Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Отново във филма... Терано II

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Отново във филма... Терано II

Четките трябва да са с необходимото съпротивление за да работят правилно. Разбирай - трябва да са за голям ампераж и ниско напрежение. Ако се сложат резервните четки от домашната прахосмукачка или бормашина, най-вероятно няма да се получи.

Мотора, особено от терано с десен волан, не би трябвало да е толкова скъп, понеже не се търси по моргите. Търси се всичко по таблото за ляв волан, и предимно там е зора с частите и цените им.

ПП: И неговия вариант за броня е по-скоро тоя:
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:3867.PCFBG.jpg
Прегледи:1
Размер:577.3 КБ
ID:5341898
    Последно редактирано от sparkybg; 30-01-12, 10:46.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Спарки , не съм много съгласен за бронята , неговите мигачи не са като твоите до фара , а като моите на бронята.Не че и тази не ми харесва де
      RAV 4
      F650GS

Коментар

Ето я точно неговата (и моята):

Име:3264.jpg
Прегледи:1
Размер:155.5 КБ
ID:5341903

Ама разликата между нея и тая, дето си дал ти не е само в мигачите. И на тия след 1996-та (моето и на gorbi). Самата броня в по-широка и стои по-ниско. Долната решетка с вертикалните прорези е по-наклонена от при теб. Загледай се хубаво и сам ще видиш разликите.

А личното ми мнение е че няма смисъл да се ползват оригинални мигачи, защото са скъпи. По-добре да се вземе плътна броня и да се вградят мигачи от нещо друго - например голфови, дето са 10лв комплекта.

ПП: Ето ти я под друг ъгъл:

Име:3868.jpg
Прегледи:2
Размер:427.1 КБ
ID:5341907
        Последно редактирано от sparkybg; 30-01-12, 12:03.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Спарки имаме ли наблюдения за цената на металната броня и имали някой да я изработи?

Коментар

Цената на AFN-а е над 1000лв. Не знам точно колко над, но вероятно към 1500. Сигурно има и кой да я произведе, но за да стане добре със всичките му извивки, цената пак ще е над 1000лв. За съжаление тераното не търпи ръбата брона. никак не му пасва, предви че самото то е доволно обло отвсякъде. Това на AFN е единственото дето ми е хващало окото, а съм се ровичкал и разглеждал доволно много екземпляри.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
              Цената на AFN-а е над 1000лв. Не знам точно колко над, но вероятно към 1500. Сигурно има и кой да я произведе, но за да стане добре със всичките му извивки, цената пак ще е над 1000лв. За съжаление тераното не търпи ръбата брона. никак не му пасва, предви че самото то е доволно обло отвсякъде. Това на AFN е единственото дето ми е хващало окото, а съм се ровичкал и разглеждал доволно много екземпляри.
              Има ли чертеж на АФН-а някъде - имам кой да я прави ама трябва или чертеж или мостра, за да се направи калкулация на цената.
              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                Има ли чертеж на АФН-а някъде - имам кой да я прави ама трябва или чертеж или мостра, за да се направи калкулация на цената.
                Тсъ.

Коментар

Търтьо, дай снимка на някое творение на въпросния майстор. А и не вярвам да не може да направи поне приблизителна калкулация от снимка. То е важно това, дето се вижда на снимката. Какво е отдолу не са хиляда варианта.

Коментар

Как можахте да постнете тия снимки бре...това направо не е човешко.Особено тази сивата накрая....сега няя мога да спя поне една седмица....
                    NISSAN FOREVER
                    -----------------------------------------------------------------------------
                    Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Като им гледам цените, бронята е 1750 лева и то в Полша .Задната е на промоция 1220.
                      Кольо се беше навил да ми прави такава предна броня , ама мисля да си запазя правото за следващата джипка.

Ето я и задната
                      Последно редактирано от FREEFLYER; 30-01-12, 13:42. Причина: снимка
                      RAV 4
                      F650GS

Коментар

А 1500 лв без халогените,но ми се струва пак много

Коментар

Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнение
                          Как можахте да постнете тия снимки бре...това направо не е човешко.Особено тази сивата накрая....сега няя мога да спя поне една седмица....
                          Че то снимките си ги има отдавна из форума.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                            Че то снимките си ги има отдавна из форума.
                            Е, тогава беше с Патрул, за какво да гледа снимки на Терано
                            DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Вай, това сивото как ми хареса.... !!!

Днес дадох моторчето за парното на най-добрия автожичкаджия във Варна, каза че държача е нагорял и е малко проблематичен ремонта и ще е скъпичък, ако искам по-добре да си намеря някъде по моргите... Аз обаче го помолих да се помъчи, защото толкова години - каквото е пипнал, никога не е повтарял, а от моргата пак ще е в неизвестно състояние.... Обеща ми и преди малко се обади, че е готово и утре мога си го взема... Ще е края на ледената епоха за мен, че се уморих да почиствам отвътре скреж докато карам....

Сутринта и друго забелязах. Светна ми оная лампичка chek engine май се казваше... Прекъсва - светва, оправя се - угасва.... ПОмислих, помислих и реших че имам замръзнала нафта и се набива в някой датчик и ми прави парчета... Отидох до ОМВ, сложих от алпийската нафта и след още 2-3 километра проблема изчезна..... Ама сутринта беше -15 поне... а джипа седи на брега на езерото през ноща, съвсем спокойно може да му е замръзнало всичко.....
                              Останаха ми само маслата да сменя и да си почистя дюзата на пръскалото и съм готов за "на дълго" да се пробваме вече, че не се търпи...

Коментар

Първоначално публикуван от PACH - Иван Тодоров Преглед на мнение
                                Е, тогава беше с Патрул, за какво да гледа снимки на Терано
                                Абсолютно си прав....!!!
                                Ама вече няма начин...ще си правя такава броня!Само предварително предупреждавам...само за себе си ще правя/колкото и да звучи егоистично /...поръчки няма да се приемат,че като гледам ще е голяма заигравка да се докара близо до вида на показаните !!!
                                Поздрави!
                                NISSAN FOREVER
                                -----------------------------------------------------------------------------
                                Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X