Здравейте колеги,
Отскоро съм собственик на Терано 2, 2.7 TDI, 125 кс, дълга база, 2001 г. Имам няколко въпроса за машината, на които не успявам да намеря конкретен отговор във форума тук:
Предварително благодаря за помощта!
Отскоро съм собственик на Терано 2, 2.7 TDI, 125 кс, дълга база, 2001 г. Имам няколко въпроса за машината, на които не успявам да намеря конкретен отговор във форума тук:
- Чип тунинг: най-вероятно ще отивам към този вариант; въпросът ми е, къде в София мога да разчитам на качествен такъв и за колва ориентировъчно сума се прави? Има ли начин да се провери дали такъв не е вече направен и как точно (колата е нов внос от Италия).
- Странно тресене: това се получава, когато 4х4 е изключено и колата буксува. След като забуксува, изключвам от скорост и натискам спирачка, като тресенето започва - усеща се точно под шофьора, както и на педала на спирачката. Продължава 1-2 секунди и спира. Като съм с включено 4х4, не се усеща нещо такова, а въобще никакви странни звуци не се чуват. В режим на 4х4 не съм успял да буксувам все още. Колата ще минава в скоро време на по-сериозен преглед и ще бъде добре да съм малко по-подготвен, какво да планувам за ремонтиране.
- Теглич: в момента търся да закупя. Звънях 2 дни по морги и не успявам да намеря. Всякаква информация в тази насока ще е от полза - моят опит с моргите до сега в/около София (тераното ми е трета кола) е изключително негативна.
Предварително благодаря за помощта!
Коментар