Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Mercedes G-Class за Лов

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Mercedes G-Class за Лов

turtey, търсим си нещо по запазени обаче искам само да спомена че тези от мобиле.бг които пускат обявите са пълни измамници.... аман от такива в БГ....
    Вчера бащата 3 пъти му звъни на този галфон от последната обява да пита нов внос ли е ала бала ... ония даааа нов внос е БЕЗ ЗАБЕЛЕЖКИ ! Бащата днес отиде (за-3ти път тази седмица) до София и кво става: отива в на този каун салона ..той затворен бащата го чака 40мин. ония дофтасва с въпросната Г-Клас БЕЗ ЗАБЕЛЕЖКИ - тя първо регистрирана 2007 второ мега почупена пълен боклук.... !!! няма нищо общо с снимките . Бащата му вика нали те питах нов внос ли е... ти викаш да аз за кво го бих тоя път ... ония сляндур: ми ти ся си минал 130км кво толкова аз наиш колко обикаляма да търса коли аххахахахах бахти диваците в България... да искаш да си дадеш парите и да няма кой да ти ги вземе... Та така ще се ходи чак до Германия за трошка ама по добре отколкото да се дават пари на измамници....

Коментар

Не се пали момче. Така е в България.
      А за да не биеш път има http://www.offroad-bulgaria.com/show...EE%E3%EB%E5%E4
      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
      Вальо. О888 557Ч7Ч
      Silverado 1.3 i

Коментар

Здравейте отново момчета... Вече се сдобихме с Г-Клас Докараха го от Германия 463-ка 1990г., дълга база, двигател 3 литра дизел 113 к.с.. Има нужда от пооправяне малко и пребоядисване.....

Някой може ли да препоръча от къде мога да купя врата за багажника тъй като е изгнила в долния край и по добре да се вземе втора употреба запазена вместо да се кърпи??

Аз съм от Пловдив, но и София и наоколо няма проблеми да се отиде....

Коментар

Здрава врата втора употреба ще намериш трудно. По-добре виж при Ковачев за нова, но цената.... Най добре си поправи твойта. Нали ще е за лов. Става с алуминиев рифел.
          Пусни снимки де.
          Вальо. О888 557Ч7Ч
          Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от Станимир Христов Преглед на мнение
            Здравейте отново момчета... Вече се сдобихме с Г-Клас Докараха го от Германия 463-ка 1990г., дълга база, двигател 3 литра дизел 113 к.с.. Има нужда от пооправяне малко и пребоядисване.....

Някой може ли да препоръча от къде мога да купя врата за багажника тъй като е изгнила в долния край и по добре да се вземе втора употреба запазена вместо да се кърпи??

Аз съм от Пловдив, но и София и наоколо няма проблеми да се отиде....
            Аз не мога да разбера вие на лов с официални костюми и вратовръзки ли ще ходите , та държите да ви е толкова лъскав джипа?!? Не забравяйте , че има неправилно пресичащи дървета, надвиснали клонаци и тръки и кални недобронамерени коловози с неясен изход...
            I want out !!!

Коментар

Нищо подобно... мерака да е толкова стегната е по-склоро мой Снимки аз нямамм тъй като съм в Англия а от мобиле.де са свалили обявата.... вратата не е нещо сериозно , но по цялата долна дължина иска кърпене... и най-добре е втора употреба запазена... ще покажа снимки тези дни... Сега я пращаме в бокса за смяна на спирачки, филтри и т.н

Коментар

Братче, честито и от мен! Още не е измислен по-добър автомобил от Ге-лендевагена. Иначе и аз викам, че за гората лъскаво не ти трябва. То няма как да е всичко на едно място. Всъщност напоследък забелязвам, че много коли ги правят с тази военната боя, дето седи матова и да знаеш, че е по-гот от лъскавото, особено много отива на МБ. Па ако е черно, или военно зелено - супер! А Вальо да не скромничи, ами да си признае колко много знае за Г-тата.
                Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
                Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Ами наща е точно това военно зелено матовото ама нещо не ми харесва и ще я пребоядисаме черна.... Знам че няма смисъл от лъскаво, но все пак малко по така вид да приеме... ще покажа снимки като е готова... също така някой ако продава преден ролбар на добра цена да се каже...

Коментар

Еми освен честито.Да се слушате и това е.

Коментар

..... също така някой ако продава преден ролбар на добра цена да се каже...
                      Бе човек, кажи най-накрая тая кола за какво ти е, не ме мъчи.
                      Вальо. О888 557Ч7Ч
                      Silverado 1.3 i

Коментар

за лов и риболов а и да караме кучетата до вилата просто много по-готино изглежда с ролбар и малко да я понакиприм

Коментар

Преден булбар имам. Функционален и евтин. Ако искаш ела го виж.
                          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

супер, а ще може ли снимка и цена защото съм от Пловдив... също исках да те питам за задната врата дали ще стане на 463-ка ??? и ако да продаваш ли я ??? може и телефон да дадеш ... но още нямам лични... не знам модераторите кога ще ги отключат

Коментар

просто много по-готино изглежда с ролбар и малко да я понакиприм
                              Цъ. Не е по готино.... но ..въпрос на вкус, както казват таралежите.

Един път се наложи с Патрола на Женя (жена ми) да спасявам закопал се колега в гората. То беше едно заобикаляне на клонки, едно пазене, адна мъка..... Като се прибрах колата изглеждаше ужасно. На лъскавата боя личи и най малката драскотина и изглежда грозно. Далеч съм от мисълта, че лъскавите коли са кофти. Напротив, много са си хубави, ама не стават за гора и клони. Много боли всяка дерюга. Казвам от личен опит. Разваля ти настроението и целия кеф отива по дяволите.
                              Вальо. О888 557Ч7Ч
                              Silverado 1.3 i

Коментар

за лов и риболов а и да караме кучетата до вилата просто много по-готино изглежда с ролбар и малко да я понакиприм
                                Разбирам мерака ти джипката хем да изглежда гъзарски, хем да бъде за офроуд, но честно да ти кажа според мен е по-добре да я стегнеш и подготвиш технически, а външният вид да оставиш за по-късен етап. Покарай из гората, повози кучетата и сам ще стигнеш до някои изводи. Но в крайна сметка джипа си е твой, със здраве да си го ползваш, пък както си го направиш, така ще си го караш ...
                                I want out !!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X