ах браво. трите ми нисана не хващат над 140.. може би това го правят в европа заради аутобана
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Впечетления от NISSAN PATHFINDER
Свий
X
-
Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/че кой кара в Европа на аутобана под 140??? евентуално някоя бабичка или някой хомо...
Мен във Франция ме изпревари една баничарка както си карах със 140кмч, но на селски път не на аутобан
О, вярно! В Англия хората са много наплашени от техния КАТ - там се кара по-бавно...
за колегата Д-МАХ: за съвременен а-л като Патфайндер скорост от 90кмч е направо противоестествена на хубав пътда не говориме, че става опасно като почнат да те изпреварват ТИРовете
Коментар
-
Мини тест на Нисана
Дружба-Бистрица-Железница-Белите брези
Изкефих се яко
с 100км/ч по по-равните петища все едно се возиш с S класа по магистралата.
Карах по маршрутите по които минаваме с четириколките,но тук таме имаше доста храсти и клони които при допир с чисто новата боя издават раздиращоскърцащ сърцето звук.
Тук минавам през супер заблатена локва
Това са следи главно по прахта налепена по колата,по боята само една лека стружка
Доболен съм от мини теса на Нисана
минахме през доста гаднички места без никакви проблеми.
Като за градски джип без никакви модификации и гуми се държи перфектно и по оффроуд трасетата.Последно редактирано от Чавдар (V93); 06-09-17, 15:16.
Коментар
-
Re: За Нисана
Първоначално публикуван от mishkoНа първата снимка има една хубава и голяма локва! Може ли да ми кажеш къде се намира, че като видя такива хубави локви не мога да устоя, джипа самичък си влиза в тях!
локвата и на полето между Горубляне и Околовръстното.Близо е до малкото кварталче с няколко блока зад Горубляне
Коментар
-
Днес реших да се поразходя с жената и детето до Алеко.
Чистия въздух на някой им действа успокоително
И до тук с романтиката втората в ляво и газ към Черни връх
Изкатерих се почти до края на Романския и горе скивайте к"во става
Имало и други
Тая Г класа се опитала да обърне и хоп в трънките
Пичовете пробваха какви ли не варианти да я изкарат ама не и не
Дърпане с Лада нива,копане бутане не отлепи
Накрая за моя жип завързах Нивата а за Нивата Г класата
и ги изтелих и двамата
Тука беше полегнала Г класата,
И айде пак обратно в мъгляка
Спускането на долу не ме изкефи особенно ,на резките завои се включваше май някакъв тракшън.
Според вас при спускане на долу по заледен път това,че си с 4х4 дава ли някаво предимство?
Мисля,че ако караш на газ има разлика,но ако се спускаш бавно е все тая дали си с жип или жигула например.Последно редактирано от Чавдар (V93); 06-09-17, 15:17.
Коментар
-
малеййй, добре че не сте скъсали горката нивичка, а за следотърсача...нямам думи, супер изглежда.Technical Rescue Direct - life lies in courage
http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660
Коментар
-
най неприятното на Pathfindera 4е на кал или сняг леко да 4укнеш спира4ката и ABS веднага се вклю4ва къррррррррррр/и си оди напред без спиране като жена преди да влезе у бутик/ много неприято или може би това е само при мене ина4е с ремаркето+2бр.АТВ-та отгоре си пердаши без проблеми при по слаб оффроад,а проблема е при ремаркето останах без стопове и номер отзадСъвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Tpunepнай неприятното на Pathfindera 4е на кал или сняг леко да 4укнеш спира4ката и ABS веднага се вклю4ва къррррррррррр/и си оди напред без спиране като жена преди да влезе у бутик/ много неприято или може би това е само при мене ина4е с ремаркето+2бр.АТВ-та отгоре си пердаши без проблеми при по слаб оффроад,а проблема е при ремаркето останах без стопове и номер отзадПо важно е обаче да не загубиш АТВ-тата, щото тоя тунинг хич няма да ти хареса.
ПоздравиВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар