Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Струва ли си покупка на PATROL GR под 10К лв.?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Струва ли си покупка на PATROL GR под 10К лв.?

Честито! Много ми харесват дългите нисани, ще имаш много работа, но всичко се прави, ако ти стигнат парите и постоянството ще му се радваш дъъъъъълго време!
    Успех

Коментар

Първоначално публикуван от rosslan Преглед на мнение
      Венци, точно излиза от реанимация.
      Поздрави!
      На такъв кураж единственото което мога да кажа е БРАВО!
      VPetrov.photography

Коментар

не, че те дразня след като си го купил вече, но виж какво се предлага за тамън под 10К лв /вкл. докарването с автовоз/ барабар с една купчина офроуд гуми 33" и джанти...

http://www.mobile.de/SIDXgzg.C390CNI...1111269679863&
        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Тедо, извинявам се, ама незнам швабски, би ли ме светнал, какво тоно пише в обявата?
          Ще черпя!

Коментар

Първоначално публикуван от MDRAZHEV Преглед на мнение
            Тедо, извинявам се, ама незнам швабски, би ли ме светнал, какво тоно пише в обявата?
            Ще черпя!
            продават Патрол ГР с допълнително джанти Мангелс 8 и 10", 3 гуми 33" допълнително, с повреден контактен ключ/ключалка...
            щом не пише Motorschaden, Getriebeschaden или друг "-schaden" /повреда/, значи колата най-вероятно е ОК.
            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
              не, че те дразня след като си го купил вече, но виж какво се предлага за тамън под 10К лв /вкл. докарването с автовоз/ барабар с една купчина офроуд гуми 33" и джанти...

http://www.mobile.de/SIDXgzg.C390CNI...1111269679863&
              Разбира се че, не се дразня! Купих Нисана на 26.12.2006.
              Макар и това да ми е първи 4х4 през мен са минали доста коли.
              Не съм богат, търговец на коли, нито механик, но знам сядайки в един автомобил дали ме вдъхновява. Така усетих този "кош" и се радвам че го притежавам.
              Не си водя сметки но моят Нисан все още е под 10к с нови гуми и джанти и напълно рециклиран и обслужен двигател. И все пак ако с още 5к постигна това което искам ще съм много доволен.
              VARADERO SD2

Коментар

Verhandlungsbasis Според мен Нисана от обявата може да се вземе за 3000ЕUR.
                Anbieter (privat): - Няма търпение да го разкара от двора си!
                VARADERO SD2

Коментар

може и да е продаден вече... аз карах брат ми /живее в Мюнхен/ да се обажда за една неземна ТЛК80, но беше вече продадена...

първият ми джип беше ТЛК73 с "изтърбушено" турбо и ГНП "настроено" за работа без турбо... вървеше много зле... като му сложих чисто ново турбо, се оказа, че и двигателя е за ремонт... дано при теб не е било така...

Коментар

TÜV und AU fällig, seit November 2004 abgemeldet
                    А това не значи ли , че няма тюф и че е свален от отчет ноември 2004 ?

Коментар

+1 Това значи
                      VARADERO SD2

Коментар

това е само плюс за нас - в кат искат само големия и малкият талон... не се интересуват нито от ТЮВ, нито от изгорелите газове... освен ако не искаш да го докараш на собствен ход...

Коментар

offtopic:

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                          може и да е продаден вече... аз карах брат ми /живее в Мюнхен/ да се обажда за една неземна ТЛК80, но беше вече продадена...
                          От скромен опит (мои и на приятели) знам, че добрите оферти в mobile.de се взимат (или поне капарират) в рамките на деня или най-много до обяд на следващия.

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
                            offtopic:

От скромен опит (мои и на приятели) знам, че добрите оферти в mobile.de се взимат (или поне капарират) в рамките на деня или най-много до обяд на следващия.
                            Сигурен съм че е така. Представете си, колко хора от цяла Европа и не само, дебнат като нас Но никой неможе да изпревари местните търговци, предимно с арабски произход
                            VARADERO SD2

Коментар

Оригиналните амове на Патрола
                              Прикачени файлове
                              VARADERO SD2

Коментар

Патрола добива вид. С подменена ходова част и гуми стойката му се доближава до желаната
                                Поздрави!
                                Най малката помощничка
                                Прикачени файлове
                                VARADERO SD2

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X