Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с подгряването!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблем с подгряването!!!

М дааа ясно, значи утре проверявам релето, после подавам директно 10 сек ток на шината, ако не запали, значи е със сигурност за 4 свещи, след това опитвам да отремонтирам релето ( ако е развалено), след това се иформирам във подфорума "тойота" как стоят нещата с блока за управление, не исках да пускам нова тема при наличието на такава, ама................
    И накрая поръчвам и сменям всичко и жената си остава в къщи за празниците вместо да ходи на Пампорово
    Роден рибар, а принуден да работи.......

Коментар

Първоначално публикуван от EU_BG_akademika Преглед на мнение
      М дааа ясно, значи утре проверявам релето, после подавам директно 10 сек ток на шината, ако не запали, значи е със сигурност за 4 свещи, след това опитвам да отремонтирам релето ( ако е развалено), след това се иформирам във подфорума "тойота" как стоят нещата с блока за управление, не исках да пускам нова тема при наличието на такава, ама................
      И накрая поръчвам и сменям всичко и жената си остава в къщи за празниците вместо да ходи на Пампорово
      Първо ги развий и една по една на акумулатора. Времето за което се загряват / Ако загряват/ трябва да е приблизително еднакво. Както и да се загряват до върха.

Коментар

Цял ден мръзнене, свещите са здрави, свалени една по една. след махане на кулера и още куп неща, сложени на акумулатора и изпробвани. Загряват си добре. За около 4-5 секунди всяка от тях е вече червена........нямат нагар, нищо нямат извънредно. Нали бях пуснал кабела от шината да си виси, той се опрял в колектора, а аз съм дал контакт и ходя меря кое реле не получава напрежение, по едно време като се разтрака нещо около тялото на въздушния и само видях как 80А бушон изгоря. Цялата работа май ще се окаже релето, то идиотското се задейства поне 5 мин след като бях дал контакта. Измъкнах го аз, подавам тоци на малките крачета, прещраква нещо вътре, но слабо, да речем като релето на фаровете, а от големите крачета не излиза напрежение, и така докато изключи, пак опитвам пак същото цък-няма ,пак цък-пак няма.....
        Та работата отива за ново реле. има ли други предположения или да действам с поръчката.....
        И тоя 80А бушон, нещо не мога да вдена как се сваля, ама за него ще питам в нашия подфорум
        Благодаря за помоща на всички
        Поздрави и много весели празници.

Коментар

Ако оригиналното е много пари. може да се навържат няколко от жигула в паралел. И управлението да се изведе на бутон.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
            Ако оригиналното е много пари. може да се навържат няколко от жигула в паралел. И управлението да се изведе на бутон.
            ще ми пратят едно от Варна, втора употреба, за 30 лв пробвам и ако бачка поръчвам ново от Англия А баш джигулаторски едва ли ще станат, това реле, не само подава напрежение, след някакво време го намалява, и накрая изключва съвсем

Коментар

ще ми пратят едно от Варна, втора употреба, за 30 лв пробвам и ако бачка поръчвам ново от Англия
              Здрасти, донеси старото реле да го видя, може да измислим нещо.
              0899278323-0877500798

Коментар

Първоначално публикуван от meto_71 Преглед на мнение
                Здрасти, донеси старото реле да го видя, може да измислим нещо.
                Oк, аз ще идвам при вас и по другата работа, ама след коледа ще стане, ще го донеса да погледнеш....благодаря

Коментар

ще ми пратят едно от Варна, втора употреба, за 30 лв пробвам и ако бачка поръчвам ново от Англия А баш джигулаторски едва ли ще станат, това реле, не само подава напрежение, след някакво време го намалява, и накрая изключва съвсем
                  Аааа. От умните! Имах такова на другия Пасат. След като три пъти ми изпива акумулатора, бе приложено побългаряване с тъпи релета. Още си бичи.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:peltie 061.jpg
Прегледи:1
Размер:95.1 КБ
ID:5329150

Коментар

Аааа. От умните! Имах такова на другия Пасат. След като три пъти ми изпива акумулатора, бе приложено побългаряване с тъпи релета. Още си бичи.[ATTACH=CONFIG]395894[/ATTACH]
                    Понеже и аз съм я сърбал тази с акумулаторите, съм се убедил че единственият сигурен начин е ключ-маса, от старите руските, дето с ритник се включат и изключват..........
                    Само на алармата пречи ама пълно щастие няма.......

Коментар

• От: Проблем с подгряването!!!

Само на алармата пречи ама пълно щастие няма.......
                      Алармата може да се върже директно на акумулатора. Гледам питаш за бушона. Има няколко вида. Та ако снимаш, ще е добре.

Коментар

Алармата може да се върже директно на акумулатора. Гледам питаш за бушона. Има няколко вида. Та ако снимаш, ще е добре.
                        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1.PNG
Прегледи:1
Размер:30.4 КБ
ID:5329152ами това е

Коментар

Направи се на стоматолог. С клещите!

Коментар

с клещите е най лесно ,от долу има капачета и от двете страни и под тях има гайка 10 ка .с болт отвиваш вадиш болта и тогава бушона ...Успех
                            MITSUBISHI PAJERO 3000 V6 Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор
                            MAZDA 323 1.6 16V 4X4 ...150 ps+...Турбото е болест, която трови кръвта във вените ти

Коментар

Първоначално публикуван от Красимир Гошев Преглед на мнение
                              с клещите е най лесно ,от долу има капачета и от двете страни и под тях има гайка 10 ка .с болт отвиваш вадиш болта и тогава бушона ...Успех
                              Аз това го предположих, но снопа кабели, така здраво държи цялото табло, че не ми беше възможно да откача капака, но ще сваля единия акумулатор и пак ще се мъча

Благодаря

Коментар

Ми то тези бушони винаги са забутани някъде ,е ще трябва да поразглобиш малко и други неща около тях ,но пък ще ти е по лесно и за вадене и слагане ,иначе си е голям чанч ...
                                MITSUBISHI PAJERO 3000 V6 Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор
                                MAZDA 323 1.6 16V 4X4 ...150 ps+...Турбото е болест, която трови кръвта във вените ти

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X