От: Крушки за фарове
Освен окислението в повечето има доволно количество прах, често са и поопушени. Бас ловя че ако рефлектора не е обелен колегата ще получи прилично подобрение и само с измиване. Не, няма да са като от магазина, но няма да са и като в момента. Някой във форума даже беше постнал снимки преди/след миене, и то точно за фар на терано. ВЕрвай ми, разликата е все едно гледаш чисто нов фар и такъв, търкалял се в морга 10 години.
С какво се мият - еми с вода и сапун. Някакъв препарат за стъкла би помогнал. Meglio вероятно също, но с това второто по-внимателно.
Кристални голфови фарове са 100 кинта комплекта. Играчката е да се махнат старите и да се сложат нови захвати като за терано. В оная моя тема има и чертеж. И то играчката е главно във факта, че трябва да се махне стъклото и да се запоят. Моите откак са сложени не са мръднали. Стана по-здраво от очакванията ми.
Първоначално публикуван от Ясен
Преглед на мнение
С какво се мият - еми с вода и сапун. Някакъв препарат за стъкла би помогнал. Meglio вероятно също, но с това второто по-внимателно.
Кристални голфови фарове са 100 кинта комплекта. Играчката е да се махнат старите и да се сложат нови захвати като за терано. В оная моя тема има и чертеж. И то играчката е главно във факта, че трябва да се махне стъклото и да се запоят. Моите откак са сложени не са мръднали. Стана по-здраво от очакванията ми.
Коментар