Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Patrol с BMW мотор - кит
Свий
X
-
От: Patrol с BMW мотор - кит
Първоначално публикуван от Стоян Францов Преглед на мнениеВъв Варна са големите двигатели 204 к.с., на Шумен ги бяха докарали и сме говорили с Тихомир.
Помня защото на Ник взехме 193 к.с.
Коментар
-
Аз пак да се намеся....до колкото помня и двата са с 204к.с. дядо Ваня е бил с един от по-слабите мотори но го е сменил с 204к.с. Като се возихме с Кольо той спомена че е избрал този мотор понеже е най-динамичен.
Впрочем без да искам ми попадна мотор 184к.с и май ще ми става доста интересна темата за сглобката на кутията с този мотор.TT-Tuning Team
АСК Добрич
Коментар
-
Аз лично избрах този мотор 193к.с., тъй като карам Е38 със същия мотор и съм страшно доволен от него. Ангренажната верига е доста по-масивна от тази на по-новите мотори, които страдат от разтягане на същата. "Напомпването" на този мотор не е никакъв проблем, живот и здраве ще му кача още 30-тина кончета, като за начало. Все пак не гоня някакви спортни цели с този Хипопотам0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"
Коментар
-
Дали 184 или 193 е все добър вариант 204 и 231 вече освен ,че са по скъпи като мотор и като части са и и със склонност към късане на верига вече няколко такива има на леки коли отделно ,че са с ламаринени изпускатели който се пукат са с кухи разпрделителни валове и се кривят .... Хубавото е че е с алуминиев блок и е по лек .ВНЕДОРОЖНИК УАЗ - БОГ РАЗБИТЫХ ДОРОГ
Коментар
-
Първоначално публикуван от nistel_87 Преглед на мнениеИнтересно дали може да се насади двигател от БМВ Е60 535d (272) к.с мотора е с би-турбо води се дизеловия ///M . Голяма лудница ще да е такъв мотор на някой кораб У61 дълга база..
Бмв М50D е три турбо и е 381 кс и май цената му е повече от патрула.
Иначе този двигател върви наистина доста и с него лудницата ще е гарантирана но пробата ще е скъпа и неясна.
Ето инфо:http://www.m-power.com/_open/s/varli...d=2658&lang=enHonda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited
Sofrace Offroad Team
Коментар
-
Дизеловите M са с означение 50 примерно 550.Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005
http://www.facebook.com/JeepBG
LZ1GGC
Коментар
-
Колеги дано съм извинен. не съм се изразил правилно. Много добре знам кое е ///М това не го писах буквално за 535Дпросто тоя мотор след ремап дава страхотни резултати покарвал съм .. Дизелово ///М и АМГ няма, някои си лепат само буквите..
Коментар
-
Извинен си.Това какво дава след ремап и колко кара с него е друга тема.
Въпроса беше кое е "М" и кое не.
И за AMG-то пак бъркаш има дизелово AMG.
http://www.carfolio.com/specificatio...ar/?car=100727
Но този разговор сме го водили вече не веднъж.Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited
Sofrace Offroad Team
Коментар
-
Нещата стават бавно. Преходния фланец го имам вече. В момента се изработва маховика. Като всичко е готово, ще се монтират скоростите на мотора за да се изпробва, дали всичко пасва и тогава вече ще се монтира всичко на джипа.0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"
Коментар
-
Eто до къде стигнах. Преходния фланец, маховик и съединител са монтирани. Скоростите паснаха идеално, даже им направих и отвор за да се види как работи лагера и вилката, всичко трябва да е изпипано перфектно.-скоростите от снимката са карани без масло и са ми за мерки
Следва продължение.0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар