Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Блокаж на заден диференциал на Pajero

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Блокаж на заден диференциал на Pajero

какво означават тези букви GLX задната врата ги има на някои модели
    Последно редактирано от Паджеровод; 30-09-11, 21:45.
    sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
      какво означават тези букви GLX задната врата ги има на някои модели
      Pajero II има три варианта на обзвеждане - GL, GLX и GLS. Първият е най-простият и се отличава с обикновени едноцветни бои без металик, черни брони и желязни джанти. Отвътре - евтини материали на интериора, никакви електрически задвижвания, липса на допълнителните уреди по средата на таблото и някои индикатори. По-важното е, че раздатките са само part-time без блокаж на задния диференциал и без мощните 6-цилиндрови бензинови двигатели.
      GLX е средната версия. При тях има бои металик и бели или с цвета на купето брони. В купето присъстват електрически стъкла и огледала, централно заключване, климатик, централни уреди на таблото, включващи креномер, висотомер, термометър и понякога електронен компас.
      Главната разлика с GL е раздатката Super Select и задния LSD диференциал. Монтират се и бензинови V6 двигатели, с изключение на най-мощната версия 3.5 л.
      GLS версията е най-високото ниво на оборудване. Правят впечатление раздувките по калниците и вратите и по-широките гуми 265/70 R16. В купето всички джаджи се задвижват електрически, включително антена и люк. Има автопилот, втори климатици и отоплители за седящите отзад в дългата база, атермични стъкла. Предните седалки често имат собствено окачване с променлива твърдост и електрозадвижване. Раздатката е супер селект, монтира се блокируем диференциал отзад, а двигателят може да бъде и 3.5 литровия V6.
      Това го бях писал в "Модели на марката". Но дали е същото и за L200, за което питаш, не съм сигурен

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
        Това го бях писал в "Модели на марката". Но дали е същото и за L200, за което питаш, не съм сигурен

не,не, за Pajero питам, но няма видими копчета за блокаж , 99г е , и е още във италия , исках да си го оставя за мен , каде ги пишат тези иницияли
        sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

GLS по принцип където го пише това е "shogun".. различават се от пажерото по стоповете на задната броня и по други работи може би.. на тези дето пише GLS мисля че не може да се сложи газова.. но несам сигорен
          Aprilia 125 1991
          Bashan 200c 2007
          Suzuki Vitara 1.6 16v 1993
          Suzuki Grand Vitara 2.5 1998

Коментар

Първоначално публикуван от gouk Преглед на мнение
            ....... на тези дето пише GLS мисля че не може да се сложи газова.. aно несам сигорен
            ааа .... не е точно така ! GLS е означение за оборудването на купето разбираи има ли кожа , климатик или климатроник , ел. седалки и т.н. тоест няма нищо общо с двигателя . А иначе GDI е въпросният двигател който не е подходящ за газова уредба , но всъщност се оказва , че на него може да се сложи газова уредба с течна фаза !! поздрави
            [SIGPIC]http://www.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic68289_4.gif[/SIGPIC]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X