Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Паджерото на jorkara

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Паджерото на jorkara

Паджеро 2 2.8 турбо интеркулер къса база автоматик супер селект без блокаж на задния диф. десен волан Спецялни благодарности на Явор дорзи и Явор Вромос и на още един бюлюк хора обещавам ще почерпя
    Иначе от колата съм много доволен за сега, днес имаше и първа кал и се представи доста прилично с гумите с които доиде enduro runavey a/t доста покопахме
    ето и снимки на колата
    Прикачени файлове
    [B]Ако искаш да имаш нещо което никога не си имал, може би трябва да направиш нещо което никога не си правил![/B]
    [B]If you want, you can![/B]

До: Паджерото на jorkara

Еми хайде да ти е честито!
    Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
    LZ1NES

Коментар

Честито
      Мисля, че има такива с LSD, да не би твоето да е точно такова?

Коментар

Честито и от менПожелавам ти много и най-вече безаварийни километри
        0887632135-Краси

Коментар

Първоначално публикуван от ifchon Преглед на мнение
          Мисля, че има такива с LSD, да не би твоето да е точно такова?
          Незная още, има едно копче А/Т MODE което незнам какво прави с три положения сдедно неутрално, назад като го натисна до задния мост лампичките светва HOLD а напред като го дам светват едни три букви които ся ми изкочиха от главата, днеска в калта натисках ама маи никаква разлика неусетих
          [B]Ако искаш да имаш нещо което никога не си имал, може би трябва да направиш нещо което никога не си правил![/B]

Коментар

Незная още, има едно копче А/Т MODE което незнам какво прави...
            http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...81&postcount=4

Честито!

Коментар

Честито и от мен я кажи как се представя автомата и доволен ли си от него?А заден блокаж нямаш(вижда се от снимката)тои е с копче ниско пред ск.лост и светва на таблото,аз имам същото 3000 бензин автомат къса база и съм мн.доволен
              [FONT=Comic Sans MS]
              [/FONT]

Коментар

Честито и от мен и безавариино каране.аз имам такова ама ляв волан.Много съм доволен.
                тел.0878908334-ИВО:roll:

Коментар

Първоначално публикуван от tsonko Преглед на мнение
                  Честито и от мен я кажи как се представя автомата и доволен ли си от него?А заден блокаж нямаш(вижда се от снимката)тои е с копче ниско пред ск.лост и светва на таблото,аз имам същото 3000 бензин автомат къса база и съм мн.доволен
                  Аз го имам от два дена има няма 180 км и днес сефте го вкарах малко в калата и се представи доста прелично, досега автомат бях карал няколко пъти, ама доста ми допада ... а в гората много яко даваш си гас няма грижи, няма да ръчкаш скорости ... въобще съм много доволен

Коментар

перфектно е, а и разкошна комбинация цвят.....със здраве, и умната
                    0876 79 25 21

Коментар

Честито пич,ама лесно ли я караш с десния?Аз пробвах и ми много терсене.
                      [SIGPIC][/SIGPIC]e-mail:[COLOR=blue]rrrois@gmail.com[COLOR=black];tel:[/COLOR]0886886686[/COLOR]

Коментар

Първоначално публикуван от jorkara Преглед на мнение
                        а в гората много яко даваш си гас няма грижи, няма да ръчкаш скорости ... въобще съм много доволен

Само не дей да даваш много газ по дълги и стръмни кални баири..... За да оставаш все така много доволен
                        Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                        Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Честито и от мен, много безпроблемни километри!
                          П.П.
                          Някаде из форума четох за една интересна идея, относно поблема с видимоста.Просто слагаш една камерка от лявата страна и си решаваш кахъра
                          Поздрави!
                          Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Честито и от мене.

Това е правилната кола - обслужи я и и се кефи.

Много безаварйни километри!!!

Коментар

Първоначално публикуван от rois Преглед на мнение
                              Честито пич,ама лесно ли я караш с десния?Аз пробвах и ми много терсене.
                              С карането се свиква бързо, поне на мен не ми е терсене, най ми е гадно че са обърнати лостчетата на мигачите и чистачките те с тях по ми е гадно, а иначе както споменава колегата Ковача смятам да сложа камера от ляво и да не се впускам в приключението да обръщам волана И като стана дума за обслужване, задължително ли е като се сменя маслото на двигателя да се смени и маслото на скоростната ( автоматик е )
                              Последно редактирано от jorkara; 31-01-09, 17:39.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X