Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Паджерото на jorkara

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Паджерото на jorkara

След една от последните ни разходки се наложи да ускоря един от проектите по джипката, пиинах водица ама само покашлях неможах да се задавя сериозно Та малко железа 3бр. колена 2м. тръба всичко 60мм. иии се получи това
    Прикачени файлове
    [B]Ако искаш да имаш нещо което никога не си имал, може би трябва да направиш нещо което никога не си правил![/B]
    [B]If you want, you can![/B]

Коментар

Изпълнението е супер.
      Обаче е само горски вариант - смукателя обърнат назад, ако го караш и бързо, по магистрала например, му взимаш от въздуха така.

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
        Изпълнението е супер.
        Обаче е само горски вариант - смукателя обърнат назад, ако го караш и бързо, по магистрала например, му взимаш от въздуха така.
        А аз си го карам и по асфалта доста, и си мисля едно "U" да му направя което да гледа напред, ще го хвана с някаква скоба а в гората ще го махам ... нещо такова ми се върти в главата чудя се дали да е от желязо или да потърся гумено
        [B]Ако искаш да имаш нещо което никога не си имал, може би трябва да направиш нещо което никога не си правил![/B]
        [B]If you want, you can![/B]

Коментар

а що не му направиш тази чупка накрая дет е , нагоре а не на зад и отгоре му сложи една "купичка"(шапка)с мрежа / но между дъното на "купата" и тръбата да има поне 5 -8 см. (но и дълбочината на шапката трябва да ти е по големшка

и ще си заприлича на "шнорхел"

/на гърловината на шапката е мрежата /
          Последно редактирано от pe6o_; 12-10-09, 17:10. Причина: допълнение

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X