Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Mercedes G-Class за Лов

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Mercedes G-Class за Лов

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
    Цъ. Не е по готино.... но ..въпрос на вкус, както казват таралежите.

Един път се наложи с Патрола на Женя (жена ми) да спасявам закопал се колега в гората. То беше едно заобикаляне на клонки, едно пазене, адна мъка..... Като се прибрах колата изглеждаше ужасно. На лъскавата боя личи и най малката драскотина и изглежда грозно. Далеч съм от мисълта, че лъскавите коли са кофти. Напротив, много са си хубави, ама не стават за гора и клони. Много боли всяка дерюга. Казвам от личен опит. Разваля ти настроението и целия кеф отива по дяволите.
    Съгласен, Вальо, подкрепям на 100%! Както е казал уважавания от мен Nik Nikolov -
    Не ми пука за лака, а за пропуснатите приключения. Те това е!
    Последно редактирано от мишоци; 13-06-10, 13:01. Причина: правопис
    Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
    Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
      Преден булбар имам. Функционален и евтин. Ако искаш ела го виж.
      Здравей, пак ще попитам тук тъй като още нямам лични: Ще може ли да пратиш снимки на булбара и цена, и дали е на мерцедес или някакъв правен

Мерси

Коментар

Първоначално публикуван от Станимир Христов Преглед на мнение
        Здравей, пак ще попитам тук тъй като още нямам лични: Ще може ли да пратиш снимки на булбара и цена, и дали е на мерцедес или някакъв правен

Мерси
        Здравей
        Не съм видял че си писал. Правен е, затова и ти казах че е добре да го видиш

Примерно за теб 65 лв
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Момчета Г-то има проблеми... не е карано около година явно и се е застояло. Спирачките отказаха и го закарахме да го оправят, прибираме се в нас проба и избиха на друго място...

Освен това много ми трябват вежди за отзад че има ръждичка.
          Може ли да ми препоръчате някой които има части за Г-Клас , морги и т.н от Пловдив, София и наоколо от където мога да се сдобия с разни работи. С телефон ако имате разбира се.

Благодаря

Коментар

Ако си баровец, при Ковачев (Гладиатор) в Пловдив има всичко за Гелендия и момчетата разбират, ако си по-скромен, втора употреба в Кърнаре, Русе, Карлово има морги. Ако искаш сам да си го правиш ефтинко, снимай и питай едно по едно. Винаги се намира решение.
            Можеш да отидеш и в Балкан Стар....ако имаш вече написано завещание.
            Понеже си от Пловдив разгледай това .
            Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
            Вальо. О888 557Ч7Ч
            Silverado 1.3 i

Коментар

По-конкретно за някакви морги или нещо подбно откъдето мога да намеря задни вежди? Ясно е че спирачките ще са нови.... Ще отидем и в Ковачев да проверим....

Коментар

Ето ти телефон на моргата за Мерцедес в Кърнаре 0887530087 имат доста неща.

Коментар

Благодаря ти много!

Коментар

Здравейте отново

Такааа, има доста развитие по моята тема с Г-Класата .. Бащата решил да й прави офроуд пакет Обадил се е на 3 места и тези дни ще огледат автомобила и ще дадат оферти с цени....

1 ви вариянт: В София някакъв сервиз който мислят да слагат пружини Суплекс + амортисиори Буше.... - нямам никаква информация така че ако някой знае за какво става въпрос да сподели моля

2 ри вариянт: оригинални пружини и амортисиори офроуд на Мерцедес за Г-Клас -човека казал че ще ги достави 20% по-евтино от Балканстар

3 ти вариянт: Роял Ковачев: някакви немски пружини + амотрисиори по тяхна поръчка (не разбрах точно марката)

това са 3-те вариянта тези дни ще го закараме и на 3-те места и всеки да си каже какво иска да сменя, как и да дадат оферти и ще попитам тук за съвет

Относно спирачките: Както препоръчахте отидохме до Ковачев и вземахме някви вечни силиконови маркучи уж най-хубавите ала бала и другата седмица ще ги монтират пак там...

Харесахме и гуми: Бриджстоун- не знам точно модела но бащата каза че му казали че са най-добрите имали брутални грайфери (даже и отстрани на гумите) 265/75/16 Р16 -какво мислите за тях?

