата, или за ръбестта под наем посочена от теб. $500
                  Ами докарай си колата в Бг пък ще му мислим!Всичко друго си е спам и не по темата!
                  И стига с тия сравнения с мощни лимузини-колко пъти да казвам,че има мааалки разлики с жипка?!
                  Лично на мене ми писна от пустословия-ако ще се дават конкретни предложения за теста-насреща съм!
                  Ако пък ще се продължава с философстване само няма да отговарям повече!

Ако може Боссса да ми обясни кво значение има стар ли бил дизелът,центровката му ква била,дюзите,пушело ли се е в колата и т.н.-нали на магистрала виското нямало никакво значение?!?!?!??)))))))))))))))))))))))))))Що го е страх,че без виско току-виж загряла....??????????))))))))))))))))))))))))

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                    Аз за сьжаление залагам на технически изправни автомобили и като чета какьв дарак кара ме е страх да пиша по темата.Сьгласявам се с всичко което казва,посипвам си главата с пепел и почвам да се смея. Живи и здрави,Бенци не забравяй колегата Карбуратор
                    Ако искаш някои от безспорните капацитети тук,които добре познават колата ми да се изкажат????Нямаш никакъв проблем!Може ти да сформираш специалисти по твой избор,които да огледат всичко и да се изкажат-също никакъв проблем!

Коментар

• От: Помогнете Патрoла ми загрява

Обяснено е.Прочети малко за дизелите.Целувки....
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

На предложението ми да наема кола по твой избор или да ползвам собствената си ти ми отговаряш "докарай си колата в България пък ще видим". И ми говориш за пустословие! Имам само един коментар и излизам. НАГЛОСТ!

Коментар

На предложението ми да наема кола по твой избор или да ползвам собствената си ти ми отговаряш "докарай си колата в България пък ще видим". И ми говориш за пустословие! Имам само един коментар и излизам. НАГЛОСТ!
                          Чакай да уточним едно-друго:
                          -къде ти е колата?
                          -а,ти къде си?доколкото знам си в хАмериката,или греша?
                          -ако е така за виртуални тестове ли си говорим?
                          -какво точно предлагаш-да се наеме жипка под наем от някоя от фирмите занимаващи се с това?толкова ли свършиха жипките във форума...???))
                          -вдигаш залога на 500USD ли?Брат ти имаше предвид 500 кинта(лева,предполагам)?
                          Хубаво-залога се вдига двойно,а и наема,като се калкулира сумата ще нарастне още.Лошото е,че нищо ръбато няма,което да е ново и да се дава под наем!Ама ще мислим за нещо по-обтекаемо освен!
                          Специалистите да кажат коя от новите жипки е с виско,лесно ли се сваля-слага,и ако се разкачи вентилатора няма ли компа да вкара колата в авариен режим?
                          И по-спокойно,Ник-и аз мога да се нервя,че с брат ти предложихте нещо,а сега го усуквате и увъртате всякак само и само нищо да не се случи!
                          Аз не се изхвърлих за суми,като вашите-предложих нещо по-скромно,като заплащане на горивото само,но нека всеки си поеме отговорността за тарикатлъка-така е по мъжки!

Коментар

Първоначално публикуван от mbenz Преглед на мнение
                            ...
                            Междувременно по темата се поизтриха някои мои постове,което никак не ме изненадва!Най-вероятно и този ще изчезне,но все някой ще попрочете едно-друго!
                            Не би трябвало да те изненадва, никак дори. Продължавай да ги пускаш триредови през три минути, и продължавай да не се изненадваш. Междувременно - ако са минали само няколко минути - ползвай бутона "редакция". Така можеш да си добавиш новите размисли към мнението без да ги цвъкаш на серия.

И не знам дали се правиш на ударен или просто не ти изнася да отговориш. Момчето ти каза да избереш возило което той да наеме ТАМ в Щатско и да направи пробата.

В това между другото не липсва логика, понеже МПС-тата под наем в САЩ са в ново състояние и изправни. И най-вече - понеже ако колата даде фира (при което май ти ще спечелиш облога) - просто ще монтира частите обратно, ще вдигне един телефон и ще каже "Тая вашата кола се счупи, елате ми докарайте друга".

Ако му нямаш доверие в провеждането на теста и мислиш че ще те излъже - просто му кажи "Нямам ти доверие", и въпросът е приключен.
                            Последно редактирано от Goblin; 24-07-10, 22:08.
                            Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                              Не би трябвало да те изненадва, никак дори. Продължавай да ги пускаш триредови през три минути, и продължавай да не се изненадваш. Междувременно - ако са минали само няколко минути - ползвай бутона "редакция". Така можеш да си добавиш новите размисли към мнението без да ги цвъкаш на серия.

И не знам дали се правиш на ударен или просто не ти изнася да отговориш. Момчето ти каза да избереш возило което той да наеме ТАМ в Щатско и да направи пробата.

В това между другото не липсва логика, понеже МПС-тата под наем в САЩ са в ново състояние и изправни. И най-вече - понеже ако колата даде фира (при което май ти ще спечелиш облога) - просто ще монтира частите обратно, ще вдигне един телефон и ще каже "Тая вашата кола се счупи, елате ми докарайте друга".

Ако му нямаш доверие в провеждането на теста и мислиш че ще те излъже - просто му кажи "Нямам ти доверие", и въпросът е приключен.
                              Ясно,разбрах!
                              Ако ще давам такива пари не съм съгласен да не присъствам и нещата да се документират с камера,например,или как...?А,и в щатите нямам никакъв познат(и),който да присъства вместо мен.
                              Не разбирам какъв е проблемът теста да се проведе в Бг-хем би могло да има много свидетели,но както и да е!
                              Май повече няма смисъл от писане...?

П.П. Наистина останах с впечатлението,че Ник предлага да се наеме кола оттук!
                              Последно редактирано от mbenz; 24-07-10, 22:18. Причина: допълнение

Коментар

Нямам проблеми кьде ще е,искам да е изправна,а не нещо карано с вода и некви си там кюнци.Виждал сьм дизел и знам защо и какво да искам.На твоя кон ........премьлчах
                                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                                W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X