Обява

Свий
Няма добавени обяви.

A Y60 is reborn :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: A Y60 is reborn

Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнение
    Кажи поне един от тях...
    http://bpm-corp.com/index.php?o=prod...ct_info&id=162

С такова съм промил 3 бр.Паджеро-без да протекат след промивката!
    Едно Ситроече ми цъфна веднага.
    На джипките радиаторите им бяха
    в окайващо състояние,разпаднали ламели,спойки и др.
    Много е важно,да измиеш много добре системата,преди да му регнеш антифриза!!!
    Аз лично,връзвам един маркуч на чешмата и топла вода-повечко време.

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
      Ако някой се интересува от финансовата страна на въпроса мога да снеса малко рекапитулация.

Либеткътъ 130000 либри излезе ~900 лв франко вкъщи. (мога да съдействам има желаещи)
      още около 250 кинта за плоча, планки, тръби, силикони, грунд, боя. Плочата е 8 мм, планките по 5. Държи се на 4 места за шасито.
      труда ... той е безценен
      Снимай отдолу /...ако може и отгоре / захващането на планките на лебедката към шасито ,че ще местя моята вътре в купето .
      P.S.Ставам нахален ама направи снимки на тръбата в предния кош ...шъ почерпя кът по един лимонада са видим ...
      VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнение
        Снимай отдолу /...ако може и отгоре / захващането на планките на лебедката към шасито ,че ще местя моята вътре в купето .
        P.S.Ставам нахален ама направи снимки на тръбата в предния кош ...шъ почерпя кът по един лимонада са видим ...
        Я земи ми звънни най-добре, да ти обясня кое как.

Пък ако почерпиш ще ти пратя направо разкроя
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

И телевизионна звезда станал Патруля :

http://play.novatv.bg/play/257489/ - след 02:24 мин

Коментар

Първоначално публикуван от Венци- малкия Преглед на мнение
            И телевизионна звезда станал Патруля :

http://play.novatv.bg/play/257489/ - след 02:24 мин
            Мхмм

Обаче метър и половина тежък мокър сняг е отврат ...
            Подложката за джека дето си сътворих свърши чудесна работа на два пъти
            Последно редактирано от turtey; 30-10-11, 19:56.
            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Малък тунинг по осветителната система. Предвид че все забравям фаровете, дали да ги пусна или да ги спра та направихме една анжакламация. Вече фаровете гаснат като се изключи колата, както би трябвало да е на всяка нормална кола Чудих се дали да добавим функция плавно гасене ама реших че е ненужна глезотия.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00284.jpg
Прегледи:1
Размер:164.8 КБ
ID:5315866

Коментар

Ще споделиш ли каква е тази космическа технология - много мед, много алумин
                Нула 8 Седем 8 500 225 Ogi Lazarov
                Nissan Terrano II 2.7TDi '01 (дълга база)
                Opel Campo 3,1 TD '99
                Надпис в каменоломна: "Повече камъни за народа"

Коментар

Първоначално публикуван от ogimaster Преглед на мнение
                  Ще споделиш ли каква е тази космическа технология - много мед, много алумин
                  Е чак космическа

Най-безболезнения начин на патрула е да се прекъсне +12В към ключа - там са три плюса, съответно три от транзисторите ги прекъсват, а четвъртия е управляващ и взима сигнал след контакт. При желание сигнал може да се вземе и от лампата за маслото и тогава ще светват след запалване на мотора, но според мен не е фатално да пали на фарове.

Коментар

Едно от нещата, които харесвам в нисан е именно независимостта. Имам предвид, че не е нужно да пъхам ключове за да си светна фаровете. За забравянето пък си има зумер. Единствено фактора за пускането е проблем, но ти си го решил предполагам автоматично запалват с даване на контакт.
                    Нямаше ли да стане по лесно с едно две релета? Нещо много сложно сте го изработили.
                    Малко да се отплесна...Другото готино което харесвам в нисан е, че мога да си пусна вентилатора на парноото докато съм на полуконтакт(също много важно нещо).
                    Поздрави.

Коментар

Е чак космическа

Най-безболезнения начин на патрула е да се прекъсне +12В към ключа - там са три плюса, съответно три от транзисторите ги прекъсват, а четвъртия е управляващ и взима сигнал след контакт. При желание сигнал може да се вземе и от лампата за маслото и тогава ще светват след запалване на мотора, но според мен не е фатално да пали на фарове.
                      Така или иначе мисля, че не пали на фарове. При завъртане на ключа ACC отпада и напрежението се фокусира изцяло за стартера т.е. фаровете гаснат докато стартираш и после светват пак. Провери дали е така.

Коментар

Релетата не са по-просто нещо от транзистор, нито са по-надеждни, даже обратното - в последните години съм попадал предимно на боклуци.
                        То зумер има, само дето и с него съм забравял, а и освен това забравям и да ги включа за което зумер няма

Тоя "полуконтакт", както му викаш ти, си работи и сега

Коментар

Я още нещо да те питам. Без да слагаш ключа на контакт и пуснеш габарит има ли го?
                          Имам предвид след като сте прекъснали 3-те плюса към ключа да не би да не можеш да дадеш габарит без да си дал на контакт, защото аз така си го обяснявам.

Коментар

Релетата не са по-просто нещо от транзистор, нито са по-надеждни, даже обратното - в последните години съм попадал предимно на боклуци.
                            То зумер има, само дето и с него съм забравял, а и освен това забравям и да ги включа за което зумер няма

Тоя "полуконтакт", както му викаш ти, си работи и сега
                            Реално ако релето е истинско в смисъл от морга оригинално с куплонги и т.н. ще елеминираш фактора греене и компактността.
                            Не се заяждам просто разсъждавам

Коментар

Първоначално публикуван от damyan82 Преглед на мнение
                              Я още нещо да те питам. Без да слагаш ключа на контакт и пуснеш габарит има ли го?
                              Имам предвид след като сте прекъснали 3-те плюса към ключа да не би да не можеш да дадеш габарит без да си дал на контакт, защото аз така си го обяснявам.
                              Прекъснати са габаритите също да - не можеш да оставиш колата на габарити. За има няма 20 години зад волана кола на габарити не съм оставял никога.

Иначе за паленето да доуточня - при самото включване на стартера фаровете гаснат.

ПП Релетата стареят, та аз лично съм против, ако могат да се избегнат. Все пак 21 век сме и полупроводниковите елементи са достатъчно надеждни и евтини. И също така не заемат място

Коментар

Е чак космическа

Като го инсталираш на лунохода кажи как работи
                                Интересно ми е дали няма много да загрява.
                                Нула 8 Седем 8 500 225 Ogi Lazarov
                                Nissan Terrano II 2.7TDi '01 (дълга база)
                                Opel Campo 3,1 TD '99
                                Надпис в каменоломна: "Повече камъни за народа"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X