Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с автоматична скоростна кутия. Помощ!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблем с автоматична скоростна кутия. Помощ!

Да може и да няма ,може да взима някаква информация от датчика на мотора за температурата ,но само това ми е чудно че тогава го карах много дълго ,а мотора беше топъл ....
    Да сега няма проблем ,работи си перфектно ,като е студен не включва ,загреее ли си работи ...
    MITSUBISHI PAJERO 3000 V6 Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор
    MAZDA 323 1.6 16V 4X4 ...150 ps+...Турбото е болест, която трови кръвта във вените ти

Коментар

Първоначално публикуван от Красимир Гошев Преглед на мнение
      Да може и да няма ,може да взима някаква информация от датчика на мотора за температурата ,но само това ми е чудно че тогава го карах много дълго ,а мотора беше топъл ....
      ...
      Не, отделен датчик е и се намира до този, който отива към таблото. Би трябвало да е там, не съм гледал на твоя двигател, но е отделен, контактен, а не съпротивителен като другия. Почисти го и го стегни, явно има лош контакт.

Коментар

Да ще погледна утре ,благодаря много ,ще пиша какво е съм направил ...
        MITSUBISHI PAJERO 3000 V6 Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор
        MAZDA 323 1.6 16V 4X4 ...150 ps+...Турбото е болест, която трови кръвта във вените ти

Коментар

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=96599 - прочети тука съм питал преди време.

Коментар

Здравейте ,днес погледнах какви има и какво няма ,вие говорите за три датчика но при мен са 4 ри . Два са с по два кабела и два са с по един ,не се сетих да снимам но ако трябва утре ще снимам ,нямах време да ги проследя кой какъв е но като се пооосвободя ще го направя ,иначе сега си работи добре ...

Коментар

Eдин от единичните.Като е загрял мотора дава контакт на маса.
              Мисленето е труден и бавен процес и не се отдава на всеки.....
              Grand 3.1TD
              0898 620 306 Стоян

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X