Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Блокаж на заден диференциал на Pajero

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Ако го напишеш на кирилица ще значи същото. За какво ти е да го вдигаш?

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
      Ако го напишеш на кирилица ще значи същото. За какво ти е да го вдигаш?
      Извинявайте за латиницата.

Еми знам ли защо ми е?
      Тук по различните форуми пише:
      -гуми
      -лебедка
      -шнорхел
      -лифт.........
      Nissan Patrol Y61

Коментар

))
        Виждал съм книга, в която пише "С гранатите - огън! Ура!". Знаеш ли кога се прави така?

Коментар

Стефане, остави човека малко да се поокопити бре, още не е разбрал тук кой и какво, ще му вземеш страха
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
            ))
            Виждал съм книга, в която пише "С гранатите - огън! Ура!". Знаеш ли кога се командва така?
            Да бе, знам -
            Може и да не го направя този лифт веднага, но определено искам да го "подготвя" това паджеро. Така поне ще знам , че колата не виновна.
            Nissan Patrol Y61

Коментар

не стаа така, тука пише т'ва, там друго... ясна цел, нуждата, обстановката, условията дет се вика тряа са те предразположили към лифт. да знаеш к'фо търсиш... или бъркам

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
                Стефане, остави човека малко да се поокопити бре, още не е разбрал тук кой и какво, ще му вземеш страха
                Ааааа.... знам , знам. За 50 часа четене последния месец много неща са ми ясни.

Сигурен съм например , че Стефан някой ден ще напише книга.
                И да не напише - ако си събере посовете пак ще става за четене
                Nissan Patrol Y61

Коментар

аз за него днес разбрах, че не му раждясват пръстите... така че прави си сметка

Коментар

Аз днес му предложих да направим една тема за афоризми, сентенции и просто бисери, и като №1 да сложим неговото изказване за танковете, ама той понеже скромен и си затрая...
                    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от Насов
                      Разводнихме темата, ама Стефане, днес голяма работа свършихме - пустата му лампа на АВS-а не свети вече и пущината работи яко. Пък и спира без да дърпа и води настрани.

Коментар

не стаа така, тука пише т'ва, там друго... ясна цел, нуждата, обстановката, условията дет се вика тряа са те предразположили към лифт. да знаеш к'фо търсиш... или бъркам
                        Прав си ,прав си. Най-вероятно ще си сложа свесни гуми и лебедка и ще тръгна по-чукарите. Нуждата от други неща ще се покаже (ако я има) . При мен проблема е , че нямам търпение
                        Nissan Patrol Y61

Коментар

Ами карай така, но съобразено с възможностите на автомобила сега. После постепенно ще почнеш да правиш по-сложни неща и паралелно възможностите на колата ще нарастват и така - пълна хармония.

Коментар

Сигурно е така. Аз от коли не разбирам.От офф-роуд още по-малко, но това , което разбрах от тук е ,че Стефан май много ги разбира нещата и най-важното може и да ги обясни (абаче нафлудихме темата)
                            Nissan Patrol Y61

Коментар

там е работата, че ако имаш пари и си решил да правиш лифт, тряа да го дигнеш 1-во и да сложиш съответните гуми, шот инак и тях ще сменяш след време... ако се откажеш от лифта за 2-3 и имаш въможност слагай лебедка....

Коментар

там е работата, че ако имаш пари и си решил да правиш лифт, тряа да го дигнеш 1-во и да сложиш съответните гуми, шот инак и тях ще сменяш след време... ако се откажеш от лифта за 2-3 и имаш въможност слагай лебедка....
                                Лебетка - 100%. Най-вероятно през повечето време ще си карам сам(щото няма с кой ) и не ми се иска всеки път да викам трактор.
                                Nissan Patrol Y61

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X