Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Блокаж на заден диференциал на Pajero

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Чем круче джып - тем дальше пиздеть за трактором - Руска народна мъдрост
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

това паджеро какво му е окачването?

Коментар

Първоначално публикуван от Насов
        това паджеро какво му е окачването?
        Не знам. другата седмица ще го водя някой да го види и да ми каже.Обаче още не знам при кой.Купих го почти импулсивно. Бях си поръчал едно друго , но то закъсня.
        Nissan Patrol Y61

Коментар

Отпред торсиони, отзад пружини, стабилизиращи щанги и на двата моста...

Коментар

охоо, 2 моста. по ми е уваже от независимо, ама се тая.. начи съвсем лека операция ти предстои... наистина ако ще го сменяш сега е момента... ако ще зимаш гуми за кал де, щот ако само по асфалта или предимно, няма сми ама инак не се струва след 5-6 месеца да тряа да зимаш 2-3" по големи гуми и старите да ти увиснат... Стефане ти им си яко висок, ем постоянно питаш хората, що искат да си дигат машните .. искам и аааз

Коментар

На моята .... окачването е същото ....
              Виж дали оргоре на амортисьорите има кабели ..???
              Ако да .... така е !!

Има вътре ел. клапани .....

А, който знае да казва !!!! От къде ????? Такива ???
              Искам цена, срок доставка !!
              Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

охоо, 2 моста. по ми е уваже от независимо
                То всички коли са с по два моста, лошото е че (както и в конкретния случай) не винаги двата са цели.
                http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

хмм, ако не са цели, аз нещо не ги възприемам като мостове, инак си прав де, грешката е моя

Коментар

хмм, ако не са цели, аз нещо не ги възприемам като мостове
                    Е тук си напълно прав.
                    http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

цената сам е казал в предишния ми пост 450 кинта, помоли poli ако е на кеф пича от Япония да ти вземе около 100 $ са единия

Коментар

Ми кво да ги питам? По наште земи няма километри кални коловози от които не можеш да излезеш, и които са станали дълбоки по метър от големите с по много колела. Там нямаш избор - и портални мостове от пристанищен кран ще поискаш, мани крачетата на Беларуса. За по-трезвомислещите - колкото може по-големи колела, а те искат лифт, разширяване на мостовете, и се почва... Обаче по наште земи има колкото си искаш бабуни и хълмчета, а на тях всеки нормален човек иска колата да си легне на корема, и клиренса на Ф-1 май нещо е излишно надут ...
                        Не пречете на машината да работи, на колата да върви. 15 дюймовите джанти с гуми 75 не случайно са масовите - това върши работа на повече от 60% от обитаемата от хора територия на планетата. За където не върши - и преправените джипове общо взето не вършат. Там живеят свои си зверове и гледат с почуда довлеклите се за малко дребни недоразумения с пищящи моторчета.

Коментар

хайде честито за покупката

това паджеро е много хубава кола и съм сигурен че ще си много доволен от нея

за тунинга иима два варианта.

1. да и сложиш едни гуми и лебедка и да я подкараш веднага и после постепенно, като натрупаш опит да я тунинговаш.

2. сега, веднага да отидеш при някой, който разбира и той да ти я тунингова зада не се налага ти да откриваш топлата вода.

втория вариант обикновено излиза по - евтино и с по - малко нерви и иноси най - голямо удоволствие. разбира се ако отидеш, при когото трябва и ако не избираш разни евтини варианти
                          drive alive

Коментар

Вчера направихме една разходка с едно паджеро 2,8 td супер селект с заден блокаж. Останах с много добри впечатления. Колата вървеше перфектно и се справяше без проблем с препятсвията по пътя. Има дълги ходове на окачването и не загубва сцепление с пътя независимо от ямите. Двигателя мърка много приятно и дава много голяма тяга. Притеснява ме само този тип окачване на предния мост. Паджерото беше обуто с хубави гуми "Малатеста - Кайман" в размер 265/70/15. и беше с натегнати торзионни пръти. Определено има потенциал в тези машини.
                            LZ1VMH

Коментар

Тази седмица ще го закарам в Балан Стар да му сменят дискове, накладки,течности всякакви и да му "изправят" волана щото седи малко на "криво" и ако излезе нещо друго. Някой да ме светне мога ли да го закарам на друг сервиз? Обаче да не ходя аз да му търся части.

Тук видях един калкулатор за гуми. Нищо не можах да сметна с него.
                              Май с руския хич не ме бива.
                              Мисля да си взема Гудиер МТ/R, ама какъв размер... ?
                              Nissan Patrol Y61

Коментар

Първоначално публикуван от Novice
                                Мисля да си взема Гудиер МТ/R, ама какъв размер... ?
                                без лифт - 31"х10.5х15 цена за /Гудиъра/ около 320-330лв/бр
                                с 2" лифт - 32"х11.5х15 цена за /Гудиъра/ около 400лв/бр
                                помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X