Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Mercedes G-Class за Лов

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Mercedes G-Class за Лов

Ами в такъв случай ще харесаме няколко модела и ще попитам тук конкретно какво мислите за всеки

Къде да дойда като съм в Англия само да се прибера в БГ и ще звънна
    Последно редактирано от Станимир Христов; 19-06-10, 11:23.

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
      Именно. Не се хвърляй на гуми толкова бързо. Помислете добре какво точно ще го правите тоя джип. Гумите са скъпи и много различни. Питай предварително за всяка шарка и модел конкретно, хора които са я карали. Тези примерно на асвалт са толкова шумни, че и добро радио не помага, не държат и ....бе не са за асвалт, ама хич.
      Много правилно! С големи и агресивни гуми този двигател съвсем ще умре. Още повече на дълга база фул-тайм. Оптимален размер гуми за асфалт/пресечен терен е 235/85/16. От там нагоре едното е за сметка на другото.

Коментар

Еми ще умре ще умре колко да умре той все пак е 6 цилиндъра 113 коня.... ама да имаш право...

Ще говорим и ще преценим и пак ще попитаме тук

Коментар

Първоначално публикуван от Станимир Христов Преглед на мнение
          Еми ще умре ще умре колко да умре той все пак е 6 цилиндъра 113 коня....
          И два тона и половина туч. Умири като стой та гледай.

Един безплатен съвет. Ако нямате излишни пари за харчене на метода проба грешка, елате да го видим, да направим едно пробно кръгче, да кажете какво се иска да стане то джипа, ще пием кафе и ще дадем акъл.
          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
            ...Умири като стой та гледай.....
            Петьо, моя беше 84 коня. Не помня да си ме дърпал....
            Интересно е какво пише на диференциалите, на табелката. Виж пост 11. Да не се окаже по-бърз от 37/7 и виж по вин номера на кутията тук
            Че няма да бяга с 200 на магистралата е сигурно....
            Последно редактирано от drukman; 19-06-10, 23:35.
            Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
            Вальо. О888 557Ч7Ч
            Silverado 1.3 i

Коментар

Искам да попитам за едни ксенонови крушки: http://motors-parts.shop.ebay.co.uk/...=p3286.c0.m282 става въпрос за тези от линка....

Въпроса ми е ако си ги поръчам ще могат ли да се сложат директно на 463-ката (просто смяна) или ще трябва пълен комплект с другите му там части да се вземат, и ще светят ли добре примерно тези 100 вата??

Коментар

.....примерно тези 100 вата??
                Примерно тези 100вата са забранени в Европа. Китайски безименни боклуци. Светят повече в очите на другите и по-малко на пътя. Пробвал съм лично. Едвам стигнах до Русе.
                Прежали още 15-20 лв. и си вземи Филипс Екстрийм пауър. ОСРАМ Найт Брейкър светят също така добре, но са с кратък живот.
                Вальо. О888 557Ч7Ч
                Silverado 1.3 i

Коментар

Охо няма проблем и по 50 отгоре да дам, само че не съм запознат изобщо, дали ако купя само ксенонови крушки и ги смена ще сработи системата Ще разгледам тези които си препоръчал а някакви други марки и модели по-хубави някой да препоръча

drukman много мерси за помощта

Коментар

дали ако купя само ксенонови крушки и ги смена ще сработи системата
                    Ако преди си нямал ксенонова инсталация с баласти само с ксенонови крушки няма да стане. Качествен комплект биксенон за Н4 е 150-200лв. Крушки с ксенон ефект само влошават видимостта( поне при мен).

Коментар

Мммм, много убав джипа, честито!!! Много безаварийни километри и със здраве да ги изминете, а и слука да имате! Ако ще го карате и на асфалт по - добре кални гуми нерегенерат, а за фаровете вместо ксенон , май по-полезни ще ти бъдат едни прожекторни халогени.
                      I want out !!!

Коментар

Първоначално публикуван от PUCH W460 Преглед на мнение
                        Ако преди си нямал ксенонова инсталация с баласти само с ксенонови крушки няма да стане. Качествен комплект биксенон за Н4 е 150-200лв. Крушки с ксенон ефект само влошават видимостта( поне при мен).
                        Сега видях че колата не си е с оригиналните фарове. Тия фарове са присадка и не са ксенон. Китайския боклук от линка който си дал също не е ксенон.Тая кола трябва да има нормална халогска инсталация. Крушките които съм ти препоръчал са халогени. Ксенон без лупи и самоделен според мен е обикновенна селяния в стил "вижте ми акъла".
                        Ако държиш на ксенон си купи ксенонови фарове. Те вървят комплект с баластите...и са 30 вата. Ксенон 100вата няма.
                        Ако искаш да ти е светло, купи си фарове за Голф 1, стават едно към едно, и си сложи хубави крушки за 30-40 лв.
                        На тази снимка добре се вижда какъв ксенон ти продават.
                        Това е само селско син филтър.
                        Прикачени файлове
                        Вальо. О888 557Ч7Ч
                        Silverado 1.3 i

Коментар

Не искам само син филтър, обмислям вече вариянта да си сложа цялата му там инсталация... те не били чак толкова скъпи 200-300 лв.... по добре веднъж да се направи ако се прави , но 1 по 1

Коментар

Не искам само син филтър, обмислям вече вариянта да си сложа цялата му там инсталация... те не били чак толкова скъпи 200-300 лв.... по добре веднъж да се направи ако се прави , но 1 по 1
                            Ксенон и Н4 не вървят ръка за ръка. Не става.
                            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

..... те не били чак толкова скъпи 200-300 лв.... ....
                              За 200-300лв ще вземеш китайски афтермаркет, който освен за селски мегдан не става за друго. Това са само две подобия на ксенонови крушки с баласти, с абсолютно неспособна за работа система за местене къси-дълги. Светлината в очите на насрещно движещите се води до постоянни сърбежи отзад. Ако не ти пука стават, макар, че по нормалните държави такива присадки се наказват жестоко.
                              Лично се прекарах с едни 600лв за подобен боклук. Бяха скъпи но същия боклук като сегашните. Свети по-зле от нормална крушка и няма регулиране. За насрещното е смърт, а съм ги забол почти в земята. Сценичния ефект обаче е добър. Нема селянин който да не ми е завидял.
                              .....свалих ги и си сложих халогените.
                              Вальо. О888 557Ч7Ч
                              Silverado 1.3 i

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X