Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разни въпроси относно Терано 2,7 TDi 125кс къса база

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Разни въпроси относно Терано 2,7 TDi 125кс къса база

Първоначално публикуван от sminkov Преглед на мнение
    ...Новия филтър понася 3-4 изпирания преди да стане за смяна...
    Колкото и да го переш, нов няма да стане, нито ще има близка до нов пропускливост.

...нито пък има особен смисъл, при положение че струва 15-ина лв.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

С меглео става като нов. Това при условие, че веднъж сложиш нов и на 3-4 месеца повтаряш тази процеура. След прането става по-пропусклив, по климатика се усеща. Цената не е проблем, проблем е, че като искам да го сменя трябва да чакам да го намерят и доставят. Ако е задръстен тотално не знам дали ще се изпере, но като е в начален стадий се оправя. Следващия път ще си поръчам 2... да има.

Коментар

В Euro07 винаги е имало налични, а и не само там. Мисля че не само тераното е с такъв филтър, а и други нисани.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

При положение, че се демонтира/монтира толкова лесно какъв е проблема да се сменя често с нов. То запрашеността е толкова висока, че вероятно трябва да се проверява даже често...така си мисля.

Коментар

Има ги, когато го сменях даже ми предложиха да избера между обикновен хартиен и някакъв с нещо като активен въглен.Сложих от обикновените, тъй като за разлика от италиянката(предния собственик) съм решил да го сменям поне веднъж годишно.Цената е никаква, но проблема е в кривото място дето са го сложили.Струва ми се не особено умно всеки път да изтърбушваш жабката за да смениш един филтър.

Коментар

Ей на....гледай...http://www.mann-hummel.com/mf_prodkata_ ... HhbWhc.pdf......http://www.filtron.pl//katalog/instrukcje/1096k.pdf

Коментар

Първоначално публикуван от emil5koff Преглед на мнение
                Има ги, когато го сменях даже ми предложиха да избера между обикновен хартиен и някакъв с нещо като активен въглен.Сложих от обикновените, тъй като за разлика от италиянката(предния собственик) съм решил да го сменям поне веднъж годишно.Цената е никаква, но проблема е в кривото място дето са го сложили.Струва ми се не особено умно всеки път да изтърбушваш жабката за да смениш един филтър.
                Сменям 2 пъти годишно, поне. Иначе просто спира да духа.
                Относно жабката - може да се промени планката, дето я държи така че да трябва да свалиш само нея. Ама все не остава време.

Не не са го измислили читаво. На Fabia-та ми само се отваря капаче и се сменя. Нищо друго не се пипа.

Коментар

...Мисля си сега, ако имаше ориентир за това кой от кой град е, колко лесно бих се ориентирал да попитам например..."Къде във Варна да отида за да ми монтират ролбара?"...и за много други въпроси се сещам, които могат да улеснят живота на местно равнище ))))

........ровейки, ровейки се оказа, че май не се наричало РОЛБАР, а БУЛБАР тази защита отпред ))))
                  Последно редактирано от alsash; 17-05-13, 16:01.

Коментар

Не си прави илюзията че това е някаква защита. Тъкмо обратното - прави куп бели при съвсем невини ударчета.

Коментар

Е тая защита се монъира за яп минути пред къщи. Нужно ти е някаква гидирия и помощник. А със спестеното от майсторите отиваш да пичерпиш тайфата
                      - ама все пак спидели какъв е въпросният булбар - фабричен за терано или?
                      -реално имаш ли нужда от въпросната "защита "

Коментар

Бронята поема добре слаби удари - и предната, и задната.
                        Зависи от булбара, ама съм виждал подвит капак заради подпряно дърво...

Коментар

Първоначално публикуван от sminkov Преглед на мнение
                          Бронята поема добре слаби удари - и предната, и задната.
                          Зависи от булбара, ама съм виждал подвит капак заради подпряно дърво...
                          Да, ама бронята.
                          Броня + булбар е по-друга бира, и от леко подпиране, от което иначе не би имало никакви последствия, мачка капаци, троши пластмаси, фарове и т.н. Тоест, за пред кафето става, но толкоз.

Коментар

Да ви кажа честно ,на мен дори ми изглежда толкова кичозно това да видя някой джип с лъскав булбар,като същия почти се клати захванат с по две планчици с дебелина 2мм. и болтчета 6мм...
                            Джипа се движи по републиканската пътна мрежа и...според мен не се знае дали въпросното украшение няма да се изтърси някъде по пътя.За какви удари говорим въобще...
                            На времето приятел се опита да изкачи една стръмна дига на селски язовир с Лада Нива.Машината беше с правен и то доста здрав булбар.След трерия опит с всичката гас моя човек се изстреля и успя....само че успя да прехвърчи тясната дига и падайки от другата страна да се забие с булбара в земята
                            Дигата беше висока в този си участък около 3-4м.,а при удара булбара не отдаде нито на мм./е образно казано де,в смисъл,че булбара не удари нищо отпред/.Нивата стоя един ден в положение с теглича към небесата/говорим наистина вертикално забита/,докато се намери техника за да я извадим.
                            Ей на това му викам аз булбар...а ако беше с коментираната лъскавина ,сигурно нямаше да можем да отделим булбара от капака и радиатора
                            Така,че според мен ако човек иска булбар ,или си прави една здрава желязна броня с булбар/разбира се прекалено здравата броня пък при един силен челен удар ще посуче рамата със сигурност,ама то пълно щастие няма/ или не се занимава с въпросните лъскавини!

Поздрави!
                            NISSAN FOREVER
                            -----------------------------------------------------------------------------
                            Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

......Откраднаха ми предна и задна емблеми по дяволите!.....някой да знае от де може да се купи? От Нисан ми споделиха, че около 100 лв. някъде стрували (((....разбира се, че нямам това предвид, да купувам такива.

Коментар

Морга или най-добре да попиташ Люцкан (patrolfen) колегата е дистрибутор на оригинални части за японки, много е коректен и цените са доста по-различни от тези в Нисан

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X