Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Може ли да се използва в ЛСД Диференциал

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Може ли да се използва в ЛСД Диференциал

Не пия бе! Ползвам лъжица и вилица. Мезя гъбки с масло! И пия отлежал домашен гроздов сок.
    Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
      4 страници изписахте. Как пък не ви омръзна.
      Не с "лошо",че и аз исках да попитам в тази тема, дали ще е проблем в кормилната хидравлика да сипвам трансформаторно масло,че ми се вижда по "евтин вариант" ?
      Понеже е малко "редичко" ,можели да му добавя грес и има ли значение каква е греста?
      -Благодаря на не отговорилите.......

Коментар

Ми кък, може. Турни графитна, че да е сигурно. Ако изтече маслото, графита пак маже. Кеф. Може и с обикновена грес и да настържеш малко моливи. Пак става.
        За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Ми кък, може. Турни графитна, че да е сигурно. Ако изтече маслото, графита пак маже. Кеф. Може и с обикновена грес и да настържеш малко моливи. Пак става.
          Ти се шегуваш, ама в някогашния ми бус точно с грес бяха наблъскали кутията. Явно е текнала и така им е било по-лесно. И това на кола, внесена от швабия.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Абе вие се смеете, ма наскоро един джамбаз в Дупница ме убеждаваше, че бебешка пудра не пречело да се сипе в двигателя. Ем два кинта, ем дига резко компресията, ем щом можело на толко нежно място като бебешко дупе да се сложи немало начин да увреди лагерите..... Па ние се 'абим. Чудя се сега дали не стаа и за дифф...
            висете отпуснато

Коментар

Абе вие не знаете ли, че шкембе-чорбата е универсален заместител на всякакъв вид течности в колите?
              Става и за запушване на течащ радиатор, и като добавка за износени клапани, и за мазане на хипоидни предавки.
              А ако ви трябва грес-изчакайте да се желира малко пача, и тя става.

Обаче и при двете трябва да има по много чесън.
              Не ме питайте що, отговорът е "Ей така".
              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
                ...Бай ду уей, ....
                Бай кой......?!
                "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                Неизвестен мъдрец

Коментар

Абе вие знаете ли, че по време на ВСВ американските войници са ползУвали консервите "СПАМ" за мазане на оръжията? Щом там може що да не може и в автомобилите, а? Колето прав ше излезе за шкембечорбата!

Коментар

Не може, защото по състезанията ще трябва да слагаме пазач да пази смазката в дифове, хидравлики и ск. кутии. Де да го знам кога ще огладнее. Пък и по трасето. Представи си ситуация, навигатора опъва лебедката, пилота му яде сандвичите които си е направил на закуска, а Кольо развил пробката на задния диф и смуче. Ужас некъф.

Коментар

Не може, ... Ужас некъф.
                      Еле па и ако вместо охладителна течност се сипва бира!

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
                        Еле па и ако вместо охладителна течност се сипва бира!
                        Е тогава ще е страшно. Вероятно ще има бити пазачи, щото предполагам, че ще се включи и Бедствието, ако се сещаш.

Коментар

След шкембе чорбата на Кольо,се сетих за едни мой проби със смазочните качества на маслата.
                          Преработих една от машинките за шлаиф на клапаните в "тестер" за смазочност( по американския вариант) и правих проби на масла, грес и даже сложих антифриз(концентрат).
                          Маслото М10Д блокира ролката при 5,5кг. ,а мобил супра стигна 8-9кг. (не го смятайте за реклама),но най интересното беше че айрозолната литиева грес задра при 4кг.,а антифриза 4.5кг.
                          Изводите и идеите за приложение оставям на иновативните съфорумци.
                          (скоро не съм откривал топлата вода, но мога да........)

Коментар

Автора на темата сигурно работи в сервиза на Митсубиши , и е решил да му осигури работа и оборот за следващите няколко години. Или си е помлял неговото главно предаване и диференциал , и сега иска и другите да ги помелят. По друг начин не ми се връзват нещата , такъв разбирач , сигурен , че става , пък пуска тема за да пита. То всеки технически грамотен като види една двойка зъбни колела , и като знае с къква скорост се върти , и как се натоварва , му става ясно шкембе чорба ли да сипе или маргарин. Пет страници за масло което струва 40лв. литъра , добре , че не кара мотор . А наздраве , кой пил - пил , кой закусил - закусил.
                            В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                              Бай кой......?!
                              Ъ, турил съм една буква повече, че съм недоскиф.
                              подаръци за мъже от FACOM
                              промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Нямам спомени да струва 40 лв литъра.
                                Отдавна съм го купувал, но мисля 20-тина да беше.
                                Ще проверя.
                                Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X