Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Mercedes G-class

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Mercedes G-class

Някои може ли да ми каже от къде да си изтегля добър мануал за Г Благодаря предварително !!!

Коментар

До: Mercedes G-class

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
      Не знам дали е точно по темата но ако някой има схема или чертеж на раздатка на 460 и 463 да я пусне. Там се вижда конструктивната разлика и защо карданите се въртят обратно.

За здравината на 463 още не съм убеден, че е лоша.
      Повечето състезатели карат 460, но дали е заради здравината или заради цената и липсата на еФтини части на пазара за 463....

Аз търсих раздатка за 463 и никой не предложи. Може би ще намеря но цената....

Много са случаите в които междинния диф е много ценен. Пример е стръмен чакълест път с остри завои. Предното е задължително а блокировката между двата моста само пречи.
      Колега много си прав-и аз съм на мнение,че фул-тайма е много нужен в доста ситуаций и в това се убедих самичък.Нямам нищо против парт-тайм машините,но понякога идват леко неудобни:примерно при планински,заледен път с доста остри завои,при теглене по стръмен и твърд път със завои-/при това се налага да включиш предния мост за да можеш да ползваш бавните/,при бързо каране по мокър асфалт и т.н.

Коментар

От: До: Mercedes G-class

Едно рекламно клипче за Г-55 компресор

и още едно...

и още едно
        Последно редактирано от ПЛАМЕН ТЕНЕВ; 11-07-10, 15:10.
        ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
          Едно рекламно клипче за Г-55 компресор
          ....и още едно...
          ....и още едно
          Верно рекламни....за 'ора с мнооого пАре...
          Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
          Вальо. О888 557Ч7Ч
          Silverado 1.3 i

Коментар

От: Mercedes G-class

Един истински макларън ...

Последно редактирано от ПЛАМЕН ТЕНЕВ; 15-07-10, 09:16.

Коментар

Re: Mercedes G-class

При 460 какво % но съотношение въртят преден и заден мост ???
              Последно редактирано от NlGHTMARE; 16-11-10, 18:11.

Коментар

От: Re: Mercedes G-class

Първоначално публикуван от NlGHTMARE Преглед на мнение
                При 460 какво % но съотношение въртят преден и заден мост ???
                Аз, като "млад разбирач", да се произнеса: при задействан преден мост - 50 на 50, или поне на мен така ми се струва, не съм разглобявал, ама така разправят.
                Няма междинен диференциал, така че при задействан преден мост не можеш да се окажеш в ситуация примерно една задна гума във въздуха се върти, а другите три да не помръдват. При такава ситуация предния мост те изнася. Виж ако и една предна ти е във въздуха, тогава става лошо. Нищо не може да те спаси... Стоиш си там и чакаш... доставка на блокажи от ARB.
                Без блокажи си за никъде. :D
                Без лебедка, хептен...

0887 731062 - Цецо

Коментар

Re: От: Re: Mercedes G-class

Аз не ги разбирам много , това с гумите в въздуха ми се струва невярно А за блокажите АРБ незнам какво представляват Може ли да обясниш

Коментар

Първоначално публикуван от The Bear Преглед на мнение
                    .....Стоиш си там и чакаш... доставка на блокажи от ARB.
                    Така е ако си с Тойота или Ровър бе Цецо. С Гелендия не ти требва да знаеш какво е АРБ
                    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                    Вальо. О888 557Ч7Ч
                    Silverado 1.3 i

Коментар

Re: От: Re: Mercedes G-class

Aми и аз мисля че с блокажите случая с гуми в въздуха не са проблем , но реших че може да пропускам нещо Зададух въпроса за съотношението ,защото ми беше интересно ако е 50/50 (което мисля че не е) какво е предимството на 463 с раздатката и междинния деференциал Говоря за каране извън пътя Ако може някои от запознатите колеги да обясни

Коментар

Имаме и производна на проходимостта:
                        -Чрез засилване също се минава.!

Коментар

Re: От: До: Mercedes G-class

Вярно е Това съм го пробвал

Коментар

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
                            Чрез засилване също се минава.!
                            Няма да забравя на състезанието в Тетевен тази година, един ЯК Defender как изпили баира, НЕНОРМАЛНА газ раздавА поне 10 минути, всевъзможни опити... В една стръмна канавка. Засилки, пилене, безкрай... Г-то с умрелия двигател и двата блокажа, изръмжа, и се качи където трябва...
                            Без лебедка, хептен...

0887 731062 - Цецо

Коментар

Re: Mercedes G-class

Никои не отговаря Има два варианта : 1 Задал съм глупав въпрос 2 Отговора е някаде в форума
                              Мисля ,че ще е интересно ако се отвори тема : Мерцедес Г 460 (2 блокажа) vs. 463 ( 3 блокажа) -Предимства , Недостатъци , Факти

Коментар

Първоначално публикуван от NlGHTMARE Преглед на мнение
                                Никои не отговаря Има два варианта : 1 Задал съм глупав въпрос 2 Отговора е някаде в форума
                                Мисля ,че ще е интересно ако се отвори тема : Мерцедес Г 460 (2 блокажа) vs. 463 ( 3 блокажа) -Предимства , Недостатъци , Факти
                                http://www.offroad-bulgaria.com/show...2+%F2%E0%E9%EC
                                http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...&highlight=463
                                Без лебедка, хептен...

0887 731062 - Цецо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X