Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Паджерото на jorkara

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Паджерото на jorkara

с камера ще ти бъде по сложно, не винаги се вижда качествено .....поръчай на някой в Англия /или на ферибота Дувър в магазините/ има сверични огледалца с различен диаметър.....монтират се от вътрешната страна на лявата колонка, вижда се перфектно през цялата част на денонощието.
    0876 79 25 21

Коментар

Първоначално публикуван от vektor Преглед на мнение
      с камера ще ти бъде по сложно, не винаги се вижда качествено .....поръчай на някой в Англия /или на ферибота Дувър в магазините/ има сверични огледалца с различен диаметър.....монтират се от вътрешната страна на лявата колонка, вижда се перфектно през цялата част на денонощието.
      Именно.
      Сигурен съм, че добре измислено огледало там решава проблема с видимостта напред, когато се готвиш да изпреварваш, а пък с един поглед наляво ще виждаш него и това за заден обзор и решаваш дали да предприемеш изпреварването.
      Аз лично бих направил така, ако основният проблем ми е видимостта, а не лостовете при десен волан. Едно обръщане на волана залага сума проблеми за в бъдеще, в следствие на претупана работа от "обръщача".

Коментар

Колеги къде се намира филтъра на скоросната кутия, казват ми че трябва да сваля картера на кутията и там неиде отдолу
        [B]Ако искаш да имаш нещо което никога не си имал, може би трябва да направиш нещо което никога не си правил![/B]
        [B]If you want, you can![/B]

Коментар

Точно там.... Като свалиш картера на СК, ще го видиш....
          Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
          Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

филтъра е метален и се мие не се сменя нали знаеш иначе струва 70лв,но ще е като твоя няма смисъл
            [FONT=Comic Sans MS]
            [/FONT]

Коментар

Първоначално публикуван от jorkara Преглед на мнение
              Аз го имам от два дена има няма 180 км и днес сефте го вкарах малко в калата и се представи доста прелично, досега автомат бях карал няколко пъти, ама доста ми допада ... а в гората много яко даваш си гас няма грижи, няма да ръчкаш скорости ... въобще съм много доволен
              така е нямаш загуби от превключването в калта заради което често се окопаваш,можеш да си пиеш спокойно кафе с цигАра докато караш,да хапваш,да го почистваш и мн.др.
              [FONT=Comic Sans MS]
              [/FONT]

Коментар

Първоначално публикуван от tsonko Преглед на мнение
                филтъра е метален и се мие не се сменя нали знаеш иначе струва 70лв,но ще е като твоя няма смисъл
                Метален е днес го смених имам и снимки от цялата процедура ама забравих фотоапарата в сервиза, наистина нямаше нужда да го сменям беше си чист, ама реших да сложа новия, само маслото несъм налял за да изсъхне силикона по картера, а трябвало да са налива през щеката за масло утре ще наливам до обяд
                [B]Ако искаш да имаш нещо което никога не си имал, може би трябва да направиш нещо което никога не си правил![/B]

Коментар

Жорка, и да не забравиш фирмата на маслото да опоменеш--важно е да го знаем ! /за лична информация/
                  0876 79 25 21

Коментар

На всяко паджеро в книжката го пише ,когато ти потрябва прочиташ дори не е нужно да го помниш
                    [FONT=Comic Sans MS]
                    [/FONT]

Коментар

Честито "Панчаревото" е супер

Коментар

хмм, предполагам, че го пише /Цонко/ , но иероглифите малко трудно ги разчитам в книжката . А някои и книжки могат да нямат.
                        0876 79 25 21

Коментар

Първоначално публикуван от vektor Преглед на мнение
                          хмм, предполагам, че го пише /Цонко/ , но иероглифите малко трудно ги разчитам в книжката . А някои и книжки могат да нямат.
                          Специялно за теб:ATF dextron2 или dextron3 дават го и с двете не е капризно с две думи като някой други коли,гледай само това да го пише на шишето.
                          [FONT=Comic Sans MS]
                          [/FONT]

Коментар

Колеги решил съм да си направя боди лифт на Паджерото, знам какви са минусите от тази процедура,но въпреки това ... Въпроса ми е има ли готови китове или трябва да се спасявам сам

Коментар

Ти що не споделяш на местно ниво,а направо във форума,бре?

Коментар

http://pajerouk.co.uk/techarchive/tech_larslift.htm

Ето тук има картинки за бодилифта.

А какви са недостатъците му?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X