Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми и коментари относно доставките от Paddockspares и други!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Проблеми с доставките от Paddockspares

27 лири, защото е над 30кг. До 30кг. е 15 Лири, а до 2кг. е 5лири. Цените са същите, както през Геопост, които обаче се издъниха два пъти.

Коментар

Аз си поръчах раздатка на Ашкрофт Трансмишън, дойде с ТНТ без забележка, е малко скъпо.. но.. транспорта ми за 60 кг е 110 лири.

Маховик за Диско 2 от ФеймъсФоур - 128 лири за транспорт (20 кг)

Маховик за Диско 2 от Паддок - 15 лири транспорт + 10 лири застраховка, ама поради незнайна причина мълчат и нито ми взимат парите нито ми доставят стоката вече 15-ти ден.

В крайна сметка днес си го поръчах от МПфое на почти същите пари.

Незнайно защо за последните ми 2 поръчки от Паддок, не искат да ми ги доставят. Още по странното е, че не ми отговарят и на писмата които им пращам.

Иначе с Ашкрофт е удоволствие да се работи. Сега като вдигна кутията и раздатката, тези дни ще Ви кажа какво е и състоянието. Иначе изглежда като нова.
      Последно редактирано от SG; 30-05-08, 16:05. Причина: корекция
      LR Disco II,'99,TD5,,HDC,ETC,R380,T-Max 9500,Safari,General AT,Light bar, CDL, 3" lift procomp
      LR Disco II,'02,TD5,SLS,ACE,HDC,ETC,ZF4HP
      [IMG]http://ftp.domainbg.com/SG/mydisco2logo.jpg[/IMG]

Коментар

Странно ?? На мен досега поръчките от "Паддок"-"интерлинк" и "ситиекспрес"ми ги доставят
        Бъдете здрави

Коментар

Да, странно е. Аз досега имам общо 12 изпълнени поръчки и само една от тях се забави с 3-4 дни.

Стефане, нали си попълвал данните на латиница?
          За друг проблем не се сещам...

Коментар

Е значи аз съм най - големия карък.
            Интерлинк ми доставиха раздатката доста поизчупена.
            Късмет
            [U][I]Land Rover Freelander 2.0 D [/I][/U]

Коментар

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
              Да, странно е. Аз досега имам общо 12 изпълнени поръчки и само една от тях се забави с 3-4 дни.

Стефане, нали си попълвал данните на латиница?
              За друг проблем не се сещам...
              Разбира се че на латиница. По скоро си поръчвам неща които не могат да ми доставят. Доста добре се справям с английския от 4 поръчки имам 2 напълно доставени една частично и една (последната с маховика) отсвирен тотално.. като 1-во им пуснах запитване както си му е реда. Е аз съм си решил проблема за сега. След месец като посъбера парички ще правя нова поръчка. Стъпенки и шнорхел.. тогава ще видим пак как са нещата.
              LR Disco II,'99,TD5,,HDC,ETC,R380,T-Max 9500,Safari,General AT,Light bar, CDL, 3" lift procomp

Коментар

Аз си поръчах електрическа перка от паддок за моя П38. Пристигна добре опакавана, цялата опакована в стериопор, после котия от kenlowe и отгоре още един кашон. Та пристигна си савсем цяла без никакви повреди

Коментар

А аз пуснах поръчка миналата седмица и още чакам да се задвижат. Писахме си, щото се оказа 1-во, че нямат ключе за мигачите, а после и джанти каквито искам, и след като в петък им казах, че може и на 8J да се навия, никой не е нито писал, нито пращал, а в неделя им писах за 1 гарнитура да добавят, щом още не са я пратили, до днес йок мейл. А бих си поръчвал от тях, а и ще трябват още нещица и нещища, но ако по 1-2 седмици трябва да чакам, само за да ми пуснат поръчката

Коментар

Един съвет. Мисля, че е по-добре да пишете поръчките от името на някоя фирма, на познат, близък или на тази в която работите. Може би имат някаква приоритетна система при обработката на поръчките...

Пита ли ги какъв е офсета на 16х7?

Коментар

Моите поръчки винаги са били от фирма защото колата ми е 7 местна и си тегля ДДС.

Когато в един ордер една или повече части липсват никога не се сменя статуса на delivered-Yes. Ордера остава така. Аз имах подобен проблем с една от доставките. Просто си пристигна без на сайта да се смени нещо. Вътре във фактурата си пишеше че ми се извиняват че не могат да ми доставят еди коя си част. Но никой не ми прати писмо да ме предупреди че това няма да бъде доставено.

Коментар

Странно, мен ме питаха какво да правят, дали да чакам или да пращат без липсите. Аз отговорих да пращат без, после те отговориха ок, после аз им казах, че съм сбъркал 1 друга част да я сменят, те я смениха и отговориха. После друг служител ми писа за джантите без да повтори и до там. То аз си проверявам сметката и докато не дръпнат парите от там, няма как да да пратят каквото и да е.

Коментар

Вчера ги питах какъв е офсета на 16х7 и дали имат в наличност.
                          Днес ми отговориха, че офсета е +8мм, а в наличност ще имат след 3 седмици. Става въпрос за черните модулари 16х7

Явно като понатрупаш повече поръчки, те слагат в графата 'лоялен клиент' и ти обръщат повече внимание...

Коментар

До: Интернет магазини за Land Rover

До сега съм правил 2 поръчки от Paddock, а сега чакам трета. При първата поръчка стоката дойде на 22-я ден. При втората се получи фал - чаках 40 дни и се оказа, че нямали на склад едно нещатата, които поръчах. Без въобще да ме уведомят, изтрили поръчката и трябваше отново да я изпратя. Дойде на 18-я ден.
                            Същото се получи и при 3-тата поръчка, която чакам в момента, но поне благоволиха да ми отговарят и да променят една от стоките без да изтриват цялата поръчка.
                            Моят съвет е след 20-ия ден да почвате да ги тормозите по emaila, защото не са много коректни по отношение на обратната информация.
                            Плащам с дебитна карта в евро - Visa - и не съм имал проблеми.
                            Land Rover Discovery 1-300tdi

Коментар

До: Интернет магазини за Land Rover

В повечето случаи поръчките ми идват до 8-9 дни . Проблем според мен е , че в различните случаи пратките идват до мен чрез различни МЕСТНИ куриери - понякога ми ги носят на адрес (ТНТ) , а понякога са в пощата , като в този случай може и да не получа известие , че имам пратка . Така стана веднъж и след мое запитване Падок ми отговориха да си потърся пратката в моя пощенски клон - там си беше , 22 дни чакане. Друг път пък ми пратиха известие и си ги получих пак от пощата навреме.
                              В общи линии всеки път идват по различен начин.
                              А някой знае ли кога почват да дават отстъпки (Падок) , че всеки път като поръчвам сайтът ми казва : '' Ако ползвате някакви отстъпки , те ще се появят сега ! '' , писах им с подобен въпрос , ама те си мълчат , то кой ли обича да прави отстъпки . Пък аз поръчвам и за приятели и си мисля ако е според оборота кога ще го достигна .

Коментар

Не ми отговарят, не са пратили нищо, предполагам все някога ще се задействат...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X