Обява

Свий
Няма добавени обяви.

проблем със терано 2 - 2.7тд.къса база не може да вдигне повече от 130км.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: проблем със терано 2 - 2.7тд.къса база неможе да вдигне повече от 130км.

Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнение
    Абе колегата е споменал,че Тераното му е само ТД...т.е. няма и съответно компютър НЯМА и дебитомер....
    Дори сме го дискутирали това в началото на темата още...Не четете ли внимателно...
    как да няма компютър че то и лаптоп има на задната седалка наитина няма комп. и дебитомер днес беше на сервиз относно проблема небил проблем а проблемче само почистели и продухали оная работа и сега е с няколко коня повече много ясно тест имаше 160 и набираше още но пътя свърши сега е ред на ролбар и гуми дайте съвет за гумите тераното ще се ползва предимно за градско и най вече балканско трябва да се вместя до 1000лв ролбар+гуми пък ако остане за почерпка доста приятели ще зарадвам някой ако има читави гуми или ролбар които нему трябват съм отворен за предложения

Коментар

От: проблем със терано 2 - 2.7тд.къса база не може да вдигне повече от 130км.

ожелавам ти успех с ролбара.Аз вече втори месец търся и нищо не излиза.
      "NISAN TERRANO 2" 3.0 tdi 2003 г.
      0878739299

Коментар

Аз лично не бих заложил много на купешки ролбар...Освен външен вид в общия случай по-скоро би ти навредил дори и при лек удар,отколкото да ти помогне/много са слаби и при удар отдават като нанасят поражения върху всичко зад тях подобни лъскавини/
        По-добре се огледай някой да ти направи един здрав ролбар/разбира се ,ако не можеш да си го направиш сам де/...това е истината
        Поздрави!
        NISSAN FOREVER
        -----------------------------------------------------------------------------
        Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

има варианд и аз да сглобя нещо имам всякаква техника но немога да намеря някои да огъва тръби а по магазините няма колена и дъги във пловдив някой да има онфо къде мога да намеря нещо - джипа е имал ролбар има стойки на рамата и зад бронята . така че няма да почна от нулата а и съм далеч от идея за силова броня засега

Коментар

А за какво ти е? Ролбарът имам предвид.
            Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

Първоначално публикуван от gif Преглед на мнение
              има варианд и аз да сглобя нещо имам всякаква техника но немога да намеря някои да огъва тръби а по магазините няма колена и дъги във пловдив някой да има онфо къде мога да намеря нещо - джипа е имал ролбар има стойки на рамата и зад бронята . така че няма да почна от нулата а и съм далеч от идея за силова броня засега
              Не може да няма магазин в Пловдив,където да не се продават колена...
              принципно във всеки магазин предлагащ метални тръби се предлагат и колена.В Ст. Загора има поне на няколко места със сигурност/че и хромникелови има на няколко места/.
              Поразтърси се по магазините ,където продават тръби.Дори и да няма в някой определен магазин...питай...хората ще те насочат къде да потърсиш!
              Поздрави и успех!
              NISSAN FOREVER
              -----------------------------------------------------------------------------
              Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

по принцип цената на фар 730лв.а във гората често минавам през храстите

Коментар

вярно несъм си поставял за цел да намеря във случайни магазини проверявам и то между другото - все още съм на тема морги

Коментар

Фар от храсти трудно ще счупиш. Трябва някой въздебел клон да се забие точно в него, ама в тоя случай и булбар няма да ти помогне. Виж да потрошиш фар, решетка, капак и квото още се сетиш, от безобиден удар в булбара - случва се често. А най-интересното е че ако си го направил с подходяща форма, после не можеш да си отвориш капака.

На кой фар цената е 730лв? Ако тераното е междинка (с 2 големи и два малко фара), всеки фар от голф 2/жигула и квото още се сетиш, подлежи на пригаждане. Аз съм с голфови фарове. Само захватите им се сменят.

ПП: Ако пък направиш булбара прекалено здрав, лек удар в двата му края, значат криво шаси.
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

по скоро ми трябва нещо да бута по дебели подрасти става ми жал за бронята има доста интересни неща във дискусиите за роу и булбарите

Коментар

Значи ти трябва силова броня. Такава за терано правят например AFN. цената е около 1500 кинта (като гледах последно) и е предвидена и за лебедка.

Булбара категорично няма да ти опази пластмасовата броня. Тия по магазините са смешна история. Изобщо булбара сам по себе си е смешна история. Трябва цялостна силова концепция за отпред, за да върши раобота. Булбара е за пред кафето.

...и между другото, пластмасовата броня е с една идея по-здрава, отколкото си мислиш. Ако не те притесняват драскотини по нея (които ще се случват колкото и мъдест булбар да сложиш), карай смело. Ако я потрошиш, така или иначе ти трябва желязо отпред, така че няма да е голяма загуба.
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

тераното от скоро го имам прави ми впечатление като е само на заден мост постоянно върти задницата във завоите гумите са средна хубост очертава ми се няколко месечна командировка във чужбина та въпроса мие как ще се държи зимата при градски условия каран от жена тя си има ван но ако ни затрупа снега щяла да го кара та наистина се замислям за силова броня

Коментар

Ако си с квадратните фарове, та и с кръглите, можеш да им сложиш едно прозрачно фолио, допълнителна защита от удъри, светят си пак не става по-тъмно, отиди при някои тонинговчици те го лепят с горещ въздух май.

Моя оригинален ролбар го поизкривих в едни камъни ), сега си мисля за някакъв да си направя и да го хвана на 4-те болта отдолу, като оригиналния, без лебедка. Та се чудя от какво да го направя, ако ударя нещо да не кревя шасито все пак ?
                            Maverik/Terrano 2 2.7 TDI, 1997
                            X-trail 2.2 Di 2003
                            Maverik/Terrano 2 2.7 TD, 1994

Коментар

тераното от скоро го имам прави ми впечатление като е само на заден мост постоянно върти задницата във завоите гумите са средна хубост очертава ми се няколко месечна командировка във чужбина та въпроса мие как ще се държи зимата при градски условия каран от жена тя си има ван но ако ни затрупа снега щяла да го кара та наистина се замислям за силова броня
                              Рвътка гъз. Нали с е LSD, пък си има и мощност достатъчна за да го прави. Зимата на хлъзгавото нищо не и пречи да го кара на 4x4 (не постоянно - само на хлъзгавото) - то е за това. Тогава пък има недозавиване, но нищо страшно - ако все пак става за шофьор, с малко внимание в началото се свиква. На мен не ми е никакъв проблем да го карам и по двата начина, даже нарочно връткам задница.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X