Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Отново във филма... Терано II

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Отново във филма... Терано II

Това ми хареса, собственик съм на Терано отскоро, но с предишния Форд ми бактиса от счупени пластмаси, ще си направя истински, ще следя темата и опита ,ако споделите,...........

Коментар

Направи ми и първия проблем моя хубавец. Шофьорската чистачка спря да работи. Другата си чисти - тази си почива. Оста също не се върти... Нещо по механиката се е скършило, но трябва да е по топло пак да махна корите да видя какво. До тогава ще го направя като пернишки голф с една чистачка по средата - да чисти от двете страни. Очаквах го аз тоя проблем като видях как са разбити втулките, ама не чак толкова скоро ))) Сега трябва да търся по моргите комплект рамена и втулки да реша проблема кардинално....

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Иванов (gorbi) Преглед на мнение
        голям кеф парктроника...Паркирам си сега на 20 см от оградата пред вкъщи...
        Може и да дадат фира датчиците в гората, до тогава ще са ми омръзнали.... По-скоро един истински парктроник трябва да сложа - (теглич)

На какви обороти го карате това Терано, още не мога да му свикна. аз последно време съм много спокоен шофьор, рядко вдигам над 90 км./час - само по магистрала и то като бързам... Забелязах че са му относително къси скоростите... Патрола сякаш имаше по-дълги...
        Малко стара тема, но... въпрос към колегата с парктроника, от къде прекара кабелите от датчиците в купето? Аз също искам да слагам парктроник, даже вече съм го купил, но нещо не мога да измисля как да вкарам кабелите. А и от къде взимаш ток, аз мислех за кабела за светлината за задна

Мерси,
        Nissan Terrano II 2.7TDI

Коментар

Първоначално публикуван от kaliandar Преглед на мнение
          Малко стара тема, но... въпрос към колегата с парктроника, от къде прекара кабелите от датчиците в купето? Аз също искам да слагам парктроник, даже вече съм го купил, но нещо не мога да измисля как да вкарам кабелите. А и от къде взимаш ток, аз мислех за кабела за светлината за задна

Мерси,
          Аз прекарвах оттам където излизат кабелите за задните светлини,после под мокета има пластмасови лайсни в които вече има сноп кабели и така до отпред.Лично мен не ме кефи захранване от задната светлина.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X