Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Чудене за Nissan Terrano

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Чудене за Nissan Terrano

А може би отдавна вече не са за ремонт, а за смяна. То и аз сигурно щях да успея да го закрепя още веднъж, но прецених че ще загубя доста време, и не се знаеше дали ще ми излезе по-евтино от 50-те лева дено дазох за втора ръка перфектно.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнение
      НЕ СЕ ограничавай да търсиш и особено купуваш джип задължително от Варна и регион.В крайна сметка,това не е покупка за два дни,а ще го ползваш поне няколко години.В днешните кризисни времена е най-малкото несериозно да купиш нещо за много пари,само защото ти е под ръка.Огледай се ...дори не е необходимо да пътуваш и да гледаш всяка машина лично.Ами може някой от колегите по различните градове да ти помогнат с първоначален оглед,и ако си заслужава тогава да се ходи на място.Когато аз търсех с помоща на колеги не се разходих за тоя дето духа до Варна,Търговище и други отдалечени за мен дестинации.Имай предвид,че повечето стока на автоджамбазите е пълен боклук!!!Аз лично гледах около 18бр. машини/някои както казах не лично,а чрез любезното съдействие на колеги от други градове/,докато се спра на екземпляр за покупка!
      Така,че....не бързай,че после боли!
      Поздрави!
      Това е добре като съвет. То и Варна не се слави с добрия пазар на коли. Но пък ако харесам нещо тук мога да го поразгледам доста по подробно. А много не ми е удобно да ангажирам хора за моите прищевки. Еи сега гледам една в габрово http://www.cars.bg/u770002 ако има някои там да я погледне ще съм му признателен.

Коментар

Първоначално публикуван от Deian_g Преглед на мнение
        Това е добре като съвет. То и Варна не се слави с добрия пазар на коли. Но пък ако харесам нещо тук мога да го поразгледам доста по подробно. А много не ми е удобно да ангажирам хора за моите прищевки. Еи сега гледам една в габрово http://www.cars.bg/u770002 ако има някои там да я погледне ще съм му признателен.
        Колега,изчисти пощата,че не може да ти се изпращат съобщения
        NISSAN FOREVER
        -----------------------------------------------------------------------------
        Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Не си спомяням вече какво съм чел за гниенето на тия машини.
          http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...194&f1=details
          Гледам снимката на задната гума на този и ми се вижда че има две хубави раждиви язви и шасито ми изглежда лекувано с мазила.

Коментар

Шасито че е мазано - мазано е, ама е прекалено млада за да е прекалено зле. Аз не видах нищо фрапиращо по състоянието. Даже напротив.

...е, километрите надали са баш тия, ама това са подробности.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Според мен също не изглежда хич зле.Шасито обикновено го боядисват и мажат само от външната страна/явно ги мързи да легнат под джипа/,и като се погледне насрещно под купето към рамата от другата страна/там вече се вижда вътрешната и страна/,обикновено истината лъсва.
              Моето мнение е,че този джип си заслужава и може да се отиде и да се огледа по-подробно на място.Разбира се...при интерес цената трябва да падне поне с едни 500-600лв.
              Поздрави!
              NISSAN FOREVER

Коментар

Определено грабва око,наистина красив екземпляр,кожа печка ролбари,малко цената е височка май,сигурно може да се коригира
                Terrano 2 2,7td 1994
                Keeway atv 100

Коментар

Първоначално публикуван от fiko_fire Преглед на мнение
                  Определено грабва око,наистина красив екземпляр,кожа печка ролбари,малко цената е височка май,сигурно може да се коригира
                  Винаги може....колкото и да твърди противното продавача...
                  NISSAN FOREVER

Коментар

Моето е такова Терано с въпросният двигател ZD30DDTI и е произведено октомври 2002 г. късо , карам го от 7 години и съм изключително доволен,разхода е приемлив,на магистралата джипа е доста бърз и много се стяга от ниски обороти.Чул съм,че този проблем със смазването бил присъщ по за Патрол,то и моето ато е от 2002 г. спада към проблемните,но чукам на дърво с двигателя не съм имал проблеми НИКОГА.Сменвал съм му биалетки,карета и маркуч за нискато налягане на хидравликата ,че установих,че тече това беше през ноември 2013 г.Малко са им скъпи частите спрямо другите джипове които съм имал В сервиза ми казаха,че цялата хидравлична помпа с маркучите за ниско и високо налягане е 900 лева по каталог,но аз си намерих друго маркуче за 20 лв. и си го смених сам.Общо взето джипа е много добър и мотора му е като на камион.
                    Старата любов ръжда не хваща, а непоправимо гние!

Коментар

Първоначално публикуван от nissan_1978 Преглед на мнение
                      Чул съм,че този проблем със смазването бил присъщ по за Патрол
                      За всичките е присъщ, за съжаление. И то проблема не е толкова присъщността, а това че не знаеш що за талибан го е карал преди теб, та винаги присъства елемента "късмет".

Коментар

Ами да всъщност кола втора ръка виаги е на късмет.Моето е внос от италия и още му пазя сервизната книжка.Като се зачетох за този проблем вече си мисля,че съм имал късмет.
                        Старата любов ръжда не хваща, а непоправимо гние!

Коментар

Първоначално публикуван от nissan_1978 Преглед на мнение
                          Ами да всъщност кола втора ръка виаги е на късмет.Моето е внос от италия и още му пазя сервизната книжка.Като се зачетох за този проблем вече си мисля,че съм имал късмет.
                          Да де, ама едно е да купуваш нещо, при което е малко вероятно точно двигателя да е сдал, друго да купуваш нещо, при което вероятността е на порядък по-голяма.

...ама пък върви, гадта.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X