Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Patrol с BMW мотор - кит

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Patrol с BMW мотор - кит

На Патролите с 2.8 мотори ясно, но този съединител от 240мм ми се струва малък. На 3.0 литровата 61-ца съединителя е 280мм и смятам точно този да си ползвам от моя, още повече че е чисто нов, само притискателния ще го дам да го подсилят. Остава само да намеря маховик от какво да ползвам.
    0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"

Коментар

Търся съдействие за поръчката на преходния фланец. В смисъл трябва да се изпрати запитване, дали предлагат въпросния фланец за двигател 3.0Д М57 306D1 193 к.с., тъй като блока на този мотор е по различен от тези след 2003г.( 306D2, 306D3, 306D4 и т.н.).

Коментар

Не съм чул някой да е слагал на скоростна кутия от У60...?
        TT-Tuning Team
        АСК Добрич

Коментар

Първоначално публикуван от Владимир Раденков(vladyas) Преглед на мнение
          Търся съдействие за поръчката на преходния фланец. В смисъл трябва да се изпрати запитване, дали предлагат въпросния фланец за двигател 3.0Д М57 306D1 193 к.с., тъй като блока на този мотор е по различен от тези след 2003г.( 306D2, 306D3, 306D4 и т.н.).
          Питал съм ги, като пишат ще ти кажа.

Коментар

Здравей Влади и успешна новата 2016г.?
            Поздрави за проекта,наистина е успешен ако успееш да коплираш всичко правилно.
            По въпросът ти за фланеца,мисля че във Варна има един фланец закупен точно от този полски сайт!
            Дядо Ваня е твоят човек,защото съм чувал,че има оригинален и правят много добри копия тук в България.
            Ако нямаш контакт с някой от Варна да ти съдейства,обади се мога да пробвам да ти помогна с контакт.
            Успех и търпение в начинанието.

Коментар

Първоначално публикуван от Денислав Димитров Преглед на мнение
              Питал съм ги, като пишат ще ти кажа.
              Дени мерси за бързата реакция. Стоянчо Францов и той се отзова на молбата ми, изпратил е запитване към Поляците и чакаме отговор. Пиши като има резултат, благодаря и поздрави!

Коментар

Първоначално публикуван от rock crawler Преглед на мнение
                Здравей Влади и успешна новата 2016г.?
                Поздрави за проекта,наистина е успешен ако успееш да коплираш всичко правилно.
                По въпросът ти за фланеца,мисля че във Варна има един фланец закупен точно от този полски сайт!
                Дядо Ваня е твоят човек,защото съм чувал,че има оригинален и правят много добри копия тук в България.
                Ако нямаш контакт с някой от Варна да ти съдейства,обади се мога да пробвам да ти помогна с контакт.
                Успех и търпение в начинанието.
                Здравей Илиане и за много години. Говорих с Кольо и Тихомир от Варна. Фланците са различни за различните двигатели за 184к.с. и 193к.с. е един, за 204к.с.,218к.с. и т.н. са други, на мен ми трябва за 193к.с.

Коментар

Здравей Илиане и за много години. Говорих с Кольо и Тихомир от Варна. Фланците са различни за различните двигатели за 184к.с. и 193к.с. е един, за 204к.с.,218к.с. и т.н. са други, на мен ми трябва за 193к.с.
                  Да истина е,че има разлика в захващането на скоростната кутия към двигателя.Но моят вдигател е 218к.с. и му пасна фланеца който имат във Варна,а техните двигатели са 193к.с. ????
                  До колкото рабрах,разликите са минимални и в процеса на изработката се коригират лесно !
                  А цената която се дава в Полша само за този фланец е над 1500лв. до колкото можах да разбера.

Коментар

Двигателите във Варна са 204к.с. до колкото помня. Дано не бъркам.
                    TT-Tuning Team
                    АСК Добрич

Коментар

Първоначално публикуван от Деян Давидов Преглед на мнение
                      И аз така знам, но да каже някой по-запознат.

Коментар

Във Варна са големите двигатели 204 к.с., на Шумен ги бяха докарали и сме говорили с Тихомир.

Помня защото на Ник взехме 193 к.с.

Коментар

Ето едно клипче с един от Варненските Патроли. Не знам дали ще стане ясно за динамиката на мотора но вътре си беше весело за 500км.
                          TT-Tuning Team
                          АСК Добрич

Коментар

Първоначално публикуван от Деян Давидов Преглед на мнение
                            Двигателя на Патрола на Тихомир със сигурност е 218 к.с. оригинал,в момента доколкото знам е малко над 300,но ще става повече
                            NISSAN PATROL Y60 2,8TD DOBINSONS+3" SILVERSTONE X-TREME 33X10,5X15
                            ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ 0887/69-50-11 0898/780-418

Коментар

Влади, ето снимка на оргиналния фланец от 2,8 у60 скорости пред кутията се вижда, просто не намерих друга.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20151124_114126.jpg
Прегледи:1
Размер:105.5 КБ
ID:5698098

Тука се вижда разликата/приликата/ на доста от съвпадащите отвори и проблемни места /ламарината от бмв-то е сложена приблизително/ за кутията от 2,8.

Име:IMG_20151124_135002.jpg
Размер:120.3 КБ
ID:5698099

Тук на y61 с 3.0д кутията се вижда че е паснало много добре, но не съм сигурен Влади, дали го няма и оргиналния Нисанов фланец снимката може да подведе а сега като я гледам и се обърквам. При теб поне е лесно че камбаната се маха и възможностите за грешки при изработката са по-малко. А за БМВ двигателите мисля че имат различия в блоковете и други неща, но в захватите към скоростите не, та няма ли готов такъв фланец от Варенските да го пробваш при теб?

Име:IMG_20151206_152231.jpg
Размер:129.9 КБ
ID:5698101 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20151206_152327.jpg
Размер:123.4 КБ
ID:5698102
                              Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

На Патролите с 2.8 мотори ясно, но този съединител от 240мм ми се струва малък. На 3.0 литровата 61-ца съединителя е 280мм и смятам точно този да си ползвам от моя, още повече че е чисто нов, само притискателния ще го дам да го подсилят. Остава само да намеря маховик от какво да ползвам.
                                На ресорните У160, 3.3 турбо дизели е 282мм,вече като здравина не знам как е в сравнение на 61-цата.
                                Да опитомиш животното "човек"-е наука на науките и изкуство на изкуствата.
                                Уаз 469
                                Nissan Patrol Y160

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X