Коментар

Моля това мнение да НЕ бъде публикувано в темата: Искам да попитам модераторите кога ще е възможно да ми се дадат достатъчно права за да мога да пращам лични съобщения и т.н тъй като в момента съм вързан за тази тема, и въпреки че изчетох почти всичко в подфорума за Г-Клас не мога да попитам на лични никой участник, не мога да разглеждам снимки и т.н ?

Благодаря

Коментар

....265/75/16 Р16 -какво мислите за тях?
                        Готово бе колега. Имаш вече лични.

Като не става на лични, ползвай ГСМ.
                        Колко брутални са тия гуми дето ги е намерил баща ти?
                        Колкото тия или повече?

Гумите са 285/75/16 = 84см.високи.
                        Това на снимката е Гелендия с тунХ "за 300лв"

ППНа пружините не е подлагано
                        Вальо. О888 557Ч7Ч
                        Silverado 1.3 i

Коментар

Ами честно да ти кажа нямам идея точно колко брутални... но едва ли чак като тези тези приличат изцяло на оффроуд гуми. Ние ще го ползваме и по шосетата все пак, нали трябва да се ходи до далечни язовири и ловни местности И все пак тези твоите са МНОГО брутални каква марка и модел са

Коментар

Спомена че гумите са Bridgestone,значи трябва да са такива:

А гумите на Вальо са шарка Малатеста Кайман/Fedima Sirocco и Silverstone М117 Extreme са със същата шарка/-100% Офф

Коментар

Може би... иначе ето го и Гелето, вече имам снимки от когато са го докарали....

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:13062010538.jpg
Прегледи:1
Размер:117.9 КБ
ID:5187448Натиснете снимката за да я уголемите

Име:13062010537.jpg
Размер:96.8 КБ
ID:5187447Натиснете снимката за да я уголемите

Име:13062010527.jpg
Размер:92.0 КБ
ID:5187446Натиснете снимката за да я уголемите

Име:13062010533.jpg
Размер:121.7 КБ
ID:5187445Натиснете снимката за да я уголемите

Име:13062010535.jpg
Размер:116.0 КБ
ID:5187444Натиснете снимката за да я уголемите

Име:13062010539.jpg
Размер:131.6 КБ
ID:5187443Натиснете снимката за да я уголемите

Име:13062010526.jpg
Размер:109.4 КБ
ID:5187442Натиснете снимката за да я уголемите

Име:13062010529.jpg
Размер:102.2 КБ
ID:5187441Натиснете снимката за да я уголемите

Име:13062010525.jpg
Размер:121.0 КБ
ID:5187440

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:13062010542.jpg
Размер:98.1 КБ
ID:5187439

малко е мръсно тука и трябва пооправяне, боядисване и т.н , но се надяваме да стане яко

Коментар

... но едва ли чак като тези тези приличат изцяло на оффроуд гуми. ....
                                Именно. Не се хвърляй на гуми толкова бързо. Помислете добре какво точно ще го правите тоя джип. Гумите са скъпи и много различни. Питай предварително за всяка шарка и модел конкретно, хора които са я карали. Тези примерно на асвалт са толкова шумни, че и добро радио не помага, не държат и ....бе не са за асвалт, ама хич. Така като те слушам, май е най добре да разгледаш Cooper Discoverer STT. Bridgestone не значи нищо. Има 100 модела. Ако сте харесали М/Т-то, мисля Купера е по-универсален.

Я, сега видях снимките. Той хубавец бе. А честито. Със сдраве да си го каляте.

Тия джанти ми се виждат 15-ки, ЕТ 63. Колата е без раздувки. Внимавай! Или търсете раздувки и джанти с малко ЕТ, или пробвай гумите на колата преди да си платил. 265/75 ..гума говори за 7,5J-8J джанта минимум, тези на колата не са такива.. При малко ЕТ и големи гуми трие в носача на завой.

Ако сложите джанти с малко ЕТ без раздувки ще имата видимост до 300м след старта. После няма.

Избирайте внимателно. Гуми + джанти са си 2500лв.

ПП Защо не дойде вчера?
                                Последно редактирано от drukman; 19-06-10, 10:56. Причина: От главата е...
                                Вальо. О888 557Ч7Ч
                                Silverado 1.3 i

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X