няма да стане и след 50000км.......просто джипа е в гаранция и няма да дадат от Рено.....Нисан де
освен ако не сложиш оргиналдъ,ама ще е много скъп/в TOYOTA ми искат 3600лв.за LC120!!!/ а и от 2.5 двигател какво повече искаш мисля че колата си е супер и така
Ако чипа е P-BOX няма никакъв проблем, защото не се налагат промени по кофигурацията на автомобила. Закача се само едни преходници на дюзите !
По всяко време може да се свали, а пък и има 3 години пълна гаранция за нови автомобили. Каквото ида стане в следствие на чипа хората си го поемат за гаранция.
А пък да не говорим че е цял компютър а не просто чип !
Ето и линк: http://www.steinbauer.cc/
чип-тунинг на кратко чип... всъщност никакъв компютър, а просто друга ПРОГРАМА, която на по-старите коли е записана на чип /ЕПРОМ - електроникъли програмд рийд-онли мемори/
на твоя най-вероятно само се закача лаптоп към буксата за диагностика, презаписва се въпросната програма и си караш...
А иначе, не се надявай да получиш нещо от въпросната гаранция на Рено-Нисан... Аз имах само едно оплакване в гаранционен срок и направо ме от...баха трябва или да си връзкар или скандалджия за да получиш нещо...
е, може и веднага, но е хубаво да се разработи първо... а истинското разработване става поне за толкова...
а с "чипа" дори звука се променя... двигателя става "нервак" като пипнеш газта на място прави "ръммм", а не "б-ррр-ъмм" т.е. форсира се доста по-рязко...
ако все пак те е страх да не си загубиш гаранцията, карай си така...
Ей, със страшет автомобил си се сдобил, честито. Мой приятел има такъв, дори същия цвят и пролетта правихме лек оф роуд тест, даже писах статия за това преди 3-4 броя в списанието( Оф роуд БГ). Джипа е разкошен и на умерено труден черен път няма никакви затруднения. Да си го караш със здраве.
честито, имам наблюдения над нисаните отблизо и патфайндера е безпогрешен избор за момент според мен
бтв с такива скорости мен лично ме е страх да пусна круйз контрола не знам що, но винаги като набримча зверски се появява некоя уазка в най-лявото платно, дето изпреварва запорожец в дясното и някакви кози в аварийното
А бре Хора вие май сте сбъркали форума. Тука е за джипки не за самолети или други лесно излитащи от пътя превозни средства. Как изобщо Ви се ще да натиснете педала до ламарина и що за кеф е да се набримчиш със 180 да речем Ми не ви ли е малко шумно при тия скорости? В края на краищата тия автомобили не са направени за състезания по скорост, ама явно вас това си ви зове. Жалко много жалко за невинно убитите и зачернени семества заради безотговорно шофиране. При 90-100 има някъкъв шанс да се избегне най-лошото, при 180 няма никакъв шанс. Трябва да се мисли преди да се е обърнала колата, убитите след това не мож ги върна.
че кой кара в Европа на аутобана под 140??? евентуално някоя бабичка или някой хомо...
Мен във Франция ме изпревари една баничарка както си карах със 140кмч, но на селски път не на аутобан
О, вярно! В Англия хората са много наплашени от техния КАТ - там се кара по-бавно...
за колегата Д-МАХ: за съвременен а-л като Патфайндер скорост от 90кмч е направо противоестествена на хубав път да не говориме, че става опасно като почнат да те изпреварват ТИРовете
Коментар