...Здравейте...мисля да обединя в тази тема въпросите си относно наскоро закупената машина.Доста изпопрочетох из темите, свалих си ръководствата (и някои дето очевидно не са за мен) и ето че ми се образуваха въпроси, едва на няколко дена каране. Вероятно са разисквани, но забелязах, че в отговорите има особености според конкретния модел. Та да започна по ред: 1.Забелязах, че долу ниско при колонката на вратите има събрана много кал+форми на флора....чистих мих около шепа пръст от колонка излезе. От подкалника вероятно прониква мръсотията, ама защо няма дупка за оттичане? 2. Миха ми двигателя, ама явно бяха аматьори - утре саморъчно ще повторя процедурата. 3.Та най-сериозният проблем за момента се оказа, че машината взе да гасне. Гасне при тръгване от светофар например или при подход за паркиране. Водих я на тест компютърен, не ми казаха номера на грешката, ама обясниха, че имало запушване на горивната помпа. От прочетеното из подобните теми за задръстени цедки и филтри останах с впечатление, че може проблема да в това, а не е необходимо да се разглобява горивната помпа. Прилагам фотографии на общия вид на двигателя, по които моля някой да ми обясни де да търся тези цедки в моя случай. Мисля да пробвам първо с това преди да отивам на майстор дето ще разглобява горивна помпа....апропо, обясниха ми че отива ден, може и два в зависимост от проблема
...за цена изобщо не стана дума. Склонен съм да отида при майстор или разбирач във Варна - човек проверен и доказан. Знае ли някой такъв?......Благодаря Ви предварително за мненията..............искам да допълня, че щом загасне веднага не пали, а трябва да минат няколко минути та тогава.

Коментар