Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Блокаж на Патрул у60

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Блокаж на Патрул у60

Първо благодаря за отговора! Та сега значи пробвах като връткам копчето и щрака отпред но за наместване на опчето не съм пробвал. Абе много странна работа ту работи ту не а пък уж го следя дали щрака.

Коментар

То добре щрака отпред но когато сменяш позициите щракат ли и двете клапанчета? за пробата ще ти трябва и помощник /в крайна сметка и жената става/

Коментар

А, извинявай, може ли снимка на твоя Патруль? Че ме глождат едни съмнения.....
        Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
        Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Золтан, ето снимки на патрула едва ли си го виждал, а ако да кажи нещо за него да знам поне какво съм взел
          Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от Patrol fen Преглед на мнение
            То добре щрака отпред но когато сменяш позициите щракат ли и двете клапанчета? за пробата ще ти трябва и помощник /в крайна сметка и жената става/
            Ами аз пробвах да разменя маркучетата но нямаше ефект. А иначе незнам дали работят и двете клапанчета. Как да разбера?

Коментар

Първоначално публикуван от dorian Преглед на мнение
              Золтан, ето снимки на патрула едва ли си го виждал, а ако да кажи нещо за него да знам поне какво съм взел
              Аха, тоя не го познавам, което в случая е добре за теб

Значи свали онова нещо от задния мост, разглоби го, накисни го ако трябва, изсуши, смажи, и монтирай..... Прилича ми на влага или клеясване. Като възможно и износване - увеличени допуски..... Значи изчистване и смазване е от голямо значение за работоспособността.....
              Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
              Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

То цялото нещо не се ли плиска от маслото на диференциала или аз бъркам? А за проверката дали щракат когато някой си играе на копчето ти си сложи двата пръста върху клапанчетата и ще разбереш дали работят.

Коментар

Значи по отношение на разглобяване май не е толкова лесно и трябва да се сваля моста. Иначе ако има начин кажете за да не влизам в приключения. А относно клапанчетата на блокажа днеска пробвах с един приятел и смуче уж ама при щракане едното се усилва(май нещо такова беше).Ако знаете кое клапанче какво прави на включено и изключено положение споделете
                  Прикачени файлове

Коментар

Ето го сега и моя въпрос значи нисана е същия а приключението подобно.В неделя на единия от патрулите не искаше да му се включи блокажа като той и преди това си имаше проблеми с него но тогава отказа тотално а преди от време на време трудно изключваше и когато е включен му примигваше лампата.Та за проблема откришме ,че единия клапан е стчупен и е бил лепен с канаколит сменихмего с друг и пак не включва накрая издухахме и двата маркуча които стигат до мембранния клапан от зад и пак проба и пак не иска.Вързахме го директно без клапан без нищо и пак не може да включи все едно вакуума не достига но всъщност си е в нормите и не е в вакуума проблема а някаде в диференцяла.Отвих датчика на мембранния клапан и когато с отверка натиснеш вилката навътре включва но усилието е толкова голямо,че този вакуум никога не би успял да го преодолее но дори когато го даржиш натиснат с отверката когато се заварти едната гума блокажа се опитва да изкочи и почти става невъзможно да го държиш натиснат с отверка все едно зъбите са станали от прави на триъгълни та въпроса е имал ли е някой подобен проблем и как го е решил?
                    Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
                    Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited

Sofrace Offroad Team

Коментар

Звънни на 0899781061 и търси Станислав,имат сервиз в Долна Митрополия,отиди там и те ще ти кажат какво му има и ще ти го оправят.Кажи и че Живко те праща.
                      Ще го раглобят,и ще видят какво му има,и ако нещо е за смяна,чак тогава ще ти кажат,на момчетата там и се работи,не те пращат веднага за ново,а се пробват да го направят.

Поздрави

Коментар

Мерси колега ще звънна. А да ти попитам те само за това ли са специализирани или изобщо по джипките за да знам за напред каде да ходя ако не мога да се справям сам

Коментар

По пронцип се занимават с двигатели и скоростни кутии,но имат и много добър жичкаджия които е на повикване,и се справя изключително добре с всякакви неща по които тече ток.И двата джипа съм си ги потдържал там,и нямам никаква забележка към тях.Като цени са повече от приемливи,и работят съвестно.

Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от kograman Преглед на мнение
                            По пронцип се занимават с двигатели и скоростни кутии,но имат и много добър жичкаджия които е на повикване,и се справя изключително добре с всякакви неща по които тече ток.И двата джипа съм си ги потдържал там,и нямам никаква забележка към тях.Като цени са повече от приемливи,и работят съвестно.

Поздрави

Благодаря ще ги имам предвид

Коментар

Здравейте колеги! Скоро ми се запали инсталацията и сега нещо не ми работи и на мен блокажа.какъв му е принципа на деиствие?Разбрах първо че като се включва ключето трябва да цъкат и двата клапана, но аз имам две букси еднакви при това ключе.При едната като дам габарит свети ключето при другата не свети.Знае ли някой коя е вярната и друго -има кабел при клапана на моста-трябва ли да ходи ток до него.Помогнете за да я навържа както й е принципа на работа.

Коментар

Когато въртиш копчето в едната посока цъка едното клапанче а в другата посока другото клапанче. Тези клапани пренасочват вакума в коя посока да действа на мех. за блокажа. Не трябва да цъкат и двете едновременно. Ако искаш утре може да пиша в кое положение кое цъка.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X