Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Леки" подобрения на един стар Патрол

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: "Леки" подобрения на един стар Патрол

То и при мен сега е ламарина със стелки.......
    driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
      Монтажния силикон не е гъвкав, не става
      Не е силикон а полиуретаново конструктивно лепило. Единствените сертифицирани в ЕС за монтажни дейности по автомобили са на Терозон и Динитрол. Ако се залепи добре рифела, първо няма да има контакт с ламарината (лепилото е диелектрично), второ - става все едно , че е заварен, няма махане.
      подаръци за мъже от FACOM
      промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
        второ - става все едно , че е заварен, няма махане.
        Да бе, и после като тръгне да връща стареца на вторични да го преебат и да върне халуминта за дзелезо
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
          Да бе, и после като тръгне да връща стареца на вторични да го преебат и да върне халуминта за дзелезо
          ААА никакви вторични.....ще му правя паметник

Коментар

Вече си имам и още една гума от същите за резервна,че като гледах моята ако ми се наложи да я ползвам ще е голям цирк то по добре на три гуми да се прибирам отколкото на четери от които една във въздуха,И какво ли ще му е на дифа с една 35 ца и една 29ка!?!....търся си и джанта за нея!

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:12 09 (2).JPG
Прегледи:2
Размер:43.9 КБ
ID:5303472Натиснете снимката за да я уголемите

Име:12 09 (1).JPG
Прегледи:4
Размер:55.1 КБ
ID:5303473Натиснете снимката за да я уголемите

Име:12 09.JPG
Прегледи:3
Размер:43.6 КБ
ID:5303474

Коментар

Писна ми от ресьорите !!!Минавам на пружини
                Хайде давайте идеи..... имам си и кадърен майстор дето ще направи всичко/и е див навигатор/

Коментар

Чакай, чакай, чакай!

Не разваляй хубавата кола, това и на пружини си остава камион, само, че вече калпав.

Остави си го това за работно и си вземи нещо за извращения.
                  "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                    Чакай, чакай, чакай!

Не разваляй хубавата кола, това и на пружини си остава камион, само, че вече калпав.

Остави си го това за работно и си вземи нещо за извращения.
                    Няма чакай...имам два Патрола ще осакатя единия След участието ми в Добричкото рали се убедих че допотопния ресьорен вариант не става за трофи.рали и други офроуд екстремни карания Пружини щанги амове рязане на дъртия задник и ще стане Тойота
                    Откак му "барнах+ помпата тоя звяр върви като бесен с 35ците развивах една много прилична скорост/не на бавни ск./който се съмнява че тез гуменки ги носи без проблем...имам доста свидетели!Даже и без турбо съм си доволен от машината......но тез железа отдолу ме ядосват и изпращях...

Коментар

Ще иска страхотно олекотяване ако си се навил сериозно. Направи си оня за частите бегачка а тоя си остави да тегли платформата. Остави мотора, кутията и мостовете, и част от рамата, клетка и купето стъкломат и газ.
                      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                        Ще иска страхотно олекотяване ако си се навил сериозно. Направи си оня за частите бегачка а тоя си остави да тегли платформата. Остави мотора, кутията и мостовете, и част от рамата, клетка и купето стъкломат и газ.
                        ДА ДА ДА Оня другия "кютюк"всичко му работи но рамата му е скраб!Не става........

Коментар

Е с рама всеки може. Майсторите се справят със сноп тръби.

Коментар

Тръби дал господ......Добре де разните му самурайки ги правят на пружини пък Патрола нямал да стане айде бе...като го направя тогава ще ви пусна снимки майката му ще разкатая на тоз дъртак!Или ще става или....по баира

Коментар

Тоя гробар е като луд с картечница Давай не ги слушай , доде не мине флекса навсякъде нема стане оффроуд кола от това нещо
                              2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
                              ex-Toyota Land Cruiser FZJ-80 Triple Locked 4.5EFI 1FZ-FE petrol/lpg

Коментар

Ха ха ...вече имам набавени четери задни пружини от GR.Отзад ще е на А рамо.отпред....тайна
                                шЪ става нещо такова...
                                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:19 09.jpg
Прегледи:2
Размер:47.7 КБ
ID:5304444

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X