Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Крушки за фарове

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Крушки за фарове

Теранеца е с кръгли фарове, какви H4 мога да му бодна за да свети по-силно? Сега е с 60/55W, ако му закача 100/80W ?

От: Крушки за фарове

Първоначално публикуван от sminkov Преглед на мнение
    Теранеца е с кръгли фарове, какви H4 мога да му бодна за да свети по-силно? Сега е с 60/55W, ако му закача 100/80W ?
    На Патрол Y60, закачих също така по-мощните 80/100. Контактните клеми на крушката не издържат тока. Почват да светят червено, а накрая изгасват. Сега имам фарове от време на време, но не по всяко време. Търся да сменям фасунгите.
    Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Мисля че не трябва да са повече от 70/65 w със заводските кабели, иначе ще стопиш нещо. Може с инсталиране на реле, което да поеме натоварването. КАТ има ли някакви технически изисквания за силата на фаровете на пътя?

Коментар

Ей с'я да ви прочете Стоян !
        К'ви 80/100 бре, да не сте електроженисти ? Тук-таме глобата стига 500 евра.
        подаръци за мъже от FACOM
        промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Стандартни крушки Н4 са 55/60 Всичко различно от това е забранено в Европа. Това не пречи на нашенските тХарикатчета да слагат 100/110.
          Ефекта от такива крушки е: скапана инсталация, много сърбежи по гъзо и никаква видимост
          Както се сещате ментетата са еФтини и скапани. Много скапани. Светят само в очите на насрешните, на пътя не.

Ако искате светлина, купете си хубави крушки

Филипс Екстрим пауър, примерно.

Във всички сериозни магазини се предлагат кадърни крушки.
          Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
          Вальо. О888 557Ч7Ч
          Silverado 1.3 i

Коментар

На моето трета година карам с Osram Night Breaker PLUS 60/55 W и съм повече от доволен.
            NISSAN Terrano II (R20) 2.7TDI '99

Коментар

http://www.offroad-bulgaria.com/show...F4%F0%EE%F3%E4

вземи тая тема,всичко живо пердаши на фарове,колата за която ги взех се кара всеки ден по 2 часа поне на фарове и изгоряла крушка още нямам нищо,че съм си приготвил 6 резервни.Свети по-добре от оригинала,препоръчвам.
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

Още един глас за Osram Night Breaker - на мен ми издържат по една година целодневно ежедневно каране на фарове.
                Четете книги, не вестници!!!

Mitsubishi Pajero Sport 2,5TD 1999

Коментар

Ма светят по-слабо от офроуд модел или рали,а той това търси.
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

Търся нещо, дето свети по-силно, но без да паля ел.инсталацията и без да пригаждам ксенони... Сега светя с някакви крушки на WURTH, но едната скоро ще сдава багажа, респективно след нея и другата, та се подготвям да не е в последния момент ментак от бензиностанция...

Коментар

Търся нещо, дето свети по-силно, но без да паля ел.инсталацията и без да пригаждам ксенони...........
                      Не търси крушки които светят по-силно. Търси крушки които светят където трябва. Горе има две насоки. Найт брейкър и екстрим пауър. Има и други подобни.

Пригажданите ксенони е най добре да ги забравиш.
                      Ето ти едни (от скъпите). След дълги и неуспешни опити да ги накарам да светнат където трябва се отказах. Не става. Освен, че светят предимно в очите на насращните дават на джипа откровенно просташки вид.

Вальо. О888 557Ч7Ч
                      Silverado 1.3 i

Коментар

Аз от месец съм с philips nightguide и съм страшно доволен от светлината. комплекта излиза към 26-7 лв (Н4). Самата крушка свети в 3 цвята: на дясно леко синее, на пред е бяла а в ляво леко жълтее за да не пречи на другите. Има доста инфо в нета за нея. Поздрави.
                        I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

Ксенона е хубаво нещо, стига да е на кристален фар или лупа. Все се заричах да не набивам пари в Форда, ма като пътувам почти само нощем, как да карам с мизерни фарове... Та решил съм да взимам кристални и да слагам ксенони, тук е момента Вальо да каже от кои не е доволен...

Поздрави и весели празници

п.п. Нисана е с Night Braker и съм повече от доволен...

Коментар

Ксенон става само оригинален. Може да е от друга кола, но да е правен комплект. Крушки, лупи, пердета и всичките му чаркалаци вътре.
                            Селската схема с би-ксенони в жигулски фарове не става. Не само, че светят в очите на другите. Не светят на пътя. Само просташкия вид. Еле па ако са сини...трепач.
                            Аз мъчих на Патрола. То не беше въртене, то не беха пердета, центровки, майстори. Половин година. Е не става. Аз нищо не виждам (сравнено е Филипса който свалих) а всички ми светкат в очите.
                            Като завали и почне да се изпарява от асвалта настава трагедия. Сенки, отражения, дългите на ония срещу мен.... и се отказах. Сложих си пак Филипса и .....кашончето го видяхте. Хем мойте ксенони бяха Тайвански. 600 кинта се прекарах за тях. Още ме е яд.
                            Имам оригинален ксенон на Баварката. Нема нищо общо с китайските полюции. ..и никой не ми е светнал още.

ПП Спарки се бори с едни китайски лупи. Не знам до къде го докара.
                            Имаше даже тема. Дъъъъъъъъъълга. Някъде у раздела за заваряване..Хи хи хи
                            Вальо. О888 557Ч7Ч
                            Silverado 1.3 i

Коментар

Ами тогаЗ остава вариянта да му турна едни халогени в бронята, от опит знам, че помагат и то доста.. Имах и идея с лупи както Спарки е направил, но уви, фаровете ми имат крайно сложма форма и лупи не се сбират наникъде.. Еми ще го мисли, сега е време за почивка

Весели празници !
                              п.п. на руския пазар има на прИмоция ксИнони на 80 кинта комлекта - далаверкаа

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X