Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разни въпроси относно Терано 2,7 TDi 125кс къса база

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Разни въпроси относно Терано 2,7 TDi 125кс къса база

Благодаря за съвета и аз за морга си мислех. Как да се свържа с Люцкан (patrolfen)?

Коментар

Първоначално публикуван от alsash Преглед на мнение
      Благодаря за съвета и аз за морга си мислех. Как да се свържа с Люцкан (patrolfen)?
      примерно

Поздрави

Коментар

....Ооо благодаря! Със сигурност ще ми е полезно .....апропо, драмата се разреши по неочаквано лесен начин - на ул. Цариброд, зад бензиностанцията на гарата, из дюкяните за автомобилни аксесоари и какво ли не, срещу 7лв се сдобих с оригинална, китайска, неразличима от предната.

Коментар

Здравейте! Мина време, гланца на емблемите за по 7 лв поизпада.Нови пак ще се купуват - пак китайски (((. Все пак това е малък проблем. По-сериозният ми въпрос е, че се появи странен шум отпред, който не е свързан с двигателя. Появява се при скорост над 60км, нещо като "чаткане", което зависи от скоростта на движение - под 60 км не се чува, над 80км е нетърпимо. Един път костилка от праскова се беше заклещила в грайфера и трака на асфалта, че ми изкара акъла....сега няма костилка - проверено! Двигател - едва ли. Звука си се чува и при изключен двигател по надолнище. Днес обаче на извънградско на прибиране към Варна този шум изчезна....ще докладвам наблюдения пак.
          Последно редактирано от alsash; 09-11-13, 22:05.

Коментар

Колега а проблема с гасненето реши ли го? Гледам, че горивния филтър ти е син, моя като го сменявах в сервиза казаха, че може да си е заводския филтър, ако не си го сменил, почни от него
            Nissan Terrano 2.7 TDi
            ----------------------------
            Нещо което работи - не се пипа!

Коментар

Свали капачките на джантите и виж да няма нещо в тях...

Коментар

....От де да се вземе нещо в джантите по време на движение. Този шум се появи на прибиране от Шумен към Варна, на влизане в града....Утре ще разходя машината, та ще видим )))

Коментар

Имах такъв случай преди месец. Накарах резервния шофьор-жената да кара, а аз слушах и се опитвах да установя от къде идва шума. В крайна сметка се заблудих в нещо си, и уж го оправих. Но след няколко десетки километри се оказа, че предните ми накладки са свършили, бяха изпаднали от спирачните апарати. Така, че и това е вариант - провери си накладките, от личен опит.
                  Nissan Terrano II 2.7TDI 2000г. R20 и Detlefs RT2

Коментар

...Това е интересно предположение, а преди неколко дена минах успешно годишен преглед без съдействие. .....Апропо, сещам се че в подкрепа на това предположение, установих ниско ниво на спирачната течност, точно преди прегледа!
                    Последно редактирано от alsash; 10-11-13, 18:21. Причина: но

Коментар

ГТП-то не е сигурна индикация! Точно десет дена преди описаната от мен случка минах ГТП, като ме увериха, че имам страхотни спирачки. В следващия уикенд предпиех пътуване с караваната през една камара баири. Тръгнах да се прибирам и чух чаткането, но не открих причината, прибрах се, паркирах машините с мисълта за посещение на автосервиз, но не можах в утрешния ден да стигна безпрблемно до там - няколкостотин метра преди сервиза педала на спирачките потъна. Никога не бих предположил, че това "чаткане" може да е от накладките, ама уви.
                      Последно редактирано от Mil68; 10-11-13, 19:05. Причина: допълнение

Коментар

Благодарности за точното предположение....накладките !!!

Коментар

Радвам се, че бях полезен .

Коментар

Здравейте хора, отдавна не бях писал , та си зачетох миналите проблеми. Отиван да заредя, дърпам ръчката, но капачката на резервоара не се отваря. Имам още малко гориво докато реша проблема. Някакви съвети или към кого да се обърна!?

Коментар

Махни кората около ръчката - едно капаче и 4 ботчета са. Вероятно захвата на оплетката на жилото се е счупила. Моята е вързана с тел отдавна.
                              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• alsash
                                alsash коментира
                                Редактиране на коментар
                                Благодаря! Дано няма проблем около капачката!

...Здравейте, от скоро Стоп светлините светят постоянно. Свалих кората и гледам над стоппедала 2 прекъсвача мисля. Нямам представа каво да правя!Моля за съвет!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X