Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Трудно палене - II част

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Трудно палене - II част

Най-лесно е , ако се оправяш малко с тоците, имаш читав помощник, и някакъв мултицет.

Понеже при мен синчето помагаше, диагностиката силно ме подведе.

Чисти наред - това е гаранция за избягването на тези проблеми

Успех!

Коментар

Много благодаря!!

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
        Най-лесно е , ако се оправяш малко с тоците, имаш читав помощник, и някакъв мултицет.

Понеже при мен синчето помагаше, диагностиката силно ме подведе.

Чисти наред - това е гаранция за избягването на тези проблеми

Успех!
        взех да познавам от разтояние а.... като познах че е в тоците проблема.....
        Ako беше ползвал АМПЕРМЕТЪР -проплема е фикснат за 10 мин

Коментар

Първоначално публикуван от brpi Преглед на мнение
          взех да познавам от разтояние а.... като познах че е в тоците проблема.....
          ако бях ползвал помощ от приятел - проблема щяхме да го фикснем и по-бърже..
          ама - с толкова ресурси - те ти три страници с лакардии

сори към всички, дето ангажирах с дерта си..

Готов съм винаги да втечня извиненията си..

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
            ако бях ползвал помощ от приятел - проблема щяхме да го фикснем и по-бърже..
            ама - с толкова ресурси - те ти три страници с лакардии

сори към всички, дето ангажирах с дерта си..

Готов съм винаги да втечня извиненията си..
            Е знаеш че аз винаги ще ти помогна но в случая физически няма как да го направя.

Коментар

Ako беше ползвал АМПЕРМЕТЪР -проплема е фикснат за 10 мин[/QUOTE]

Здравеите, пробвах с мултицета /китайче/и всичко изглеждаше на ред ДА ама НЕ.Всичко беше окислено/обувките/ клемите на релетата бяха доста нагорели,да се надявам,че като застудее няма да имам проблеми.Благодаря на всички за помощта!

Коментар

Първоначално публикуван от brpi Преглед на мнение
                Е знаеш че аз винаги ще ти помогна но в случая физически няма как да го направя.
                Еее, естествено, не съм се съмнявал никога..
                Благодаря ти отново, и хубави празници

Първоначално публикуван от emo.666 Преглед на мнение
                Здравеите, пробвах с мултицета /китайче/и всичко изглеждаше на ред ДА ама НЕ.Всичко беше окислено/обувките/ клемите на релетата бяха доста нагорели,да се надявам,че като застудее няма да имам проблеми.Благодаря на всички за помощта![/QUOTE]

Колега, ако имаш дори и минимални съмнения, отиди при компетентен електрикаджия, с точната схема на твоята система за подгряване - верната!!! , и за десетина лева ще имаш вероятно обективна оценка на състоянието и.

Някои неща значат различно, ако се мерят от спец, със специнструмент, който спеца познава, и уредче, дето не е сигурно в себе си...

Успех!!

Коментар

Колега, ако имаш дори и минимални съмнения, отиди при компетентен електрикаджия, с точната схема на твоята система за подгряване - верната!!! , и за десетина лева ще имаш вероятно обективна оценка на състоянието и.
                  [/QUOTE]

Прав си, ама компетентните електрикаджии са силно кът. Аз например не смея друг да ми пипа тоците, като съм виждал какво са творили по колите на приятели например.
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

За мен важи същото,предпочитам да си блъскам сам главата.Като чуя за майстор и .... .За сега всичко е проверено и почистено, ще чакам Студа пък ще видим? Поздрави

Коментар

Вени ти при кой ел.майстор ходи.
                      Че при нас са кьт
                      [img]http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg[/img]

Коментар

Първоначално публикуван от APIBOR Преглед на мнение
                        Вени ти при кой ел.майстор ходи.
                        Че при нас са кьт
                        В Пловдив мога да препоръчам едиn мой човек - гарантирам че разбира,специалноста му е баш токовете и финна механика.
                        Координати на лични за да няма реклама.

Коментар

След като всичко е почистено, защо по дяволите на шината при свещите ми има само 11V.Възможно ли е да имам лоша маса?

Коментар

Тцъ..

Възможно е да имаш лош +....

Свещите са завити в главата, масата им е последен дерт..

Лошия + е възможен навсякъде - търси

Успех!

Коментар

Първоначално публикуван от emo.666 Преглед на мнение
                              След като всичко е почистено, защо по дяволите на шината при свещите ми има само 11V.Възможно ли е да имам лоша маса?
                              Защото свещите ти работят на 11 волта... Даже и върху самите тях е написано.
                              "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                              Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                                Защото свещите ти работят на 11 волта... Даже и върху самите тях е написано.
                                Правилно!

А защо е 11V? Дори при зареден акумулатор, с 12.5 V на клемите, при включване на подгряването напрежението върху тях пада под 12V, поради големия ток. А като добавим и спада на напрежение върху връзките и контактите на релето/релетата - нормално е да е 11V

Ако се намери мераклия да премери напрежението върху стартера при работа, ще се учуди, че е 9V, но и това е нормално

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X