Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Струва ли си покупка на PATROL GR под 10К лв.?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Виж датата на темата!
    Ъп-вам тази тема с идея, че би била интересна за по-нови съфоромци. Аз не я бях прочел преди покупката на Нисана и загубих пари и напразни надежди. Мислех, че след като съм имал над 30 лични автомобила(Сега са 3, и здрави и скапани, си го купих по цвят и усет.
    Да ама с Патрол това не е така, може да "лапне" толкова много и да те умори от чакане по сервизите.
    Е отказах се, не ми стигна разум и кураж!

След мен я купи собственик на сервиз от варна и година след това я видях "на части" и тук в форума, явно това е края!

Ще потърся темите за продажбите, за да е по-интересно!

Първоначално публикуван от rosslan Преглед на мнение
    А преден диф. и турбо просто няма само кожуси
    За 3000 не може да се реставрира
    Състоянието на купето е напълно задоволително за мен.
    Тук бях заблуден от "монтьори" диф. си имаше при продажбата(говорих със собственика след мен), представете си колко неща съм имал да оправям, за да не стигна до предния диф.

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=20778

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=68578 Аз смених касетофона.
    Последно редактирано от rosslan; 15-02-10, 00:18. Причина: 2 последователни публикации
    VARADERO SD2

Коментар

До: Струва ли си покупка на PATROL GR под 10К лв.?

... Да ама с Патрол това не е така, може да "лапне" толкова много и да те умори от чакане по сервизите.
      ...
      В същност, въпросът в заглавието на темата няма еднозначен отговор.
      Сега, над 3 години след пускането на темата, цена под 10,000 за един Патрол GR І (до 1997) вече не е подозрително ниска, просто защото възрастта на тези машини е доста почтена.

И не съм съгласен, че за Патрул-а непременно ще са ти необходими повече средства. В същност, на мен Галоперът, въпреки като цяло по-евтините корейски части, ми костваше доста повече отколкото стягането на Нисана. Но с него просто настъпих здраво мотиката, докато във втория случай хем имах повече късмет, хем вече бях гърмян заек и огледът преди покупката беше доста по-сериозен ...

Така че, покупката на Патрул може да не си струва, но пък може и да се окаже не лоша. Когато става въпрос за коли на старо, основен фактор за това колко ще ти струва първоначалното стягане на колата е конкретното състояние на конкретната машина.
      Ако човек си отваря очите може да се сдобие с достатъчно прилична машина, която няма непременно да го разори.
      Ние не сме неутрални!

Коментар

НЕ ОБОЩАВАМ, разказвам.Точно щях да питам за прмяна за заглавието, защото не е коректно.
        Разказвам история, възползвам се от темата, имах най-скапания нисан, всички толкова го обичахме и сега ще купуваме, "къс" на жена ми(същия мотор)!
        VARADERO SD2

Коментар

... Точно щях да питам за прмяна за заглавието, защото не е коректно. ..
          Няма да е коректно да се сменя заглавието на тема с над 3-годишна давност. Когато е зададен въпросът си е бил съвсем на място.
          Ако ти е необходимо нещо друго, просто пусни нова тема или кажи какво заглавие искаш, за да изместя по-горното ти мнение и всичко след него в отделна тема.
          Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X