Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Впечетления от NISSAN PATHFINDER

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Абе аз съм ти казал че кръвната група трябва да ти е на Фанелката на гърба ама ти не слушаш. А и гсм на роднина на който да превеждат париде от останалите органи
    no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от redair
      Чаво, един от големите кошмари на мотористите са изпреварващите, които не се сещат да погледнат в което и да е огледало преди да предприемат маневрата...
      Ами аз гледам, ама няма какво да видя, щото още няма никой, когато тръгна да изпреварвам някой дълъг и тежък ТИР по баира. А докато стигна до средата му, отзад вече е долетял някой, който се мисли за безсмъртен и ми мига с дългите. Все едно като се е размига ще намеря къде да се дяна и да се изпаря от пътя му ...
      Ние не сме неутрални!

Коментар

понеже поразводнихме темата та по нея в4ера само 4е с Навара и Патфиндер разликата е много малка с Патфиндера малко по лека и по твърдо ока4ване отдзаде и 20см. по дълга за експертите може и да е голяма разликата ама за нас не е кой знае каква,та така наврехме се без да искаме след божурище по едни 4ерни пътища из селата бобен хераково белица другите не се сещам как се казват нормално кал4ица и асфалтови гуми зимни вървеха си доста добре имаше леко криви у4астаци но като цяло останах приятно изненадан може и да не са 4ак толкова паркетни нищо 4е не са подготвени жалко 4е не снимах а имаше с какво
        Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Скоро разбрах,че Патфайндера е с отделно шаси,което го прехвърля в малко по оффроуд категория и го отдалечава от другите SUV.

А и на мен ABSа ми се включва често дори и на сухо,а и аз съм с нови зимни гуми.Мисля че е от множкото килограми на Жипа!.

Забелязал съм,че на супер хлъзгав терен спира по добре ако не натискаш спирачката до край и не се активира ABSа.

Правих и тестове на системата против приплъзване:
          С 40-50км на мокро и затревено поле с газ навъртам пълен волан и ефекта е жесток почти не поднася.
          Като изключа бутона ESP не работи и системата п/в поднасяне и при същата маневра жипа прави 2-3 оборота.

Коментар

нищо лошо няма в това, че се включва АБС-а! проблема е 99% в гумите... сложи по-големи гуми А/Т и ще видиш, че няма да щрака толкова често...
            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

нови впе4атления от днес , забих се на обекта и утънах до праговете добре 4е бетон-помпата дойде и ме измъкна май нещо и се предоверих на жипката

Коментар

Първоначално публикуван от D-MAX Преглед на мнение
                Да наистина болеста е известна и се вика ABS. И аз си мислих че само мойта прави така ама не. Пък за ремаркето щом го ползваш само за лек оффроуд то май си се е тунинговало само и е останало само с тва дето му е необходимо. Ако го пробваш на малко по-тежък оффроуд може и да ти останат само осите с рамата По важно е обаче да не загубиш АТВ-тата, щото тоя тунинг хич няма да ти хареса.
                Поздрави
                оказа се грешка в компа сега е коренно разли4но все едно е друга кола гледам да си опазим предното стъкло 4е с тия спира4ки а тунинга си е на лице, ето го

Коментар

От: Впечетления от NISSAN PATHFINDER

Здравейте, ще си купуван Nisan Pathfinder ,(2006/7 година),но се колебая между ръчка и автоматик.Чух няколко коментара,че скоростната кутия на ръчката не била много добре измислена и се чупила лесно.Някакви коментари?? Иначе лично аз предпочитам ръчка,чувствам се доста по комфортно и сигурно като мога да сваля на долна предавка при някой по остър завой,а и съм се чудил ако закъсам някъде,как ще мога да я залюлея с автоматика...

Коментар

Няма такова нещо. Ръчните скорости са си много здрави. Досега не съм чул за някой,който да ги е счупил.
                    Проблем се явява по-бързото износване на съединителя - на около 120-130 000км,ама си е и в зависимост от карането.
                    Ако го цепиш като лека кола може и по рано да замине.

Моя е на 95 000км и все още няма признаци на износване.

По скоро автоматика е шит, защото му е много по-висок разхода.А и из много ревюта на джипката по списанията
                    пише,че автомата не е с много добре балансирана работа - неадекватен, муден и т.н.

Ръчните скорости пък са доста неудобни за градско каране. Все едно караш камион и много уморяват.

Иначе като цяло джипката си е супер за парите.

Коментар

Какъв разход ви дава автоматика?

Коментар

Около 12 градско, 8-9-10-11 извънградско, в зависимост от крака. Над 160 става страшно. Динамиката на автомата е отлична, разликата в разхода е около 1 л/100 км. Ръчката на този модел е инженерно фиаско, оригиналните рядко изкарват над 70-80 000км. Като смениш обикновено посещенията в сервиз зачестяват. Общо взето вземеш ли ръчка ще съжаляваш, освен ако не караш по 10 к на година.
                        Автоматите се рушат от рязко потегляне в спряло състояние и несменяне на маслото, както всеки друг автомат по принцип. От лични наблюдения два автомата на 125 к и 190 к нямаме никакви проблеми с каквото и да било. Досега сме пазарували само консумативи.
                        1994 HDJ80 HD-T
                        1998 HDJ80 HD-FT

Коментар

Благодаря! Това донякъде ме успокои, защото на два пъти чух 18 градско(в София) и доста се позамислих, все пак е дизел.

Коментар

Първоначално публикуван от madbatt Преглед на мнение
                            Благодаря! Това донякъде ме успокои, защото на два пъти чух 18 градско(в София) и доста се позамислих, все пак е дизел.
                            Това е много, имам приятел, който стигаше до 14 с много натискане на газта но с Навара със същия мотор.
                            1994 HDJ80 HD-T
                            1998 HDJ80 HD-FT

Коментар

На мен за година ползване на Патфиндера ми изгори душичката,автомата ми даваше разход 14-16 комбинирано каране,това с нови зимни гуми и скорост до 160.Инак е доста просторен и хубави системи за преплъзване,без проблем тръгва по заледен склон натоварен с 6 човека.
                              LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
                              Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

На първо четене: София градско - 10,3 до 10,6. Извън града: София - Мальовица 9,6. Мальовица - София 8,8. С климатроник, само на заден мост.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X