Задравейте, пиша в тая тема понеже имам проблем с Терано 2 -2000г десен волан. Гасне в движение, стрелката за оборотите играе и като го закача към компютъра на празен ход показва нормално, но като насъпя газта стрелката показва с 500-1000 оборота повече от компютъра. Ако настъпя яко гасне. Грешка изкарва само една - 47 Crank Pos Sen TDC до колкото разбирам е сензора на коляновия вал. Мерих съпротивлението му малко над 900ома колкото го дават по ръководството. Реших да проверя кабелите към компютъра и тука забих. Буксата на компютъра е различна от тази в ръководството. Горивния филтър сменен, горивната помла зимата съм я смъквал за смяна на всички гарнитури без тези на капака на главата тях съм ги сменял преди това и цикловата порция си я бях нагласил и сега пак си е толкова колкото трабва. Къде да търся проблема? Как да се ориентирам по тая букса на компа къде са кабелите за сензора или да ги търся по цвят.

Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Nissan terano 2.7tdi гасне
Свий
X
-
Датчика на КВ е с 3 крачета. 1-маса, 2-активен, 3-оплетка.
Някъде в инсталацията 1и3 са накъсо и отиват на 21 краче на буксата на компа. Тази маса е обща и за масметъра.
2 краче отива на 8 перо на буксата на компа.
Датчика къде се намира?Последно редактирано от stefsab; 03-05-20, 10:46.
Коментар
-
Превключи мултимера на зумер и провери при клатене/теглене на кабелния сноп м/у двигателя и коша дали няма скъсан проводник!
Закачи голямата букса към компа. Премери съпротивлението м/у 1 краче от буксата на датчика към компа и шасито.
Коментар
-
Нямам зумер на мултицета, но го закачиха на 8 и 21 пин на буксата на компа и дърпах и не се сменяха 884 ома. До колкото разбирам на 21 пин трябва да има маса. Но при мен нещо я няма. Когато чукна газта и стрелката на оборотите много играе и по това познавам че не е наред. Чудя се дали да не дублирам кабелите от датчик до компа.
Коментар
-
До компютъра стигат минимум 2 сигнала за обороти - един от въпросния датчик колянов вал, и втори от умната дюза. На "живи данни" се виждат чудесно и двата, и веднага ще се види кой "халталее".
Да се премери съпротивлението на дюзата няма лошо, но едва ли щеше да трупа тая грешка. Трябват или живи данни, или осцилоскоп.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Така на бързо като изключих умната дюза не усетих разлика в поведението на мотора естествено несъм пускал диагностика за да видя по точно параметрите. Изрязах мотора и не угасна, но пак ми се вижда стрелката на обортомера малко неадекватна. Съпротивлението на умната дюза е 95 ома. Утре ще го мъча повече. Благодаря ти за съветите надявам се накрая да намерим ключа за палатката.
Коментар
-
Днес закачих Тераното с компа и ми се получи следната картинкаОткачих умната дюза и RPM-Pump почна да показва ненормални стойности закачих я обратно. Почнах да подавам леко газ и да увеличавам оборотите. До 1500 оборота по таблото и данните от компа на RPM и RPM-Pomp бяха еднакви. След това таблото почна да се разминава и да играе стрелката леко от стойностите на RPM и RPM-Pomp. При 2000 оборота според RPM и RPM-Pomp таблото играеше около 3000. При 3000, RPM почна да играе леко и се осещаше как мотора като че ли прескача и се разминаваше от RPM-Pomp който си бяха като бетон, а таблото откача на 4000 и нагоре. После вече гасне двигателя. Моят извод е, че датчика на коляновия вал се дъни нещо при по високи обороти. Има ли някакви особенности ако го отвия за да го извадя, нещо да трябва в някакво особенно положениеда е поставен. Дали е възможно да е зацапан от вътре с метални стружки и да почва да лъжи при по високи обороти. Малко на гадно място е едвам си навирам ръката.
Коментар
-
Няма никакви особености. Едно болтче 5 или 6мм е, и толкоз.
Ако не намериш нищо, следаща моя стъпка би била оглеждане на зъбите на маховика. Ако не се вижда от другаде (мисля че няма от къде), може да се махне стартера и да се гледа през дупката му. Малко ще попсуваш къде са го заврели, но поне ще си сигурен дали е или не е причината в зъбите на маховика. Може да ти се налоги да махнеш горивния филтър за да имаш по-човешки достъп. Канал също помага.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар