Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво счупих по ЛАНД РОВЪРА днес.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Какво счупих по ЛАНД РОВЪРА днес.

Е що да няма, свали долната помпа и гледай какво се случва.

Коментар

Иван се оказа прав - вилката в кожуха на съединителя беше цъфнала като роза. Тази, която междувременно поръчах на Рашконти (благодаря ти Владо, че намери възможност да ми я пратиш навреме), "тунинговаха" в сервиза с парче шина по мое настояване а и по убеждение вече след като видяха старата на какво прилича.
      Естествено, че беше глупаво да не се смени каквото още трябва, та смениха ми и съединителя - старият притискателен диск беше доста изяден от лагера а феродовия даже си го прибрах - изглежда в добро състояние, ако и да е с маркировка 35-та седмица на 95-та година (това за скептиците относно английската марка).
      За съжаление - макар офертата за комплект Valeo на niki p много да ми допадна, от сервиза отказаха да чакат за доставка до 7.05 и ми сложиха каквото намериха тук. Здраве да е, дано магарето да доживее до нова смяна, пък аз ще се подготвя.
      Да не забравя да благодаря на Павката, Иван и Мишо за мненията - помогнаха ми да взема правилното решение.

Коментар

Остава да почерпиш бира като се засечем в нашият неголям град
        2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
        ex-Toyota Land Cruiser FZJ-80 Triple Locked 4.5EFI 1FZ-FE petrol/lpg

Коментар

Моят феродов диск и всичко останоло от карантията вътре, без притискателния и лагера живеят втори живот в друга джипка, която се кара всеки ден в София. Просто има две слаби звена в цялата система заради които се играе цялото упражнение.
          Не бързай ако искаш да стигнеш

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P_20150514_143917.jpg
Прегледи:1
Размер:139.5 КБ
ID:5661013Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P_20150514_143940.jpg
Размер:144.9 КБ
ID:5661014Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P_20150514_144020.jpg
Размер:119.1 КБ
ID:5661015
            Use since:
            OpenBSD 3.x
            FreeBSD 4.x
            Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT.

Коментар

За защитата ясно. Пък и това и е работата. Ама как счупи тази пластмаса?
              За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Малко тунинг,седалка рекаро .Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P_20150516_110044.jpg
Размер:102.5 КБ
ID:5661087
                Use since:
                OpenBSD 3.x
                FreeBSD 4.x
                Centos 5.x Debian 3.x Ubuntu 7.x Аз съм фен на OpenWRT.

Коментар

Не е от днес, но си е досаден електрически проблем дето ме мъчи - понякога като запаля и тръгна бутоните за задните стъкла не предизвикват ответна реакция в моторчетата без значение дали от средната конзола или от бутоните на самите врати. След десетина минути каране обикновено правят връзка по между си. За съжаление - не всеки път е така. Последната седмица карах с отворен заден прозорец и то до долу - не ще да го вдигне и това е. Махнах кората, чистих клеми, разклатих стъклото - нищо. Сглобих - пак нищо. На следващия ден взе че се затвори. Никаква идея нямам къде да търся дявола. С предните стъкла нямам такива грижи, освен че понякога това дето позволява да ги затвориш около минута след като си угасил колата, не винаги сработва и се налага да ги затварям като дам ключа на контакт.

пп За Диско 1 '95 става въпрос.

Коментар

Имаше някакъв "lift" модул ...

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
                      Имаше някакъв "lift" модул ...

Това къде се намира и какво му се случва, че да го боря? Или трябва да го сменя?

Коментар

Най вдясно под таблото. Боренето ... електроника е ... Утре ще гледам да изровя от някъде и ще го снимам. После ако кажеш пращам.
                        Поздрави!

Коментар

Изрових го:

Име:DSC05935.jpg
Размер:119.2 КБ
ID:5675771
                          Стои тук:

Ако кажеш го прашам.

Коментар

Ето какво се случи с карето от padocksНатиснете снимката за да я уголемите

Име:image-9d47e6a9d95d0f81e813cf44d1619073397751bb0dca01036a33d424395a6c98-V.jpg
Прегледи:2
Размер:161.6 КБ
ID:5676870
                            Това което построихме през социализма, Вие дори не можете да го боядисате. Тодор Живков

Коментар

Тоя кютюк ще ме съсипе. Вече ме е страх да отварям капака или да гледам под него.
                              Забелязах, че ремъчната шайба на КВ е омаслена, също и капака на ангренажа около нея.
                              Баси, за трети път за 25х км ще свалям ангренаж. А не е като да е лесно.
                              Но сега нямам време, трябва да издържи докато намеря.
                              Кога ли ще го засиля нанякъде и ще се върна в японския отбор. На витарата само си настройвах газовото...

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan_J Преглед на мнение
                                Тоя кютюк ще ме съсипе. Вече ме е страх да отварям капака или да гледам под него.
                                Забелязах, че ремъчната шайба на КВ е омаслена, също и капака на ангренажа около нея.
                                Баси, за трети път за 25х км ще свалям ангренаж. А не е като да е лесно.
                                Но сега нямам време, трябва да издържи докато намеря.
                                Кога ли ще го засиля нанякъде и ще се върна в японския отбор. На витарата само си настройвах газовото...
                                Е ти пък не се отказвай караш Роувър за бога

Име:f5ce184b9a5ad78e29cb61523e033bd73a766a98b8e4e783688a1f6b55117463.jpg
Размер:151.2 КБ
ID:5680179

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X