Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дали и как ще тръгне..???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Дали и как ще тръгне..???

И аз съм чувал за тези цифри.
    От @голди е купил тунингована кола с 2,3 16кл-дърво, което блокира пред стадиона, както се оказа, бе с нормален 102-мотор с присадена 16кл-глава.
    за 20 и кусур лева и с купе-трагедия. Плати на сервиза под моста за монтаж на окачване и разни работи по купето още 8-9. за насаждането на мотора май пак толкова му отидоха...
    не че на е по плађнето, но разви си собствен усет за какво му се дава и за какво не.
    И сгреши. Сега се съди с този дето му слага мотора . Както и да е.
    Колкото до ускорението на моя с компресора, бях писал за около 14сек от 0-100.*
    С федима бутонки 235/85/16. Каймана е малко по-тежък. За мотор с 240 к.с. и с подбрана кутия няма да е проблем близко ускорение. просто мойта кола е 1900кг и с мотор колкото "пазарска чанта".
    Послушайте ми съвета за инсталацията и ск. кутия.
    Какви са мостовете.
    ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Мостовете с 37/7=5,285 бавнички са. Поздравления, дори 14 сек. си е доста добро време с рошави гуми. Кантара показва 2200кг. Но не ми се олекотява по бруталния начин...да вземем за пример Нисаните с които карат Матей Георгиев от Русе , Георги-Gmax, червената Витара на Иван Попов....и много други такива примери, постигнали са тегло около 1700кг. на Нисаните, но е една машина само за състезание. Прекалено е запазен за да отида в тази посока / не че е изключено/.Най вероятно ще сменя ск. кутия вижда ми се най разумно и лесно и тогава ще включвам вече и бавния блок. Интересно е че двигателя работи добре както на бензин така и на газ /гръмна един път но за радост това не влоши работата бензин, позатворих му газта и не е гърмял вече/ има компресия - няма цилиндър под 10 атм. изрязва се за отрицателно време до 7000 оборота, но все пак няма това което искам - ускорението. Явно му тежи купето.
      0897/833 689 - Николай Божков

Коментар

За да има истински резултат е необходимо да работи авансатора(ваноса). Ако се цепи на място, не е показателно за това. Проверява се в Балканстар-Варна, при Светльо-диагностика от мое име. И с най куция 104-мотор (186кс), това 2,2 тона трябва добре да се "реже".

Коментар

С тея гуми няма да повторя пътуването Варна-Разград, като ги сменя ще прескоча. Благодаря. От проверката която направих и споделих в по-горни постове се оказва че VVT /ваноса/ работи /поне по външни белези/ но дали си върши работата ?? Това май не съм сигурен и ще трябва някой, който действително не се сблъсква като мен за първи път с такъв двигател.

Коментар

И една подробност, ако инсталацията е от автомат, колата пак ще си върви но без да си достига капацитета. Необходимо е да се прекъсне една маса от снопа на комутатора, но коя точно - незнам.

Коментар

В момента съм с изключен VVT, никаква разлика, ма...у и мотор само да го накарам да тръгне под 6000 оборота няма да слезе...
              P.S. То се е видяло ще се идва до Варна ...където е роден тоя ............."заспал" дзвер

Коментар

Отива на бой....в Русе, 12 и 13.2011г, дано не ме предаде.

Коментар

"Дали и как ще тръгне.....?", май трябва да сменя името на темата......с "накъде повече", във втория ден от състезанието В Русе, когато бяха гонките на затворения маршрут се сравниха възможностите на машината в реални "бойни" условия. От 4 джипа на старта на 100-те метра Г-то беше първо, и по пресечения терен натрупа преднина от около 500 метра преди втория /ТЛК 70 с 1KZ/ който стана първи в класа / предадоха ме скоростите на последното изкачване/. На карането по пътна книга и екстремите ....без забележки.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X