Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Патролски въпроси?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Патролски въпроси?

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
    Ей тук я има:
    http://www.milneroffroad.com/categories.asp?cID=11770

Не знам какво имаш в предвид под "евтина" обаче.
    Ами по магазините в Русе със всички отстъпки и прочие под 500лв не я намираме а тоа което си показал е евтино
    Колегата Patrol fen също дава добра цена и най-вероятно ще ползвам неговите услуги
    [SIGPIC][/SIGPIC]THE FUTURE OF MOTORSPOTRS IS NO LONGER MOVING FORWARDS IT`S GOING...SIDEWAYS

Коментар

Първоначално публикуван от REMUSBG Преглед на мнение
      Колегата Patrol fen също дава добра цена и най-вероятно ще ползвам неговите услуги
      Аз също ги ползвах и съм много доволен.И цените са му много добри

поздрави

Коментар

Смених помпата,оправих и задният блокаж,проблема при него беше че като не е използван много време самите електромагните бяха запекли,с по две-три капки нафта се оправиха нещата и му разбрахме и принципа на работаа за помпата,както беше писал колегите Любашки за тези заводски луфтове по джипа и как след смяна на съединителя всички изчезнало,при мен дори и след смяната с такъв за първоначално вграждане,пак имаше леки почуквания,но с новата помпа всички шумове изчезнаха,джипа стана друг.

Поздрави
        Прикачени файлове

Коментар

Днес беше още един,надявам се и последният ден,за отстраняване на досадните малки проблеми по моят любимец,сменихме накладките на ръчната и антифриза,защото в италианско не знам какъв са сложили,аз заложих на FEBI на Bilstein,идва зима и не исках да рискувам,промих и цялата система с препарати,за моя радост нямаше съмнителни петна и отлагания,засега ремонти по него не се виждат,а само каране

Поздрави
          Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X