Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бъзикане на турбина на терано 2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Бъзикане на турбина на терано 2

Здравейте,
    А някой може ли да извади графика на въртящият момент на 2.7TDI, защото аз никъде не мога да намеря такова нещо?
    Имам ръководството, но нищо подобно няма там.

Коментар

Ато ти какво отива на колелата на немодифицирано терано 2.7TDI, 2001г.:
      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2009-12-02_061544_Dyno_Test.jpg
Прегледи:1
Размер:59.3 КБ
ID:5282143

За съжаление дино графика на самия двигател така и не съм намерил. А и открай време се каня да пусна един тест на мойто, ама все не стигам до там.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Егати тъпнята. Аз се чудя защо моята кочина не върви и си мисля че и има нещо.
        Пък тя горката в мен повече от 2500 оборота не е виждала . А то явно след това и идвала силата.
        Ми то ако гледам тая графика и карам горе долу в обориотите които трябва то ще извади ебати и разхода.

Мерси за графиката.

Коментар

Първоначално публикуван от spirco Преглед на мнение
          Егати тъпнята. Аз се чудя защо моята кочина не върви и си мисля че и има нещо.
          Пък тя горката в мен повече от 2500 оборота не е виждала . А то явно след това и идвала силата.
          Ми то ако гледам тая графика и карам горе долу в обориотите които трябва то ще извади ебати и разхода.

Мерси за графиката.
          Тераното върви между 1800 и 3200-3500 най-много. Истински тръгва след около 2200. Редовно го бримча по магистралата на 3300, при това дългосрочно. Нищо му няма.

А разхода - при 130-140 по магистралата и кални 31-ци, пълен багажник, климатик, багаж и в купето, колкото може, жената, малкия, разхода е между 11 и 12/100. 140км/ч е около 3300-3400 оборота. Пада до 120 само когато има баир.

Смесено каране в момента, без да го жаля - 11.5. Вчера засечено, на резервоар гориво. Зимата - с до 2 литра отгоре. Само че го карам студено. Додето загрее съм стигнал до работата.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
          X