Обява

Свий
Няма добавени обяви.

terrano 2 2.7 - чип тунинг и други въпроси

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Пак - тераното за да ръси пластмаси трябват извращения. Моето първото беше цялото издрано и т.н., точно от горски карания, но с никакви поражения по пластмасите (освен драскотини). Просто геометрично е доста "дашно", а пластмасите не са паянтови. Другия вариант е под пластмасите да е тотален гнилоч. Тогава и гора не им трябва - сами си падат.

Сега, аз хардаджия никога не съм бил, нито тераното ми е било подготвено за хард, но с рошави 31ци си го карах доволно дълго и в гората се справяще не зле, даже на фона на по-добре подготвени (и с изпаднали пластмаси) машини.

Броня съм правил когато на първия събор на морето се метнах в дупката на трасето на състезанието, която дето цял ден гледах. Ама падна пластмазата на... единия мигач. На бронята нищо и нямаше - трябваше само да резна едно кюше да не закача в гумата при завой, че основата се беше сгънала - нея пък я изправих с 2 чука за 15 минути като се прибрах.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Дебитомера е в норма 1волт на контакт 2.18волта на празен ход 4.40волта на 3та с пълната газ ! Остана да гледам разхода вече след ремапа как е и да пиша .. Благодаря за помоща !!!

Коментар

• ИВАН НЕДОКЛАНОВ
        ИВАН НЕДОКЛАНОВ коментира
        Редактиране на коментар
        Чисти ли го ?

• MapeB
        MapeB коментира
        Редактиране на коментар
        Не съм го пипал само го замерих с мултицета до колкото разбрах от темата за дебитомера това трябва да са перфектните стойности ...

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 28,243 в 08:27 на Вчера.

Зареждам...
    X