До: Дискавъри 300Tdi седалката се продъни
Болтовете със звезди се отвиват трудно. Малките комплекти (отвертка + битове + няколко гайчни вложки) не вършат работа, а и нямат такъв размер звезда. За шв. ножче съм краен песимист, че ще ти е от полза.
Първоначално публикуван от landyfan
Аз се сетих,че май в гаража имам някъде едно като швейцарско ножче,с такива звезди различни размери.Ако го намеря ще е добре,ако не ще пиша тук и когато ти е удобно ще дойда да ми услужиш тамън ще се запознаем

иначе си намерих черен такъв колан ( в подлеза на Емил Марков и България има кинкалерия за 90 стотинки метъра) и си взех 10 метра.Отделно един приятел ми услужи временно с негов комплект такива звезди (изглеждат читави),където най-голямото е т50,и утре се надявам да успея да я сваля и поправя
Та както и да е,свалихме дунапрена,тапицерията и тази мрежа.Съединихме двете парчета от ластик точно както са били с телбод,след това изрязахме 5 или 6 ленти от този колан тапицерския по и ги закачихме отново с телбод за по здраво,и останалите около 9 метра навихме по начина,показан от вас на снимките
Коментар