Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дифендър 2007 с 2.4 мотор дизел ми се върти в главата да взема !???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Дифендър 2007 с 2.4 мотор дизел ми се върти в главата да взема !???

Зa въздушното - огледaй сензорите между рaменaтa и шaсито отзaд... обикновенно се пукaт от към рaменaтa a може и дa е лош контaкт нa куплунгa им ... aко ще ги рaзкaчaш - сaмо нa рaзкaчен aкумолaтор щото ще се рaзсинхронизирaт и после ще им трябвa кaлибрирaне - все едно сa нови...

Успех
    LR Disco II, Td5

Коментар

Ще огледам и ще направя малко снимки,на неясните неща.

Коментар

Колега възглавниците имат навика да спадат "от време на време" когато имат малки дупки. Компресора има максимално време на работа заложено в комп. и докато работи компенсира за загубата, но когато комп. го изключи задницата висва. Ная лесно се проверяват - напомпваш задницята с "офф роуд" бутона и с едно спрей че за почистване на прозорци или със сапунена вода напръскваш хубаво възглавниците, ако има дупчици ще направи балончета. Ако издишат малко проблема се решава за половин час + 20лв. Купуваш си спрей за спукани гуми, продават на всяка бензиностанция, сваляш двете възглавници напълваш максимално вътре със спрея и монтираш. При мен вече 1година около 12хил.км държат. Това естествено има смисъл да се прави ако не са видимо протрити и износени възглавниците.
        Land Rover Discovery TD5

Коментар

Номера с "офф роуд" бутона не винаги върши работа. Когато оставех моята кола повдигната, изобщо не клякаше. Вероятно шуплата се е затваряла. Възглавниците трябва да се тестват в положението, при което спадат (издишат).
          ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Четох, четох, ама не видях, дали си проверил "уестгейта", както ти препоръчаха по рано в темата. По точно ...Valve - solenoid boost control....
            При проблемен Valve - solenoid , колата се държи точно както я описваш.Мудно и продължително набиране и около 120 км на равно...и придърпвания, от време на време.

Коментар

Първоначално публикуван от krasimir.n Преглед на мнение
              Четох, четох, ама не видях, дали си проверил "уестгейта", както ти препоръчаха по рано в темата. По точно ...Valve - solenoid boost control....
              При проблемен Valve - solenoid , колата се държи точно както я описваш.Мудно и продължително набиране и около 120 км на равно...и придърпвания, от време на време.
              Ами вярно. И преди и след смяната на тази част Д2 може по магистралата със 130-140 км/ч. Определено може и повече. Нафтата върви, но може.
              Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
              "Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
              "Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."

Коментар

Първоначално публикуван от Анастас Анастасов (rova) Преглед на мнение
                Ами вярно. И преди и след смяната на тази част Д2 може по магистралата със 130-140 км/ч. Определено може и повече. Нафтата върви, но може.
                При мен повече от 125 - не вдигаше. Направо си е "без турбо"..... А, и не беше за постоянно, оправяше се от време на време...След смяната, проблеми няма.

Коментар

Първоначално публикуван от krasimir.n Преглед на мнение
                  При мен повече от 125 - не вдигаше. Направо си е "без турбо"..... А, и не беше за постоянно, оправяше се от време на време...След смяната, проблеми няма.
                  Зависи в какво положение е блокирала пущината и дали въобще е блокирала или ѝ се е ошашкала електриката.
                  Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X