Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дали и как ще тръгне..???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Дали и как ще тръгне..???

M103
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
      То... в Пловдив има 2 подобни и още не съм ги виждал в гората . . . ама ако успееш вземи фотоапарат.
      Мина през дълбоката гора без асистенция(аз излязох от там с лебедка) и през дълбоките коловози,ама Дифендъра го тегли от там заради малките гумички.Айде качи снимки и видео да видят хората де!Имаше поне една камера и един фотоапарат!
      Мотора е този втория със синия капак.
      2023 Honda CRF 300 Rally,2017 Dacia Duster 1,5dci 4x4 леко пипната, 2013 Honda NT700 Deauville,ABS

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение

M103
        Не е от тези.
        ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Говори се за 2 вала,не е М104,не е М103 на Карлсон...................???3 литра шестак???
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

Три литра шестак с грешна инсталация.

Коментар

И на мен ми е интересно,какво точно имам и какво да очаквам така, че утре снимам с подробности и номера /макар че навсякъде започва със 104/ и ще ми е интересно да чуя мнения. Ще са ми полезни да се ориентирам какво да очаквам. ....грешна инсталация ?????Инсталиран на грешната машина или...????
              0897/833 689 - Николай Божков

Коментар

Неграмотно свалена от донора и също така сложена. Ама сам си се оправяй.

Коментар

Опитвам, но мислех че споделянето тук не вреди а напротив, така или иначе разполагам с това Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0126.jpg
Прегледи:2
Размер:115.9 КБ
ID:5294980Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0509.jpg
Прегледи:1
Размер:105.9 КБ
ID:5294981 и докато не се убедя във /не/възможностите му няма да предприема смяната му. А че е неграмотно свален и поставен се вижда дори от снимките - хиляди стърчащи кабели и запушени вакуми, датчици /за температура на въздуха/ най вероятно не работещи...но както се казва в горния пост - оправяй се. Хубавото в крайна сметка на МБ е голямото разнообразие на двигатели които бих сложил на иначе доброто купе и ходова част...предполагам че и там има по-добро но по две Конита на колело и айбах...засега са си Ок.Поздрави, бъдете живи......че както казва един виден...../без определение/ много здрави си отидоха от този свят.

Коментар

М104 от пьрвите с другата инжекция.

Това може много,но като гледам не си попаднал на майстор
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                      М104 от пьрвите с другата инжекция.

Това може много,но като гледам не си попаднал на майстор
                      Така си дойде, опитвам се да вкарам нещата в ред, но за съжаление майстори /поне при нас/ които да са запознати на 100% с този мотор /по скоро с КЕ ../ не останаха. Чета, питам... проверявам ...и така.

Коментар

Та предлижението ми е да се купи нова инсталация за този мотор, да се постави от специалист, после да се сложи и правилната кутия. До колкото знам сега е от "нещо". Всичко това е възможно и са налични правилните неща, като специалиста и мястото за доставки. Иначе купето и окачването е по рецепта.

Коментар

Дааа ск. кутия...
                          Последно редактирано от nikiib; 09-08-11, 07:52.

Коментар

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
                            Та предлижението ми е да се купи нова инсталация за този мотор, да се постави от специалист, после да се сложи и правилната кутия. До колкото знам сега е от "нещо". Всичко това е възможно и са налични правилните неща, като специалиста и мястото за доставки. Иначе купето и окачването е по рецепта.
                            <br>
                            Да, скоростната кутия е 711.116-бусува кутия-доста бавна /от няколкото разходки досега не ми се е налагало да ползвам бавен блок/ ето няколко клипчета - всичко е на бързия блок , както е посочено в първия клип спрях нарочно за да проверя дали ще тръгне в най-стръмната част на бързия, е тръгна. Там съм пробвал с други машини Тойота 70 с 2LT, Маверик 2,7ТД, Паджеро 2,8 ТД......нито една от посочените не можеше да го изпълни, което още веднъж доказва колко е бавна ск.к. http://vbox7.com/play:001a1cd0ef
                            Тук също е на бързия блок:
                            http://vbox7.com/play:b3cd905e12

Мотора се развърта добре /и на газ / но не знам защо имам чувството, че не е това работата която очаквам....Тенев, спомена някъде за време около 10 сек. от 0-100 с 2000 компресор, с кои гуми, защото аз го търкалям с кайманите.

Коментар

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
                              Мотора е 103. Незнам коя варненска група е запозната, но си вижте номера на мотора. Достатъчно ми е ясен проблема на тази кола, просто собственика не си пада по плащането. честито за придобивкакта.
                              Не знам дали стария собственик си пада или не по плащането, но по негови думи цената е достигнала до към 40 000 лв ?

Ама като гледам, може и да са го излъгали с този мотор. Не ми прилича нещо на Карлсон ?
                              Samurai Gemax

Коментар

[QUOTE=gemax;1598520]Не знам дали стария собственик си пада или не по плащането, но по негови думи цената е достигнала до към 40 000 лв ?

Ама като гледам, може и да са го излъгали с този мотор. Не ми прилича нещо на Карлсон ?[/Q
                                Платен е 5000лв, но дори и само капаците да са с надпис Карлссон а отдолу да си е М104 ....това на 124 - ка направо отлита ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X