То... в Пловдив има 2 подобни и още не съм ги виждал в гората . . . ама ако успееш вземи фотоапарат.
Мина през дълбоката гора без асистенция(аз излязох от там с лебедка) и през дълбоките коловози,ама Дифендъра го тегли от там заради малките гумички.Айде качи снимки и видео да видят хората де!Имаше поне една камера и един фотоапарат!
Мотора е този втория със синия капак.
И на мен ми е интересно,какво точно имам и какво да очаквам така, че утре снимам с подробности и номера /макар че навсякъде започва със 104/ и ще ми е интересно да чуя мнения. Ще са ми полезни да се ориентирам какво да очаквам. ....грешна инсталация ?????Инсталиран на грешната машина или...????
Опитвам, но мислех че споделянето тук не вреди а напротив, така или иначе разполагам с това и докато не се убедя във /не/възможностите му няма да предприема смяната му. А че е неграмотно свален и поставен се вижда дори от снимките - хиляди стърчащи кабели и запушени вакуми, датчици /за температура на въздуха/ най вероятно не работещи...но както се казва в горния пост - оправяй се. Хубавото в крайна сметка на МБ е голямото разнообразие на двигатели които бих сложил на иначе доброто купе и ходова част...предполагам че и там има по-добро но по две Конита на колело и айбах...засега са си Ок.Поздрави, бъдете живи......че както казва един виден...../без определение/ много здрави си отидоха от този свят.
Това може много,но като гледам не си попаднал на майстор
Така си дойде, опитвам се да вкарам нещата в ред, но за съжаление майстори /поне при нас/ които да са запознати на 100% с този мотор /по скоро с КЕ ../ не останаха. Чета, питам... проверявам ...и така.
Та предлижението ми е да се купи нова инсталация за този мотор, да се постави от специалист, после да се сложи и правилната кутия. До колкото знам сега е от "нещо". Всичко това е възможно и са налични правилните неща, като специалиста и мястото за доставки. Иначе купето и окачването е по рецепта.
...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО
Та предлижението ми е да се купи нова инсталация за този мотор, да се постави от специалист, после да се сложи и правилната кутия. До колкото знам сега е от "нещо". Всичко това е възможно и са налични правилните неща, като специалиста и мястото за доставки. Иначе купето и окачването е по рецепта.
<br>
Да, скоростната кутия е 711.116-бусува кутия-доста бавна /от няколкото разходки досега не ми се е налагало да ползвам бавен блок/ ето няколко клипчета - всичко е на бързия блок , както е посочено в първия клип спрях нарочно за да проверя дали ще тръгне в най-стръмната част на бързия, е тръгна. Там съм пробвал с други машини Тойота 70 с 2LT, Маверик 2,7ТД, Паджеро 2,8 ТД......нито една от посочените не можеше да го изпълни, което още веднъж доказва колко е бавна ск.к. http://vbox7.com/play:001a1cd0ef
Тук също е на бързия блок: http://vbox7.com/play:b3cd905e12
Мотора се развърта добре /и на газ / но не знам защо имам чувството, че не е това работата която очаквам....Тенев, спомена някъде за време около 10 сек. от 0-100 с 2000 компресор, с кои гуми, защото аз го търкалям с кайманите.
Мотора е 103. Незнам коя варненска група е запозната, но си вижте номера на мотора. Достатъчно ми е ясен проблема на тази кола, просто собственика не си пада по плащането. честито за придобивкакта.
Не знам дали стария собственик си пада или не по плащането, но по негови думи цената е достигнала до към 40 000 лв ?
Ама като гледам, може и да са го излъгали с този мотор. Не ми прилича нещо на Карлсон ?
[QUOTE=gemax;1598520]Не знам дали стария собственик си пада или не по плащането, но по негови думи цената е достигнала до към 40 000 лв ?
Ама като гледам, може и да са го излъгали с този мотор. Не ми прилича нещо на Карлсон ?[/Q
Платен е 5000лв, но дори и само капаците да са с надпис Карлссон а отдолу да си е М104 ....това на 124 - ка направо отлита ...
Коментар